Elementary (Jak prosté) Elementary - Hodnocení

Elementary - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Daněk S.

Nejhorší ztvárnění Sherlocka a navíc nechápu, proč z dr Watsona udělali ženu… Seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem je tisíckrát lepší

7.10.2017 | 22:26:30
Sherlock221

Tohle zpracování se mi vůbec nelíbí, Watson jako žena mi nesedí a James Moriarty taktéž ne. Televizní verze od BBC s Benedictem Cumberbatchem je mnohem lepší…

8.5.2017 | 20:20:17
psychko

Mám rozpačitý dojem z předcházejícího hodnocené,když tatáž osoba má stoprocent v evidentně méně zdařilých serialech/dle zveřejněných hodnocení/-je rovněž s podivem, proč se vyjadřuje takto kriticky v tomto segmentu/a nejde do zjevn+ podprůměrných /-vedlo ho k tomu zklamání či nějaký osobní frustrující vliv?

2.5.2017 | 8:35:27
sandokan555

Asi takto

  • 20 % za Lucy Liu .. watsonova .. really?

dedukcia Sherlocka …-10% spracovanie – 20% a celkovo nadhodnoteny serial s nesympatickymi postavami a trapnymi scenami –10%

suma sumarum 40%

19.12.2016 | 20:16:42
PRINC180

Zdařílý serial .....a děkuji za titulky uvidíme co v páté serii.

9.5.2016 | 8:48:08
Lili Mckeen

Některé epizody jsou na mě trochu moc ukecané, ale pořád koukám takže to má něco do sebe :)

3.3.2016 | 8:50:38
Aliyah

Poslední dobu upřednostňuji tohoto Sherlocka před slavnějším britským. Důvodem je jeho realistické zpracování a odlišný pohled na hlavní postavy… Některé díly jsou slabší jako u každého seriálu, ale žádná zatím nebyla úplný propadák. Také se mi líbí, že BBC verzi Sherlocka nekopíruje a jde si svou vlastní cestou :)

20.1.2016 | 0:52:32
jakumlan09

chci poděkovat všem kteří si dají práci s titulky cz

16.2.2015 | 16:10:44
pavuk

Když to srovnám s anglickým Sherlockem, tak tenhle seriál něco ztrácí, ale mě prostě baví dívat se na interakce ústředních postav, myslím že právě Joan tomu dodává ten pravý šmrnc, díky čemuž stojí za to vidět další díly. Případy taky nejsou zrovna nudné a zabaví aspoň část mozku i když mozkové závity jak kdy. Pořád je to zábava je sledovat.

2.12.2014 | 4:32:27
ViŤka

Dobrý seriál :)

30.8.2014 | 12:25:54

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Pomozte nám prozkoumat křišťálový vesmír

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Nepřehlédněte

O osudu Elementary je letos rozhodnuto

O osudu Elementary je letos rozhodnuto

Rozhodnutí o osudu Elementary konečně padlo. Stanice CBS se rozhodla seriál prodloužit pro další řadu. Můžete se tedy těšit, že se s tímto seriálem sejdete i příští rok. Na oznámení z twitteru se můžete podívat uvnitř článku.

Reklama

Fotky

Fotky

Narozeniny

Sledujte nás