1970

1970

Registrace: 2.2.2010 21:14

Sledováno: 5 dní 8 hodin 44 minut (169 epizod, 3 seriály)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 11.22.63

    11.22.63

    Snad každý někdy přemýšlel o tom, co by udělal, kdyby mohl změnit historii. Pro středoškolského učitele Jakea Eppinga se ze smyšlenek stane skutečnost. Vydá se do minulosti, konkrétně do roku 1963, aby zabránil atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho, ke kterému došlo 22. listopadu téhož roku. Jakkoliv se ale Jake snaží odhalit Kennedyho vraha, narazí na minulost, která se za žádnou cenu nechce měnit. Seriál vychází z románu Stephena Kinga.

  • 1883

    1883

    Prequel seriálu Yellowstone, ve kterém sledujeme rodinu Duttonovu, jež se vydává na cestu na západ přes Velké pláně k poslední baště nezkrotné Ameriky. Jde o drsné převyprávění Západní expanze a intenzivní studii o jedné rodině prchající před chudobou, aby nalezla lepší budoucnost v americké zaslíbené zemi – Montaně.

  • 1983

    1983

    Dvacet let po ničivém teroristickém útoku v roce 1983, který zastavil osvobození Polska a následný rozpad Sovětského svazu, reší idealistický student práv a znepokojený policista spiknutí.

  • Altered Carbon (Půjčovna masa)

    Altered Carbon (Půjčovna masa)

    Bývalý člen elitního týmu Vyslanců se po 250 letech probouzí ve 24. století v novém těle, aby vyřešil vraždu jednoho z nejbohatších mužů tohoto nového světa. Pokud uspěje, určí si svou budoucnost, a pokud selže, dá životu navždy sbohem.

  • Around The World In 80 Days

    Around The World In 80 Days

    Seriál z produkce BBC, který sleduje dobrodružnou cestu Phileas Fogga okolo světa. Za 80 dní chce obeplout celý svět, ale do cesty se mu staví řada překážek. Around The World In 80 Days vychází ze slavného románu spisovatele Julese Vernea.

  • Barkskins

    Barkskins

    Francie posílá své první osadníky do Kanady do části zvané Wobik, kde chce vytvořit nové velké impérium. Osadníci začínají se zabíráním půdy a kácením lesů, což se nelíbí původnímu obyvatelstvu.

  • The Bastard Executioner (Mistr popravčí)

    The Bastard Executioner (Mistr popravčí)

    Čtrnácté století. Anglie. Války. Jednou takovou válkou je poznamenán voják z armády krále Edwarda I. Jenže je znovu povolán do služby a musí se opět chopit meče ze všech nejkrvavějších: popravčího meče. Historický seriál The Bastard Executioner je sice fikcí, ale částečně se v něm budou odrážet některé momenty z dějin zejména Velké Británie, například povstání ve Walesu.

  • The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se nebo alespoň o komunikaci se ženami bývají žalostně neúspěšné… a vtipné. Jaká bude reakce, když se přimíchá nová krásná sousedka, herečka/servír­ka Penny?

  • Britannia

    Britannia

    V roce 43 podnikla armáda Římské říše invazi do dnešní Velké Británie. Vydala se do samotného keltského srdce, kde narazila na tajemnou zemi plnou válečnic a druidů.

  • Broadchurch

    Broadchurch

    V pobřežním městečku Broadchurch dojde k záhadné vraždě chlapce, která zasáhne a ovlivní celou městskou komunitu. Hlavní role vyšetřovatelů ztvárnili David Tennat a Olivia Colman.

  • Carnival Row

    Carnival Row

    Fantasy seriál z viktoriánské doby plný mytických bytostí, jichž se lidé bojí, což jim zabraňuje žít, milovat nebo svobodně létat.

  • Castle Rock

    Castle Rock

    Psychologický horor na motivy povídek a knih Stephena Kinga odehrávající se ve fiktivním městě Castle Rock.

  • Chapelwaite

    Chapelwaite

    Kapitán Charles Boone se po smrti své manželky přestěhuje se svými třemi dětmi do zapadlého městečka, ve kterém zdědil dům. Zde se bude muset postavit temnotě, která se točí kolem jeho rodiny už celé generace.

  • Chernobyl (Černobyl)

    Chernobyl (Černobyl)

    Jedna z nejhorších katastrof lidské populace zachycuje příběhy statečných mužů a žen, kteří se obětovali, aby zachránili Evropu před nepředstavitelnou katastrofou.

  • Cosmos: A Spacetime Odyssey (Kosmos - časoprostorová odysea)

    Cosmos: A Spacetime Odyssey (Kosmos - časoprostorová odysea)

    Americký astrofyzik a jeden z předních světových popularizátorů vědy Neil deGrasse Tyson odkrývá krásy a záhady našeho vesmíru v novém dokumentárním seriálu Kosmos – časoprostorová odysea z produkce stanic FOX a National Geographic Channel.

  • Crossbones

    Crossbones

    Píše se rok 1715 a bahamský ostrov New Providence je první fungující demokracií v Americe. Ostrovu vládne ďábelský pirát jménem Edward Teach přezdívaný Blackbeard (Černovous). Ostrov je plný nepoctivých zlodějů, psanců a nevěřících námořníků. New Providence je místo jako žádné jiné na světě, které představuje velkou hrozbu pro mezinárodní obchod.

  • The Crown (Koruna)

    The Crown (Koruna)

    Alžběta II. se ve svých 25 letech stala novou tváří světově nejznámější monarchie. Britské impérium upadá, ve světové politice panuje chaos a mladá žena se ujímá trůnu, čímž začíná zcela nová éra.

  • Cursed (Prokletá)

    Cursed (Prokletá)

    Příběh je opětovným představením legendy o Artušovi vyprávěné očima Nimue, dospívající hrdinky s tajemným darem, která je předurčena stát se mocnou a tragickou Jezerní paní. Po smrti své matky se setká s Artušem, mladým žoldnéřem, ve snaze najít Merlina a dodat mu starodávný meč. V průběhu své cesty se Nimue stane symbolem odvahy a vzpoury proti děsivým Červeným Paladinům a jejich spoluviníkovi králi Utherovi.

  • Da Vinci's Demons (Da Vinciho démoni)

    Da Vinci's Demons (Da Vinciho démoni)

    Ve světě, kde jsou myšlení a víra kontrolovány, jeden muž bojuje, aby vědění osvobodil. Seriál se zaměřuje na Leonarda da Vinciho, jednoho z největších světových průkopníků, a sleduje jeho netypickou cestu, kterou si za svůj život prožil.

  • The Dark Tower

    The Dark Tower

    Vedle seriálové Středozemě nás Amazon bere i do Kingova Středosvěta. Adaptace slavné Temné věže ignoruje film Nikolaje Arcela a zahajuje nové svěží dobrodružství v rámci slavného světa.


Filtr seriálů