Dark Dark - Hodnocení

Dark - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Wulfi44

Normálně nemám problém dát takhle dobrému seriálu 100%, ale tady prostě nemůžu. Po první sezóně bych určitě víš nešel, protože jak byla skvělá, tak taková spousta otázek bez odpovědi mě prostě štvala. Druhá série sice odpovídá na většinu mých otázek, ale zase v ní chybí ten detektivní nádech díky kterému jsem se do seriálu, tak ponořil. Uvidíme jestli se po třetí sérii vrátím a to plné skóre dám, nebo ne. Určitě je to, ale seriál co stojí za pozornost.

29.9.2019 | 11:37:28
X-maN-cz

Než vyjde 3. tak si dám asi znova maraton :-)

23.9.2019 | 0:19:33
Laterallus

Parádní temně-mysteriózní podívaná a hlavně povedené hrátky s cestováním v čase. Ještě nedokoukaná 1. sérka, ale i tak za plnou palbu%

11.9.2019 | 22:16:37
SaDiablo

první sérii jsem viděla asi pětkrát, než vyšla druhá, s the oa se to asi řadí k nejlepším seriálům, co jsem viděla… k čemuž přispívá i to, že friese a odar vždycky operovali s vizí jenom tří sérií, jasný začátek, prostředek a konec, žádné prodlužování kvůli profitu, jak to už zpravidla pohřbívá kvalitu seriálů, scénář je skvost a to obsazení je neskutečný.

26.8.2019 | 15:40:25
Euthymos

Pozeral som prvú a druhú sériu tesne za sebou. Po prvej som si nebol istý, či sa mi seriál páči, po druhej ho neviem dostať z hlavy. Ani ten soundtrack. Neviem sa dočkať tretej série.

21.7.2019 | 20:37:55
Kubaskou

86%

29.5.2019 | 21:05:35
novykopisty

90 bodů tu není, tak nedobrovolně dávám 100. Chybí vysvětlit vraždy tří kluků. A některý postavy (Bartoš, Petr, jednookej policajt …)

16.4.2019 | 23:59:33
kikian

Až na to, že je to německy, nebo dabovaný anglicky (dabing nic moc), tak je to skvělý seriál.

18.12.2018 | 16:29:43
honza03

Pecka! Hlavně ta hudba!

11.12.2018 | 21:12:14
Daniels2212

Neskutocna pecka.

27.9.2018 | 12:55:26

Překlad druhé série

Epizoda S02E08: Endings and Beginnings

cz100%
DOKONČENO


Překlad: @Annie2809, @Parzival a @Kubc6a

Titulky sedí na lehce dohledatelné verze.

Po zhlédnutí nezapomeňte díl ohodnotit.
O druhé řadě můžete diskutovat v tomto fóru.

Ohodnoťte seriál Dark

Trailer k druhé řadě

Thumbnail Play icon

Reklama

Nábor: Piš pro Ednu

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

Reklama

Novinky z Windenu

Cestujte časem v berlínském metru s 33letou jízdenkou

Cestujte časem v berlínském metru s 33letou jízdenkou

V rámci světové premiéry druhé série seriálu Dark si německá dopravní společnost BVG připravila pro všechny cestující využívající berlínské metro speciální jízdenku, pomocí které mohou cestovat časem. Kde si můžete jízdenku zakoupit a jak ji využívat, vám shrneme v našem článku.

Recenze první série

Jak se Edňákům líbilo temno v seriálu Dark?

Jak se Edňákům líbilo temno v seriálu Dark?

Německá novinka nám dokázala, že i v evropských poměrech mohou vznikat kvalitní díla. Jak seriál zapůsobil na naši redakci, se dočtete v naší recenzi.

Narozeniny