Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)
77/100 - 265×

Fear the Walking Dead(Živí mrtví: Počátek konce)

Spin-off seriálu The Walking Dead, jehož děj se odehrává v Los Angeles, kde vypukne podivná nákaza. Lidé ji nejprve považují za zákeřnou chřipku, ale brzy se ukáže, že jde o možná ještě zákeřnější virus.

USA | 2015 | Pauza
vysílání
8 sezón | AMC | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Katastrofický
hrají
Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Lennie James (Morgan Jones), Danay García (Luciana Galvez), Rubén Blades (Daniel Salazar), Kim Dickens (Madison Clark), Frank Dillane (Nicholas Clark), Jenna Elfman (June Dorie), Alexa Nisenson (Charlie), Maggie Grace (Althea Szewczyk-Przygocki), Garret Dillahunt (John Dorie), Austin Amelio (Dwight), Mo Collins (Sarah Rabinowitz), Karen David (Grace Mukherjee), Mercedes Mason (Ofelia Salazar)

S07E08: PADRE

S07E08: PADRE

Morgan pomáhá Alicii s hledáním nového domova pro její lidi, ale brzy si uvědomí, že to je těžší, než si původně myslel.

cz sk
5.12.2021
840 000
52 minut

Základní info:

Režie: Michael Satrazemis
Scénář: Andrew Chambliss, Ian Goldberg
Hrají: Lennie James (Morgan Jones), Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Austin Amelio (Dwight), Christine Evangelista (Sherry), Gus Halper (Will), Spenser Granese (Arnold), Dennis Keiffer (strážce), … 


Trailer k osmé epizodě:

Foto: AMC

Thumbnail Play icon


Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
igwar

Mne sa páčilo, že z epizódnej zabudnutej postavy prvého dielu série, ktorá sa pôvodne zdala byť iba do počtu pre demonštráciu toho, ako sa Strand zmenil, je zrazu niekto dôležitejší. Vtedy nikoho ani vo sne nepadlo (vrátane Stranda samotného), že dôsledok toho, čo Strand spáchal mu nakoniec „zlomí väz“ . Aj tak si myslím, že s vojnou to až také horúce nebude. Alicia nebude chcieť útočiť na vežu priamo ako Arno, lebo tam je veľa „známych tvárí“, ktoré nebude chcieť ohroziť.Najmä Gracie a deťa.

10.1.2022 | 14:26:00
captain

Alísha a její osudy, no tak to je něco!

13.12.2021 | 14:31:47
akashko12

To bola pecka! Dúfam že o Aliciu neprídeme, bola by to veľmi veľká škoda, no keď teraz oznámili návrat Madison tak to bohužiaľ vyzerá tak že príde ako náhrada za Aliciu :(

redaktor
10.12.2021 | 23:18:15
Anonymous

Alicia v Commander móde top.

7.12.2021 | 23:24:21
Geek

Alicia! Jako její fanoušek možná mírně nadhodnocuji, ale prostě mě to chytilo za srdce. Velkým pozitivem je i to, že Strandovo padoušství a horečně budovaný ústřední konflikt konečně dává smysl, i když nadále setrvávat v zamořené oblasti prostě postrádá logiku. Pokud tedy druhá polovina dokáže udržet minimální kvalitativní laťku, jsem ochoten vzít tuto jinak po všech stránkách mizernou sérii ještě na milost.

1.12.2021 | 10:59:33
Whitewolf114

Jakože tenhle díl se mi hodně, hodně líbil…a však je to fear takže je tam to ALE. Ještě kvůli tomu hodnocení nesnížím, protože se to zatím nestalo, a však je to fear a tomu se nedá věřit. Tenhle a 4. díl byly úplně nejlepší a stojí za hodnocení, ale…jak už jsem jednou zmínila, to, co teď dělají s Victorem je něco, u čeho už jen kroutím hlavou a čekám na to nejhorší, protože fearu už nevěřím. Dále, aby to neskončilo jen u něj, tak vyhrožují, že umře ještě Alicia? WTF tak jako dělají si už z prominutím prdel? Ok, ještě se to nestalo a já asi jen opět naivně doufám, ale asi mi nic jinýho nezbývá. Z Victora dělají někoho, koho chce každý napíchnout na kůl a Alicia umírá. Dvě další nejoblíbenější postavy…zabijí je a já končím!! To oni dva FTWD vedou, protože to s nimi to celé začalo.

30.11.2021 | 13:16:43
pidalin

Sedmá série je zatim dost srágora oproti 6. sérii, to má bejt jako hlavní zápletka teď to že pujde Alicia do války se Strandem? Proboha, nic lepšího nevymysleli? Vypadá to že už v seriálu stejně bude končit a potřebujou se jí nějak zbavit, stejně tak hromada dalších postav co už tam nehraje, seriál se 7. sérií prakticky umřel, ale pořát se na to tak nějak dá koukat aspoň díky atmosféře.

30.11.2021 | 1:52:34
simonideos

Obecně zápletka této řady celkem dobrá, líbí se mi neustálá návaznost na Teddyho, jeho plány a skupinu, ale mohlo to být zpracováno lépe, čekal jsem že mají ještě něco za lubem, a nakonec to skončí hloupým vyhlášením „války“ mezi hlavními postavami. Je tam spousta nevyužitého potenciálu, o Padre jsme se nakonec nedozvěděli nic Doufám že ta žabomyší válka nebude hlavním tématem druhé půlky série. To že Alicia přišla o ruku je zajímavý tah, to s infekcí mi připomíná Grace a její ozáření ze kterého také nakonec nic nebylo. Nemyslím že by Alicia opustila seriál, spíše ho opustí Victor, a že by ho opustili oba je nepravděpodobné, kdo by to potom táhl? :)

29.11.2021 | 21:10:22
Camaris

Co to ti bastardi scénáristi udělali s mojí Alicou?? Doufám, že nechce odejít ze seriálu. Začínal sem věřit teorii, že povede konvoj z TWD. https://youtu.be/x8u1Oco31aY?t=65

29.11.2021 | 18:31:53
Steve23x

:D

Hrozná komedie.

29.11.2021 | 15:10:53
1

Stav překladu

Epizoda S07E14: Divine Providence

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @joyeux a @Xavik

České titulky sedí na lehce dohledatelné verze.

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.
_____________­________________________

Podpora překladu

Pokud se vám líbí mé titulky nebo má práce na webu, můžete mě níže podpořit. Budu vděčný za jakýkoliv příspěvek.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama