Elementary (Jak prosté)
81/100 - 88×

Elementary(Jak prosté)

Velmi chytrý a ne úplně nejpříjemnější chlápek se ze současného Londýna přestěhuje do New Yorku a pomáhá místní policii řešit zapeklitější případy. Na každém kroku ho doprovází Dr. Joan Watson (Lucy Liu), kterou jeho otec platí, aby zajistila, že syn už zůstane střízlivý, a které se pomáhání s případy díky své medicínské minulosti zalíbí. Vzhledem k tomu, že chlápkovo jméno je Sherlock Holmes, můžeme očekávat, že úspěšnost newyorské policie prudce poroste…

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | CBS | 42 minut
žánr
Akční, Detektivní
hrají
Jon Michael Hill (Detektiv Marcus Bell), Lucy Liu (Dr. Joan Watsonová), Aidan Quinn (Kapitán Thomas Gregson), Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Natalie Dormer (Jamie Moriartyová), Ophelia Lovibond (Katheryn "Kitty" Winterová), John Noble (Morland Holmes), Nelsan Ellis (Shinwell Johnson), Betty Gilpin (Fiona "Mittens" Helbronová),

Elementary - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
hafacek

jednoznacne nejlepsi krimi serial co ted bezi, dokonce si myslim, ze je lepsi nez ta anglicka verze

10.8.2018 | 9:24:29
Onlajn

Když se přenesete přes to, co udělali ze Sherlocka a z Watsona, tak je to i koukatelný seriál. Ale děj v celém seriálu je pořád dokola. Klasická krimi.

20.6.2018 | 14:19:10
PRINC180

A je tu 6 serie tak to je super.

7.5.2018 | 13:54:38
Suricatta

Ze seriálu jsem maximálně nadšen! Z počátku mi sic trochu trvalo vstřebat, že Watson je žena, ale zápletky, herci… no prostě parádní.

2.5.2018 | 14:04:24
Daněk S.

Nejhorší ztvárnění Sherlocka a navíc nechápu, proč z dr Watsona udělali ženu… Seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem je tisíckrát lepší

7.10.2017 | 22:26:30
Sherlock221

Tohle zpracování se mi vůbec nelíbí, Watson jako žena mi nesedí a James Moriarty taktéž ne. Televizní verze od BBC s Benedictem Cumberbatchem je mnohem lepší…

8.5.2017 | 20:20:17
psychko

Mám rozpačitý dojem z předcházejícího hodnocené,když tatáž osoba má stoprocent v evidentně méně zdařilých serialech/dle zveřejněných hodnocení/-je rovněž s podivem, proč se vyjadřuje takto kriticky v tomto segmentu/a nejde do zjevn+ podprůměrných /-vedlo ho k tomu zklamání či nějaký osobní frustrující vliv?

2.5.2017 | 8:35:27
sandokan555

Asi takto

  • 20 % za Lucy Liu .. watsonova .. really?

dedukcia Sherlocka …-10% spracovanie – 20% a celkovo nadhodnoteny serial s nesympatickymi postavami a trapnymi scenami –10%

suma sumarum 40%

19.12.2016 | 20:16:42
Lili Mckeen

Některé epizody jsou na mě trochu moc ukecané, ale pořád koukám takže to má něco do sebe :)

3.3.2016 | 8:50:38
Aliyah

Poslední dobu upřednostňuji tohoto Sherlocka před slavnějším britským. Důvodem je jeho realistické zpracování a odlišný pohled na hlavní postavy… Některé díly jsou slabší jako u každého seriálu, ale žádná zatím nebyla úplný propadák. Také se mi líbí, že BBC verzi Sherlocka nekopíruje a jde si svou vlastní cestou :)

20.1.2016 | 0:52:32
1

Stav překladu

Epizoda S07E13: Their Last Bow

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás připravuje tým ve složení @LadyAlex, @matrix17 a @Annie2809.

Titulky vždy sedí na verzi HDTV.x264-FLEET a HDTV.x264-KILLERS.

JAK VLOŽIT TITULKY DO VIDEA?

Nepřehlédněte

Sherlockovo bádání pokračuje

Sherlockovo bádání pokračuje

V předchozích letech nás stanice CBS dlouho napínala, než nám prozradila osud seriálu. Letos se ale rozhodla velmi brzy po premiéře nové série. Sherlock bude mít práci i příští rok.

Reklama

Fotky

Fotky

Narozeniny

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama