Vyhrajte romantický pobyt pod Ještědem a prozkoumejte filmová místa v Liberci

Vyhrajte romantický pobyt pod Ještědem a prozkoumejte filmová místa v Liberci

23.4.2018 8:00


Blíží se květen a s ním svátek všech zamilovaných – První máj. Pokud nevíte, co podniknout, nechte se zlákat speciální nabídkou a uneste svou drahou polovičku do malebného Liberce. Budete bydlet ve Wellness Hotelu Babylon a můžete zavítat na místa, kde točil nedávno seriál také Orlando Bloom.


Tento článek je placenou inzercí.

Pokud jste filmový fanoušek, můžete si v Liberci a okolí dopřát pouť po místech, kde se natáčely nebo natáčejí velké filmy či seriály. Na Ještědu točil před deseti lety svůj film Grandhotel režisér David Ondříček, aktuálně v Liberci v průběhu března natáčel Orlando Bloom (Piráti z Karibiku, Pán Prstenů) nový seriál Carnival Row.

Po procházce si můžete užít dva dny plné relaxace a zážitků s luxusním ubytováním apartmá ve WELLNESS HOTEL BABYLON. Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a být šťastným výhercem poukazu na dvoudenní dovolenou. A navíc si můžete jako výherce vybrat mezi dvěma balíčky – Romantika a Wellness.

Pobytový balíček Romantika

Pobytový balíček Wellness

Oba dva balíčky obsahují v ceně neomezené vstupy do: 

Více o hotelu

WELLNESS HOTEL BABYLON je součástí jedinečného zábavního, relaxačního a naučného komplexu Centrum Babylon. Největší mimopražský hotel disponuje ubytovací kapacitou bezmála 1 000 lůžek ve dvou kategoriích – Superior a Standard. Samotnou kategorii pokojů pak tvoří apartmány, které jsou ideální pro společné chvilky plné romantiky. Rozčlenění pokojů do 3 částí – Wellness, Family a Business – umožňuje zajistit komfortní služby a plné soukromí širokému spektru klientů. Hotel oceněný certifikátem Baby Friendly se nachází v srdci Liberce pouhých 45 minut autem z Prahy, 
v polském i německém příhraničí, nedaleko od lyžařských a turistických cílů – Ještědu, Jizerských hor 
a Krkonoš. Těšíme se na vaši návštěvu.

Výhra:

Pobyt v pokoji Superior na 2 noci pro 2 dospělé se snídaní a neomezeným vstupem do Wellness centra.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje soukromý sauna klub, který se nachází ve WELLNESS HOTEL BABYLON?

  1. Europea
  2. Americana
  3. Afrikana

Nápovědu najdete na stránkách www.hotelbabylon.cz.

O soutěži

Hlavní výhra je určena pro toho, kdo odpoví v termínu od 23. dubna do 29. dubna 2018 na email soutez@edna.cz a připojí své jméno, kontaktní email a správnou odpověď a bude zároveň 20. v pořadí. O pořadí rozhoduje čas přijetí formuláře. Účast v této soutěži je dobrovolná a svou účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s pravidly soutěže.

Výherce

Barbora Pokorná z Přerova

Tento článek je placenou inzercí.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!