Star Trek: Picard Star Trek: Picard - Hodnocení

Star Trek: Picard - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
MirecBen

7z9 lezba???? to ako fakt???

15.7.2020 | 12:46:32
choudys

Nejsem políbený Star Trekovskou můzou, ale první série se mi jako fanouškovi sci-fi líbila. Není to nic, z čehož bych ale si cvrnkl do gatí.

11.7.2020 | 23:10:13
captain

Jean Luc je zpět. Co chtít víc?! Ps. Sedmá!!!

6.7.2020 | 16:50:10
OndraHH

První díl měl sílu, pak už to šel příběh do kopru, spousta filozofování, nic se nedělo. Konec byl naprosto předvídatelný. Body za zpracování, za objevení postav z minulých příběhů.

19.6.2020 | 7:29:08
MiqueEala

První 4 díly vyloženě nuda. Pak se objevila Sedmá a stala se hlavním tahounem série. Což je dost blbé, když jí dali jen vedlejší roli. Rozuzluje se zápletka a začne to být napínavé. Načež to zakončí přesně tak uboze, jak jsem předpokládal. Včetně smrti Picarda. Rozhodně je to nejlepší seriál, jaký o Star Treku natočili. To ale není nijak povzbudivé, vzhledem k velmi podprůměrné kvalitě všech ostatních sérií (které mnohdy sklouzávají ke stupiditě).

28.3.2020 | 6:31:00
Milano33

Takých slušných a zaslúžených 70%. Star Trek: Picard mal svoje svetlé momenty, ale napriek tomu sa príbeh miestami dosť na môj vkus vliekol. Ale na druhú stranu, celková vizuálizácia je priam úžasná, ďalšia Sci-Fi pastva pre oči.

27.3.2020 | 23:37:19
TomAK

3.díly zatím nečekaně good !

11.2.2020 | 16:21:06
Michal.K

Skvělé. Konečně Star Trek jak má být!

7.2.2020 | 13:46:57
Raiden123

Takze Picardova lod bude zvetseny Delta plan v mierke asi 5:1 oproti originalu,no zaroven je to uplne ina lod.

Zatial je to zaujimavy serial, a zda sa,ze ciastocne sa opakuje situacia s Datom a Lorom,kedze to boli bratia,takze Daz a jej sestra su na tom podobne,je nejasne,aky ucel sestry maju,len je to nieco s Borgami,co nieje asi nic dobreho.

6.2.2020 | 14:23:20
Havran1

První díl super a náhled na celou řadu taky. Stewart/Picard už je dědek a schody by nevyběhl, ale hraje dobře. Myslím, že opravdu není nutné znát ani předchozích x řad a generací Star Treku, prostě stačí naskočit a nechat se unášet parádní jízdou.

27.1.2020 | 0:08:12
1

Stav titulků

Epizoda S01E10: Et in Arcadia Ego, Part 2

cz100%
DOKONČENO

Reklama

Novinky

Recenze první řady seriálu Star Trek: Picard

Recenze první řady seriálu Star Trek: Picard

Od finále uběhla už nějaká doba a většina fanoušků si určitě udělala čas, aby se podívala na finálovou jízdu admirála Picarda. Nyní máme tedy za sebou všech deset epizod a můžeme konečně bilancovat. Jak se povedl další výlet do světa Star Treku? Přináší něco nového?

Reklama

Zajímavosti

Brent Spiner slibuje, že se do role Data v žádném dalším projektu již nevrátí

Brent Spiner slibuje, že se do role Data v žádném dalším projektu již nevrátí

Někteří herci jsou spjatí s postavami až do konce života. Někdy je tedy velice těžké se od jedné role posunout k další, kterou diváci přijmou tak pozitivně jako tu předchozí. Brent Spiner si již to nejlepší ve Star Treku odžil, a tak se rozhodl, že svou postavu nechá u ledu.

Galerie

Galerie

Narozeniny herců