Hannibal Hannibal po první epizodě na vážkách

Hannibal po první epizodě na vážkách

Hannibal po první epizodě na vážkách

Hannibal po odvysílání pilotní epizody získal hodnocení “na vážkách“, co se obnovení týče.


0 0
8.4.2013

Americký web zaměřený na televizní vysílání vede mimo jiné i svou vlastní předpověď o tom, jak si seriály stojí, co se obnovení týče. Seriálový Hannibal byl zapsán do kolonky “On The Bubble“ neboli „Na vážkách“.

Což jen potvrzuje fakt, že se od seriálu čekalo o něco více, než rating 1,6 %. Na druhou stranu byla odvysílána teprve první epizoda, čili jakékoliv záběry o prodloužení či zrušení jsou předčasné. Hannibal získal slušná čísla a teď jde o to, zda si jej diváci pustí znovu.


Pořadí Název epizody Rating (%) Sledovanost (mil.)
S01E01 Apéritif 1,6 4,30
S01E02 Amuse-Bouche 1,7 4.38

Zatím se zdá, že fanouškům Edny se Hannibal celkem líbil – pilotní epizodu ohodnotilo zatím 25 uživatelů a hodnocení se drží na 90 %.

Předpověď (na kterou se můžete podívat ZDE) pro vás budeme sledovat a o změnách vás budeme informovat.

Jak jste vy ohodnotili pilotní díl Hannibala? Podíváte se i na druhý díl?

Diskuze /3

MatthewPhate

Po skvělých upoutávkách byl první díl trochu zklamáním, ale určitě mu dám šanci a mrknu se na další díly.

8.4.2013 | 18:43:16
Ewael

určitě se podívám znovu, obsazení je skvělé takže jen čekám co se na mě dál chystá :)

8.4.2013 | 21:26:19
Lorimaar

První polovina úvodní epizody byla mírným zklamáním, ale s příchodem Madse Mikkelsena na scénu nastalo velmi výrazné zvýšení kvality. Atmosféra, tempo děje, gradace a silná emotivní scéna s nožem v kuchyni na konci… Seriál má rozhodně potenciál vyrůst vysoko.

9.4.2013 | 16:31:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nominujte nás do Křišťálové Lupy 2018

Podpořte nás v kategorii Zájmové weby
a pomozte nám obhájit loňské vítězství.

Stav překladu

Epizoda S03E13: The Wrath of the Lamb

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Trailer

Thumbnail Play icon

Primavera

Primavera

Sérioví vrazi

Hlídejte si nás

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK