Elementary (Jak prosté) Elementary - Hodnocení

Elementary - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
PRINC180

A je tu 6 serie tak to je super.

7.5.2018 | 13:54:38
Suricatta

Ze seriálu jsem maximálně nadšen! Z počátku mi sic trochu trvalo vstřebat, že Watson je žena, ale zápletky, herci… no prostě parádní.

2.5.2018 | 14:04:24
Daněk S.

Nejhorší ztvárnění Sherlocka a navíc nechápu, proč z dr Watsona udělali ženu… Seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem je tisíckrát lepší

7.10.2017 | 22:26:30
Sherlock221

Tohle zpracování se mi vůbec nelíbí, Watson jako žena mi nesedí a James Moriarty taktéž ne. Televizní verze od BBC s Benedictem Cumberbatchem je mnohem lepší…

8.5.2017 | 20:20:17
psychko

Mám rozpačitý dojem z předcházejícího hodnocené,když tatáž osoba má stoprocent v evidentně méně zdařilých serialech/dle zveřejněných hodnocení/-je rovněž s podivem, proč se vyjadřuje takto kriticky v tomto segmentu/a nejde do zjevn+ podprůměrných /-vedlo ho k tomu zklamání či nějaký osobní frustrující vliv?

2.5.2017 | 8:35:27
sandokan555

Asi takto

  • 20 % za Lucy Liu .. watsonova .. really?

dedukcia Sherlocka …-10% spracovanie – 20% a celkovo nadhodnoteny serial s nesympatickymi postavami a trapnymi scenami –10%

suma sumarum 40%

19.12.2016 | 20:16:42
Lili Mckeen

Některé epizody jsou na mě trochu moc ukecané, ale pořád koukám takže to má něco do sebe :)

3.3.2016 | 8:50:38
Aliyah

Poslední dobu upřednostňuji tohoto Sherlocka před slavnějším britským. Důvodem je jeho realistické zpracování a odlišný pohled na hlavní postavy… Některé díly jsou slabší jako u každého seriálu, ale žádná zatím nebyla úplný propadák. Také se mi líbí, že BBC verzi Sherlocka nekopíruje a jde si svou vlastní cestou :)

20.1.2016 | 0:52:32
jakumlan09

chci poděkovat všem kteří si dají práci s titulky cz

16.2.2015 | 16:10:44
pavuk

Když to srovnám s anglickým Sherlockem, tak tenhle seriál něco ztrácí, ale mě prostě baví dívat se na interakce ústředních postav, myslím že právě Joan tomu dodává ten pravý šmrnc, díky čemuž stojí za to vidět další díly. Případy taky nejsou zrovna nudné a zabaví aspoň část mozku i když mozkové závity jak kdy. Pořád je to zábava je sledovat.

2.12.2014 | 4:32:27

Stav překladu

Epizoda S06E04: Our Time Is Up

Titulky pro vás připravuje tým ve složení @LadyAlex, @matrix17, @Annie2809, @Esgalnor, @ebbie.miner, @twister78 .
Titulky vždy sedí na verzi HDTV.x264-FLEET a HDTV.x264-KILLERS.

JAK VLOŽIT TITULKY DO VIDEA?

Nepřehlédněte

Sherlockovo bádání pokračuje

Sherlockovo bádání pokračuje

V předchozích letech nás stanice CBS dlouho napínala, než nám prozradila osud seriálu. Letos se ale rozhodla velmi brzy po premiéře nové série. Sherlock bude mít práci i příští rok.

Reklama

Fotky

Fotky

Narozeniny

Sledujte nás

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK