Lucifer Vyhodnocení soutěže o komiksy s Luciferem

Vyhodnocení soutěže o komiksy s Luciferem

Vyhodnocení soutěže o komiksy s Luciferem

Před více než týdnem jsme ve spolupráci s nakladatelstvím Crew vyhlásili soutěž o komiksy s Luciferem. Správné odpovědi a jména vítězů se dočtete uvnitř článku.


17 0
19.2.2016

Soutěž

Ve spolupráci s nakladatelstvím Crew jsme vyhlásili před několika dny soutěž o komiksy ze série Lucifer. Soutěže se mohl zúčastnit jakýkoliv registrovaný uživatel na Edna.cz, vyjma redakce. Celkově se soutěže zúčastnilo více jak sto čtenářů, ze kterých jsme vylosovali tři níže uvedené výherce, z nichž každý získá výtisk libovolného komiksu ze série Lucifer vydaný nakladatelstvím Crew (komiks na e-shopu).

Správné odpovědi na otázky

1. V jakém komiksu se poprvé objevila postava Lucifera, a kdo je jejím autorem?


  • Postava Lucifera se poprvé objevila v komiksu Sandman, a to v sešitu vol 2, číslo 4, česky vydaného v komiksové knize nazvané Sandman 4 – Údobí mlh. Autorem postavy je Neil Gaiman.


2. Jak se jmenuje skupina snažící se bojkotovat seriálového Lucifera?

  • Tato organizace se nazývá One Million Moms.


3. Pilotní epizoda seriálu Lucifer unikla minulý rok dříve. O jaký den se jednalo?

  • Epizoda unikla v pondělí 10. 8. 2015.


4. Kolik komiksů ze série Lucifer vydalo nakladatelství Crew?

  • Nakladatelství Crew vydalo celkem 9 komiksů ze série Lucifer.


5. Kolik kruhů má Dantovo Peklo?

  • Dantovo Peklo má 9 kruhů.

Vítězi

Výhercům gratulujeme. O své výhře budou informováni prostřednictvím vzkazníků či emailů.

Foto: Vertigo

Diskuze /10

karlospajdos

Gratulace!!!!

20.2.2016 | 8:28:42
Remake

Nechci vám do toho nějak zasahovat, ale první otázka je špatně. Objevil si sice ve 4. sešitu Sandmana, ale je to první kniha Preludia a Nokturna.

#3 jh666 #6 TheDarkKnight
20.2.2016 | 12:30:57
jh666

#2 Remake: Ono ani není pravda, že Crew vydala 9 knih, protože první 3 vydal Netopejr. Crew loni sice dotiskla první díl, ale i tak to dělá sedm knih od Crwe, 9 jich bude až s těma dvěma, co letos vyjdou.

#4 Remake #6 TheDarkKnight
20.2.2016 | 13:41:30
Remake

#3 jh666: Tohle je diskutabilní, první tři vydal Netopejt ve spolurpáci s Crwí, takže těžko odhadovat, jak velký podíl na tom měla samotná Crew, než sérii „převzala“, ale pořád na tom spolupracuje i Netopejr, i když to Crew vzala pod svoje křídla, takže tady bych problém neviděl, tohle by se těžko dohledávalo lidem, co to nečetli.

20.2.2016 | 14:21:37
karlospajdos

Když to vemzem takhle tak Lucifer se poprvé objevil v 65. čísle Superman's Pal Jimmy Olsen z roku 1962 :D

#6 TheDarkKnight
20.2.2016 | 14:23:01
TheDarkKnight

#2 Remake: Ty tu mluvíš o knihách, já v článku o oficiálním číslování Vertiga. Musíš brát v potaz, že v Americe vše první vychází jako sešitovka, poté až jako kniha.
#3 jh666: Crew je zde také uvedena jako nakladatel, takže tady problém rozhodně není.
#5 karlospajdos: Oficiálně se uznává až Sandman, ale chápu, kam míříš.

#7 Remake
20.2.2016 | 14:43:00
Remake

#6 TheDarkKnight: Mluvíme o tom samém, ale máte tam chybu, psal jsem 4. číslo Sandmana, což je samozřejmě dobře, ale to je první kniha Preludia a Noktruna a ne čtvrtá Údobí mlh.

#8 TheDarkKnight
20.2.2016 | 16:20:46
TheDarkKnight

#7 Remake: Ne, je to čtvrtá kniha, Údobí mlh. Nevím, jak ti to vysvětlit, prostě to tak je.

20.2.2016 | 21:02:05
Remake

Očividně jsi Sandmana nečetl a ani si neumíš najít základní informace. Kdyby jsi ho četl tak víš, že se poprvé objevil ve 4. sešitu první knihy, když se Morpheus vydá do pekla. V údobí mlh se taky objeví, kde mu předá klíč od pekla, ale není to poprvé. Tak si opravte, protože to co tu tvrdíš je blbost a navíc to ani nedává smysl. Chceš mě poučovat o komiksu, ale že 4. sešit je obsažen v prvním svazku zjevně nevíš. Údobí mlh obsahuje až sešity 21–28, prostě to tak je. Nechci se tu hádat, ale když nejsi schopný uznat chybu, tak mi to nedá.

20.2.2016 | 22:17:25
Bedou

Jasně že je první otázka špatně zodpovězená a čtvrtá taky…

21.2.2016 | 14:22:23
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S03E03: Mr. & Mrs. Mazikeen Smith

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

Titulky připravují: @MadyDollar, @mychal29, @Sh3pp, @suelin, @twister78, @KevSpa a @Lucifrid

Sedí na verze:

  • HDTV.x264-LOL
  • 720p.HDTV.X264-DIMENSION
  • 1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb

Kdy vyjdou titulky?

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Luk a šípy nestačí. Potřebujeme váš hlas.

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Reklama

Nepřehlédněte

Zůstaňte v obraze

Nejoblíbenější postavy

Hlídejte si nás