The Witcher (Zaklínač) The Witcher - Hodnocení

The Witcher - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Kothy

Zajimave fantasy.

4.2.2020 | 15:17:55
EliMale

Pro čtenáře knížek je určitě náročnější tomu přijít na chuť. Za mě ale klíčové věci fungují jak mají – postavy (až na Yennefer) odpovidaji mým představám z knížek. Bard je dokonce předčil, seriálový se mi líbí víc. Atmosféra je správně syrová, žádné přehnané rozjuchané barvy, prostě tvrdý svět jak má být. Příšery nádherné, jakkoliv jsou v mé představivosti větší a hrozivější. Super kamera. Už nejsme v době Barbara Conana, aby bylo třeba po každé vyhrané bitvě heroicky zařval a ukázat všem okolo zkrvavený meč. Geralt má být nad věcí, cynickej, a pečlivě skrývat jakékoliv pocity. Těším se na další řadu.

2.2.2020 | 12:20:29
Bucina

Četla jsem knihy a viděla i polský seriál. Jsem rejpal a strašně srovnávám, ale rozumim tomu, že nemůže být všechno podle předlohy. Nejvíc jsem se bála Geralta, herec Michał Żebrowski byl můj „dokonalý“ Geralt. Superman mi tam neseděl, ale cca od 3.dilu jsem si ho zamilovaná. Prvni díl jsem doslova protrpěla. Každý kousek ve mně chtěl seriál odpískat. Ale dala jsem tomu šanci a nakonec si mě získal. Ale opravdu nesmíte chtít dokonalý přepis knih. Těším se na další řadu a pokud tam opravdu bude hrát Hivju…tesim se dvojnásob.

21.1.2020 | 6:05:09
KingofKing

Dobrý seroš.

20.1.2020 | 21:42:03
Nazgul_CZ

Kvalita hrozně kolísá, pár epizod je skvělých, většina průměrných a pár vyloženě průserových. Hodnocení celku – 60%.

15.1.2020 | 17:41:55
KevSpa

Po všech stránkách naprosto tragické.

webmaster, korektor
12.1.2020 | 17:33:47
godzilak

Podle přítelkyně za 5*, podle mě tak za 2* , takže v průměru za 3* :D Mě to teda moc nesedlo …

7.1.2020 | 23:53:56
Laisobel

Byla jsem sakra skeptická, přeci jen původní polskou verzi miluju a Zebrowski se mi zapsal do srdce. ALE Cavill to zvládnul perfektně. Klobouk dolů. Omlouvám se za všechny své pochyby. Jako Geralt si mě získal a brzo jsem přestala vidět Supermana s parukou, ale byl to prostě Geralt. Pokud se zcela odprostím od knižní předlohy (jde to těžko, já vím, je dokonalá), tak je to skvělej seriál s parádní hudbou, kostýmama, výpravou, i scénář mě bavil (byla slabší místa, ale kde nejsou) a jediné, co mi kazilo dojem bylo prolínání příběhů z různých časových rovin bez upozornění, kde se zrovna nacházíme. Neznat knihy asi bych se orientovala těžko. Ale celkově spokojenost a příjemný zážitek.

redaktor
6.1.2020 | 15:49:43
choudys

Oproti polské verzi to natočili jinak, ale je tam spousty podobností. Obsazení rolí mi sedlo, neřeším tady barvu pleti atd, protože američani, ti tímto zprčí všechno, že. Je lepší sérii sjet celou, líp se pak v tom orientuje, to časové skákání mate. Líbilo.

6.1.2020 | 14:08:12
mjech

Vizuálně vypadá celý seriál pěkně. Líbivé scenérie plné barev a stínů/světel. Je vidět, že kameraman a postprodukce nejsou žádní žabaři. Horší je to ale se scénářem, kostými a maskami, a nejhorší je to s herci a herečkami v hlacních rolích.

6.1.2020 | 13:49:10

Druhá série Zaklínače

Roku 2021 se dočkáme pokračování seriálu Zaklínač, které se bude skládat z osmi epizod. Pokud vás zajímají další novinky týkající se druhé řady, tak zavítejte do našeho přehledného článku

České titulky

Seriál Zaklínač vytvořila streamovací služba Netflix, jehož česká podpora vytvořila jak české titulky, tak i dabing. Zaklínače si tedy můžete plně vychutnat přímo na Netflixu. Nezapomeňte poté ohodnotit jednotlivé epizody, postavycelý seriál

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Hlídejte si nás