How to Get Away with Murder (Vražedná práva) Vyhodnocení ankety: Kdo zemřel?

Vyhodnocení ankety: Kdo zemřel?

Vyhodnocení ankety: Kdo zemřel?

Poslední díl před zimní pauzou byl odvysílán, a my všichni, kteří jsme netrpělivě čekali už od prvního dílu této premiérově řady, jsme se konečně dozvěděli, která z hlavních postav se nachází pod prostěradlem. Obsahuje spoilery z aktuální epizody.


10 0
18.11.2016

Již od prvního dílu jsme průběžně odškrtávali postavy, které měly být v bezpečí. Vyškrtali jsme všechny postavy z obrázku až na dvě, Natea a Franka. Tudíž si každý určitě myslel, že jedna z těchto postav nepřežila. To by ale nebyl náš seriál How To Get Away With Murder, a tak jsme vlastně všichni byli úplně mimo a seriál se rozhodl odepsat úplně jinou postavu než tyto dvě, které nám zbyly. Osobou která nepřežila je naneštěstí oblíbená postava Wes Gibbins. Vyhodnocení ankety tudíž není možné, Wes již byl vyškrtnut. Mnozí z vás pro něj hlasovali do té doby, než byl odstraněn, ale to teď není důležité.

(abc.com)


Podle rozhovoru s Alfredem Enochem, postavu Wese budeme stále vídat, bohužel jen sporadicky, protože zbytek této série se klasicky zaměří na údálosti vedoucí k jeho smrti. Herec sám prozradil, že o smrti své postavy se dozvěděl až v sedmém díle. Peter Nowalk prozradil, že původně žádná z hlavních postav nebyla v bezpečí, a že zvažoval jaký dopad by měla smrt těchto postav. V jednom si byl prý ale jistý, smrt Annalise rozhodně nebyla a nebude v plánu.

A teď se přiznejte, kteří z vás to čekali i poté, co jsme Wese vyškrtli? Šokovalo vás odhalení, že je to právě on? A jak je podle vás možné, že i přes všechno Frank a Nate jsou stále naživu?

Diskuze /19

Nika

Tak já jsem to rozhodně nečekala :D a proto HTGAWM naprosto miluju :D nikdy neudělají to, co divák očekává a bylo velice chytrý ukázat nám Wese v předchozích dílech jako že živý v přítomnosti. Jen malá otázka… Wes a oblíbená postava? no nevím jak je to jinde ale tady na edně není ani v prvních top 5 – neřekla bych tedy, že je zas tak oblíbený. Jo a samozřejmě, než byl Wes udajně v bezpečí tak jsem pořád hlasovala pro něho – ikdyž jsem si myslela, že to je spíš zbožné přáni než neco co by se opravdu mohlo vyplnit :D takže teď jsem totálně šťastná :D :D :D

#2 Luuuu
18.11.2016 | 18:01:46
Luuuu

#1 Nika: Tak poslední dobou jsem si všimla, že Wes byl oblíbená postava :) .. Hlavně pro oblíbence páru Wes/Laurel :) Jinak s tebou souhlasím, jednu věc o HTGAWM říct můžeme, a to je, že fakt není předvídatelný :D !

webmaster
18.11.2016 | 18:23:39
Packa

Myslím si, že tohle nečekal opravdu nikdo. :D Ale právě tohle u HTGAWM miluju – nikdy nevíte, co se stane. Naprosto super.

A ohledně oblíbenosti Wese – tady na Edně vůbec ne. Na fb lidi brečeli, že to byla hlavní postava a že byl nejdůležitější – jo, to zrovna. :D Já jsem nadšená, že umřel on (jo, jsem cynik, ale dobře mu tak :D ).

#4 Luuuu #12 rina
redaktor
18.11.2016 | 20:35:13
Luuuu

#3 Packa: :D Tak nemám to slovo smazat ? :D moc kontroverzní pro edňáky ? :D :D :D

#5 Packa
webmaster
18.11.2016 | 20:40:47
Packa

#4 Luuuu: Né, mě to naopak pobavilo – „…naneštěstí oblíbená postava…“ se dá pochopit různě. :D

#6 Luuuu
redaktor
18.11.2016 | 21:02:23
Luuuu

#5 Packa: nechám to tam :D :D :D

webmaster
18.11.2016 | 22:35:07
Liss93

Ale stejně měli scénáristé odvahu ho zabít 2.hlavní postavu. A tou bezesporu Wes byl- všechno se od začátku točí kolem něho. Ještě při prvním záběru na pitevnu jsem si říkala „tak je to jasné, je to Nate“ a on tam najednou vešel. To byl pořádný šok.

19.11.2016 | 1:12:46
Bastian0389

Wes rozhodne 2. hlavnou postavou bol, už len keď si uvedomíte, že z 5. odhalení boli 3 odpovede Wes. ,,Who killed Sam?" ,,Who shot Annalise?" ,,Who is under the sheet?"

#11 Packa
19.11.2016 | 9:16:13
SaDiablo

Nemohlo to dopadnout líp. :D

19.11.2016 | 9:46:30
Mammon52852

Sakra vidím že jsem jediný komu bude Wes chybět…Doufám že v druhé půli seriálu bude Nate víc vidět když už ho nechali naživu…

19.11.2016 | 11:07:45
Packa

#8 Bastian0389: Já neříkám, že nebyl hlavní postavou. To rozhodně byl. Jenom říkám, že nebyl mou oblíbenou hlavní postavou.

redaktor
19.11.2016 | 12:52:00
rina

#3 Packa: Tak se nám to splnilo, viď :-D Tenhle díl mi sice přivodil pár infarktových stavů, ale „Wes pod plachtou“ za to stál :-)

19.11.2016 | 13:28:17
IngloriousBastard

stojím a tliekam , jačím od prekvapenia ako 12 ročná panna na koncerte Justina Biebera. Jemné pochyby o začínacuje priehladnosti serialu a o opakujúcich sa vzorcoch sa rozplynuli v pitevni… už ked sa kamera začala otačať na postavu ktora vosla do miestnosti som takmer vedel že to bude Nate, a tých zvyšných 5 sekund kym sa odhalila postava pod plachtou som zvieral svoje pästičky zvedavosťou :D Zomrela postava, okolo ktorej bol centrovaný dej od začiatku serialu (Analise neberieme do uvahy, ona je jadrom), toto sa nedeje často a je to odvážny a nebezpečný manéver. Môže to seriálu ublížiť, ale na druhej strane mu to otvorilo kopu nových možností do nasledujúcich sé­rií.

19.11.2016 | 16:48:15
Majlamt17

moje nejoblibenejsi postava… jsem trochu nastvanej, protoze ten serial se tocil kolem nej a annalise a ted ho zabijou… kazdopadne nam zas ukazali, ze nas porad dokazou predstavit, protoze jakmile se objevil Nate, tak jsem vubec netusil – who is dead… mnohem radeji bych obetoval franka nebo natea, kteri uz meli behem tehle serie hezky nakroceno k tomu, ze jejich linka bude uzavrena a ze uz moc nemaj tomu serialu co dat…

20.11.2016 | 22:36:16
Nine9

Nooo… :-D Wese jsem mezi oblíbenci neměla, nicméně mě jeho smrt na konci i docela zasáhla, ačkoli především překvapila – to jsem fakt nečekala. Když „někdo“ vstupoval na pitevnu, napadlo mě ‚Ty jo, to jde Nate. Ale kdo je teda sakra pod plachtou?!‘ Ale že tam bude Wes, to mě nenapadlo, protože jsem myslela, že je pořád u výslechu… Chvíli jsem si taky myslela, že zemřel Connor, protože od Thomase odešel dřív (v tu ránu jsem se začala v duchu modlit ‚Connor ne, Connor ne!‘) – heh, jak se mi ulevilo, když se objevil v nemocnici… Nicméně ten jeho pohled, ta jeho reakce, když se dozvěděl (chvíli po nás, po divácích), že uhořel Wes… zajímavá, zvláštní… Za ní něco bude… I když – u tohohle seriálu člověk nikdy neví :-D

#16 Packa
21.11.2016 | 21:52:38
Packa

#15 Nine9: Tak ono když se tam objevil Nate, bylo jasné, že tam leží mrtvola Wese – říkala tam doktorka, že ta mrtvola je muž černé pleti, navíc víme, že to měl být někdo z hlavních postav → Wes. Spíš mi vůbec nedocházelo, jak je to sakra možné. :D

redaktor
22.11.2016 | 15:27:11
beaty

Bude mi dost chybět. I když mi občas Štěňátko lezlo na nervy a myslela jsem, že mu dám i přes ten monitor pár facek, měla jsem Wese ráda, a brala jsem ho automaticky jako jednu z nejpodstatnějších postav – tak jako by nezabili Annalise, nezabili by ani Wese, říkala jsem si. Jak naivní slova u HTGAWM :D (a na Alfreda Enocha se samozřejmě taky hezky koukalo :D)

Waitlist, you will be missed :(

3.12.2016 | 11:17:40
deniska7

Já si myslím, že Wesse zabil ten bratr Rebecy. Co myslíte?

7.12.2016 | 23:30:37
Argetlam Královrah

Když Nate vešel do pitevny, a já si uvědomil, kdo zemřel, tak to se mnou málem švihlo. To snad ne?

14.12.2016 | 21:13:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Pomoz nám otestovat mobilní aplikaci

Jste z Prahy a okolí a chtěli byste pomoci Edně?

Hledáme dobrovolníky, kteří by přijeli na uživatelské testování naší nové mobilní verze a aplikace.
Máme připravený první návrh a rádi bychom znali vaše názory, reakce, připomínky a další postřehy.
Testování by proběhlo v sídle Mladé Fronty (Praha – Modřany) a nezabralo by více než hodinu. K ruce budete mít náš mobilní telefon a v něm první návrh, který chceme otestovat.
Zájemci pište na thomas@edna.cz.

Titulky

Epizoda S04E08: Live. Live. Live.

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

O titulky se starají: Gabik a @Matuush

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás