Hobbit Vyhodnocení soutěže o prodlouženou Neočekávanou cestu

Vyhodnocení soutěže o prodlouženou Neočekávanou cestu

Vyhodnocení soutěže o prodlouženou Neočekávanou cestu

Až do včerejší půlnoci jste v naší unikátní soutěži s distribuční společností Magic Box mohli soutěžit o DVD, Blu-ray nebo Blu-ray 3D prodloužené verze filmu Hobit: Neočekávaná cesta. Kterých devět šťastlivců se tak nakonec stane jejími vlastníky?


2 0
6.11.2013

Ze všeho nejdřív je třeba říct, že účast v soutěži byla opravdu hojná. V rámci této soutěže k nám dorazilo přes 300 e-mailů(!), z nichž zhruba dvě třetiny obsahovaly všechny správné odpovědi (otázky záměrně nebyly nijak složité). Jak už jsme si ale říkali, prodlouženého Hobita si z naší soutěže bude moct užít „jen“ devět z vás.

Výherci DVD edice

Výherci Blu-ray edice

Výherci Blu-ray 3D edice

Výhercům tímto gratulujeme a především za tuto výbornou soutěž děkujeme distribuční společnosti Magic Box. S vámi ostatními si alespoň pro zajímavost můžeme projít správné odpovědi jednotlivých otázek:


O kolik minut je speciální edice Neočekávané cesty prodloužená oproti její kinoverzi? Jak jsme na našem webu psali již několikrát, Neočekávaná cesta byla ve své speciální edici prodloužená o 13 minut. Ze všech tří set odpovídajících se neobjevil snad nikdo, kdo by tuto otázku zodpověděl špatně.

V jedné z našich posledních novinek jste mohli zhlédnout exkluzivní klip z prodloužené Neočekávané cesty. Který z trpaslíků v tomto klipu v Roklince propukl ve zpěv? Jak můžete níže vidět v klipu samotném, tímto trpaslíkem byl Bofur. Ani s touto otázkou neměla většina lidí problém, jenom sem tam se někde spletl Bofur s Bifurem.

Thumbnail Play icon

Představitele Azoga byste v Hobitovi od pohledu asi nepoznali, na televizních obrazovkách si ho však můžeme užít poměrně hojně. Ve kterém seriálu se však myšlený herec neobjevil? Tato otázka byla pro vás zdaleka nejzapeklitější. Přitom ale stačí chvilku bádat po internetu, abyste zjistili, že Azoga pod svým digitálním makeupem v Hobitovi hraje Manu Bennett, který ztvárnil jednu z hlavních rolí seriálu Spartacus. Manu je ale zároveň představitelem i role Deathstroka v seriálu Arrow, výslkedkem čehož je správnou odpovědí na tuto otázku seriál Game of Thrones, v němž se jako jediném tento herec nevyskytuje.

Který z těchto herců ztvárňuje v trilogii Hobit pouze jednu postavu? Spousta z vás vsadila na Benedicta Cumberbatche, „představitele“ draka Šmaka. Benedict však v trilogii Hobit hraje i tajemného Nekromanta, který se mihnul už v Neočekávané cestě. Na druhou stranu William Kircher v Hobitovi hraje nejen trpaslíka Bifura, ale rovněž v Neočekávané cestě ztvárnil i zlobra Toma. Správnou odpovědí je tak James Nesbitt, jehož jedinou rolí v Hobitovi jest trpaslík Bofur.

Kdy u nás prodloužená Neočekávaná cesta vejde do prodeje? S touto odpovědí opět neměl (skoro) nikdo problém. Prodloužená Neočekávaná cesta totiž do českých obchodů vstupuje samozřejmě dnes, tedy 6. listopadu.

Diskuze /33

BranoZX

No tak nič, nevadí… Výhercom blahoželám!

6.11.2013 | 12:11:07
Em

To jsem ráda že jsem to měla aspoň dobře. Blahopřeji vítězům.....

6.11.2013 | 12:39:51
Asha124

V soutěžích na edně mám nějaké štěstí :-) Díky moc, že jste tuhle soutěž uspořádali ;-)

6.11.2013 | 12:44:12
Marushka

Gratuluji vítězům a jdu si pobrečet do polštáře :)

6.11.2013 | 13:08:36
Janel

Jé, asi poprvé v životě jsem něco vyhrála, děkuju moc za soutěž a gratuluju ostatním :)

webmaster
6.11.2013 | 13:21:16
Wajsik

Není divu, že jsem nevyhrál. Chtěl bych laskavě vědět proč si můj mail nikdo nepřečetl.?!

#7 Hurley
6.11.2013 | 13:25:23
Hurley

#6 Wajsik: A to laskavě usuzuješ z čeho?

webmaster
6.11.2013 | 13:30:16
kajikw

Jak se vybrali vítězové? Nějakým losem nebo kdo napsal první?

#9 Hurley
6.11.2013 | 13:34:01
Hurley

#8 kajikw: Výherci se náhodně losovali. Kdyby to bylo o rychlosti, asi by nemělo cenu nechávat tu soutěž běžet 5 dní. :)

webmaster
6.11.2013 | 13:43:39
kajikw

A jakým způsobem se losovali? Jako veřejná zakázka :D

#14 Hurley
6.11.2013 | 13:48:03
Wajsik

Na e-mailu je taková funkce „potvrdit přečtení“ to znamená, že když si dotyčný přečte můj e-mail tak mi hned dojde zpráva, že moje zpráva byla přečtena a vzhledem k tomu, že mi nic nepřišlo tak si myslím, že to je jasné.

#13 Hurley #17 barahir
6.11.2013 | 13:48:35
dada108

To je sranda, nejdřív jsem napsala James Nesbitt a pak napsala Benedicta :D, gratuluji všem! Ještě by mohla být nějaká soutěž, třeba o trička..

6.11.2013 | 13:55:26
Hurley

#11 Wajsik: Takový osočování se mi nelíbí, tvůj mail jsem četl jako všechny ostatní. A i tak jsi měl jednu otázku špatně.

webmaster
6.11.2013 | 14:00:30
Hurley

#10 kajikw: Na tohle nemusím odpovídat, že ne?

#15 kajikw
webmaster
6.11.2013 | 14:01:21
kajikw

#14 Hurley: Nemusíš :D Kolik bylo vůbec lidí, co měli dobře odpovědi? Abych věděl jakou jsem měl šanci :)

#16 Hurley
6.11.2013 | 14:06:08
Hurley

#15 kajikw: A co takhle si nejdřív přečíst článek, pod kterej se ptáš?

webmaster
6.11.2013 | 14:10:45
barahir

#11 Wajsik: Ale tuhle funkci nepodporují všechny e-mail klienti a i u těch, kteří ji podporují, musíš odkliknout, že souhlasíš s odesláním potvrzení o přečtení.

redaktor
6.11.2013 | 14:44:06
Ricik

gratulace :).. devět prstenových přízraků :D

6.11.2013 | 14:49:19
Sputnik

Ach ludia je jasne ze kazdy chcel vyhrat ale je jasne ze kazdy nemohol :D tym co nevyhrali vratane mna nezostava nic ine len napisat jeziskovi :) … ved vianoce su blizsko :D

6.11.2013 | 15:03:02
Snílekcox

Gratulace vítězům a čest těm, kteří odpověděli správně, ale štěstí se na ně tentokrát neusmálo. Moc děkuji za tuhle super soutěž.

6.11.2013 | 15:20:16
Bidlobox

Pláču, ale alespoň jsem zodpověděl všechno správně. :) A kdo nic nezkusí…

6.11.2013 | 16:45:09
Omfgacek

Není to tak hrozné zklamání po té 400milionové Neděli:)

6.11.2013 | 18:55:57
Bastinor

Jen bych rád zmínil, že představitel Azoga figuroval v GoT (Game of Thrones) , a to jako jeden z bratří Cleganů, starší bratr Sandora Gregor Clegane. Jsem si jist, že se nepletu, pokud bych se zmílil omlouvám se, přes to si myslím, že by tato otázka mohla připravit mnoho lidí o výhru. Děkuji Bastinor :-)

#24 Hurley
6.11.2013 | 23:07:09
Hurley

#23 Bastinor: Naštěstí se mýlíš, jinak bych byl v pěkný rejži. :)

Gregora v GoT hráli zatím hned tři herci, ani jedním z nich však není Manu.

#26 Bastinor
webmaster
7.11.2013 | 10:41:16
Luccek

Ja vyhrala? :D Vazne? :D To se moc casto nestava, dekuju a gratuluju i ostatnim vitezum :D

7.11.2013 | 11:28:20
Bastinor

#24 Hurley: Ano, v tomto případě došlo k malému nedorozumění, je to opravdu moje chyba. Tento herec ,o kterém jsem se bavil opravdu Horu z GoT hrál a nejspíš měl být představitelem Azoga v Hobitovi ( Viděl jsem ho i ve Vlogu Jacksona, avšak k tomu nedošlo). Takže chápu, čím to bude, děkuji za odpověď a příště si to lépe ověřím. :-)

#27 NewPerson
7.11.2013 | 14:29:23
kupky

parada, kam mam zaslat adresu? :) dekuji za soutez

10.11.2013 | 13:33:01
Salion

Azoga i Gregora Clegana (v první serii) hrál tentýž herec- Conan Stevens

14.11.2013 | 9:14:39
Luccek

Zdravim, jen takovy dotaz :D kdy by mi melo DVD dorazit?

20.11.2013 | 10:05:27
Pavlos22

Naposledy jsem vyhrál samolepky Nesquik, když mi bylo asi 10! ))) Díky Edně za hezkej dárek .)

20.11.2013 | 13:13:36
kupky

v tydnu dorazilo, diky za hezky darek!

23.11.2013 | 23:19:13
bishee

Super, diky moc, ale zatim nic nedoslo:(

28.11.2013 | 23:09:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Staň se členem našeho kultu. Hlasuj pro Ednu.

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

The Battle of Five Armies

Hobit: Bitva pěti armád

Česká premiéra: 11. 12. 2014
Režie a scénář: Peter Jackson
Scénář: F. Walsh, P. Boyens
Hudba: Howard Shore
Hrají: Martin Freeman, Hugo Weaving, Orlando Bloom, Luke Evans, Cate Blanchett, Ian McKellen, Christopher Lee, Richard Armitage, Lee Pace, Manu Bennett, Ian Holm, James Nesbitt, Graham McTavish, Stephen Fry, Sylvester McCoy, Evangeline Lilly, Benedict Cumberbatch
Stopáž: 144 minut

Reklama

Postavy

Momentka

Momentka

Narozeniny herců

Pán prstenů a Hobit online

Kde si můžete pustit tyto filmy online?

Série Pán prstenů
Série Hobit