Elementary (Jak prosté) Elementary - Hodnocení

Elementary - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
hafacek

jednoznacne nejlepsi krimi serial co ted bezi, dokonce si myslim, ze je lepsi nez ta anglicka verze

10.8.2018 | 9:24:29
Onlajn

Když se přenesete přes to, co udělali ze Sherlocka a z Watsona, tak je to i koukatelný seriál. Ale děj v celém seriálu je pořád dokola. Klasická krimi.

20.6.2018 | 14:19:10
PRINC180

A je tu 6 serie tak to je super.

7.5.2018 | 13:54:38
Suricatta

Ze seriálu jsem maximálně nadšen! Z počátku mi sic trochu trvalo vstřebat, že Watson je žena, ale zápletky, herci… no prostě parádní.

2.5.2018 | 14:04:24
Daněk S.

Nejhorší ztvárnění Sherlocka a navíc nechápu, proč z dr Watsona udělali ženu… Seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem je tisíckrát lepší

7.10.2017 | 22:26:30
Sherlock221

Tohle zpracování se mi vůbec nelíbí, Watson jako žena mi nesedí a James Moriarty taktéž ne. Televizní verze od BBC s Benedictem Cumberbatchem je mnohem lepší…

8.5.2017 | 20:20:17
psychko

Mám rozpačitý dojem z předcházejícího hodnocené,když tatáž osoba má stoprocent v evidentně méně zdařilých serialech/dle zveřejněných hodnocení/-je rovněž s podivem, proč se vyjadřuje takto kriticky v tomto segmentu/a nejde do zjevn+ podprůměrných /-vedlo ho k tomu zklamání či nějaký osobní frustrující vliv?

2.5.2017 | 8:35:27
sandokan555

Asi takto

  • 20 % za Lucy Liu .. watsonova .. really?

dedukcia Sherlocka …-10% spracovanie – 20% a celkovo nadhodnoteny serial s nesympatickymi postavami a trapnymi scenami –10%

suma sumarum 40%

19.12.2016 | 20:16:42
Lili Mckeen

Některé epizody jsou na mě trochu moc ukecané, ale pořád koukám takže to má něco do sebe :)

3.3.2016 | 8:50:38
Aliyah

Poslední dobu upřednostňuji tohoto Sherlocka před slavnějším britským. Důvodem je jeho realistické zpracování a odlišný pohled na hlavní postavy… Některé díly jsou slabší jako u každého seriálu, ale žádná zatím nebyla úplný propadák. Také se mi líbí, že BBC verzi Sherlocka nekopíruje a jde si svou vlastní cestou :)

20.1.2016 | 0:52:32

Nominujte nás do Křišťálové Lupy 2018

Podpořte nás v kategorii Zájmové weby
a pomozte nám obhájit loňské vítězství.

Stav překladu

Epizoda S06E16: Uncanny Valley of the Dolls

cz30%

Titulky pro vás připravuje tým ve složení @LadyAlex, @matrix17, @Annie2809, @Esgalnor a @ebbie.miner.

Titulky vždy sedí na verzi HDTV.x264-FLEET a HDTV.x264-KILLERS.

JAK VLOŽIT TITULKY DO VIDEA?

Reklama

Nepřehlédněte

Sherlockovo bádání pokračuje

Sherlockovo bádání pokračuje

V předchozích letech nás stanice CBS dlouho napínala, než nám prozradila osud seriálu. Letos se ale rozhodla velmi brzy po premiéře nové série. Sherlock bude mít práci i příští rok.

Fotky

Fotky

Narozeniny

Sledujte nás

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK