Hannibal První epizoda se bude vysílat znovu

První epizoda se bude vysílat znovu

První epizoda se bude vysílat znovu

Pilotní epizoda Hannibala dostane šanci zabodovat ještě jednou, podaří se jí to?


0 0
7.4.2013

NBC na Hannibala dost sází, o tom již svědčila celkem rozsáhlá kampaň, kdy nás NBC od oznámení data premiéry zahrnovalo téměř každý týden novým videem.

NBC se rozhodlo vysílat Hannibala ve čtvrtek, kdy se vysílají většinou již zaběhle seriály a oslovit diváka je poměrně těžké. Hannibal i přes to dokázal zabodovat a získal rating 1,6%.


A NBC jde s propagací seriálu ještě dál, první epizoda s názvem Apéritif se bude vysílat znovu a to den před premiérou druhého dílu. A to tedy 10. 4. od 22:00 hodin, což je běžný vysílací čas seriálu Chicago Fire.

10. 4. se bude Hannibal vysílat i v České republice a to na stanici AXN rovněž ve 22:00, Hannibala tak čeká takové menší světové vysílání, protože AXN bude Hannibala vysílat ve více státech. AXN na své webové stránce láká na sledování Hannibala s hláškou: Připravte se, že vám klesne brada!

Co myslíte, je to dobrý krok pouštět americkému publiku znovu to samé? Jak podle vás Hannibal dopadne a jak se vám první epizoda líbila? Nezapomeňte pilotní epizodu ohodnotit v jejím profilu.

Diskuze /3

Sigi220

A nevíte jestli se to v čechách dá s dabingem nebo ponechají titulky?

#2 1Bobesh1
7.4.2013 | 12:15:36
1Bobesh1

#1 Sigi220: Tak to nevím na webu nic bližšího k vysílání nepíší, ale řekl bych, že to dají s dabingem…

admin
7.4.2013 | 12:30:05
1Bobesh1

Tak na AXN to vysílají v češtině…

admin
12.4.2013 | 19:09:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S03E13: The Wrath of the Lamb

cz100%
DOKONČENO

Trailer

Thumbnail Play icon

Reklama

Primavera

Primavera

Sérioví vrazi

Hlídejte si nás

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK