4391

4391

Jméno: Petr Novák

Registrace: 18.8.2013 8:06

Sledováno: 2 měsíce 1 den 21 hodin 25 minut (2276 epizod, 66 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 11.22.63

    11.22.63

    Snad každý někdy přemýšlel o tom, co by udělal, kdyby mohl změnit historii. Pro středoškolského učitele Jakea Eppinga se ze smyšlenek stane skutečnost. Vydá se do minulosti, konkrétně do roku 1963, aby zabránil atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho, ke kterému došlo 22. listopadu téhož roku. Jakkoliv se ale Jake snaží odhalit Kennedyho vraha, narazí na minulost, která se za žádnou cenu nechce měnit. Seriál vychází z románu Stephena Kinga.

  • 1883

    1883

    Prequel seriálu Yellowstone, ve kterém sledujeme rodinu Duttonovu, jež se vydává na cestu na západ přes Velké pláně k poslední baště nezkrotné Ameriky. Jde o drsné převyprávění Západní expanze a intenzivní studii o jedné rodině prchající před chudobou, aby nalezla lepší budoucnost v americké zaslíbené zemi – Montaně.

  • 1923

    1923

    Prequel seriálu Yellowstone, který navazuje na prequel 1883. V něm sledujeme další generaci rodiny Duttonových v době, kdy hornatý západ postihnou enormní sucha, Prohibice a Velká hospodářská krize.

  • The 4400

    The 4400

    Konec světa se nekoná. Obávaná kometa, která měla zničit Zemi, se pomalu snese z oblohy a spadne do jezera ve státě Washington. A s ní se náhle objeví i přesně 4400 lidí, kteří byli v různých letech od roku 1946 pohřešováni. A aby vše bylo ještě podivnější, nikdo z nich nezestárl ani o den a navíc ovládají nadpřirozené schopnosti. Policie je bezradná, vědci také. Pravdu ale někdo odhalit musí.

  • American Horror Story

    American Horror Story

    To pravé pro milovníky hororu. Každá série má svůj vlastní příběh a své vlastní postavy. Postupně tedy navštívíme dům, ve kterém ožívají duchové, léčebnu, kde se léčí homosexualita, coven čarodějnic, přehlídku zrůd, hotel, který vlastní upíři, dům uprostřed samoty, který má bohatou minulost, město, které se nechá snadno zmanipulovat.

  • Andor

    Andor

    Povstalecký špeh Cassian Andor se objevil už ve filmu Rogue One: Star Wars Story, ale co všechno předcházelo jeho příchodu na stříbrná plátna? Právě o tom je napínavý špionážní thriller Andor, jenž se mimo jiné zaměřuje i na počátky odboje vůči Impériu.

  • Archer

    Archer

    Studená válka ještě nikdy nebyla tak zábavná. Stačilo k tomu jen jediné. Přesunout ji ze 60. let takřka do současnosti a pozorovat ji očima tajných agentů a zaměstnanců organizace ISIS, jimž velí despotická alkoholička a matka nejlepšího agenta všech dob, Sterlinga Archera. Muže, který miluje ženy, alkohol a oceloty.

  • Better Call Saul (Volejte Saulovi)

    Better Call Saul (Volejte Saulovi)

    Spin-off k seriálu Breaking Bad o mazaném právníkovi Saulu Goodmanovi. Děj se odehrává před událostmi z Breaking Bad, tedy než Saul potkal Walta.

  • Better Than Us

    Better Than Us

    Seriál se odehrává v Moskvě v nedaleké budoucnosti, kde lidé sdílí své životy s roboty. Georgy je soudním znalcem, který má svého robotického asistenta. Aktuálně řeší případ, ve kterém první vraždu spáchal právě nově vyvinutý robot.

  • The Book of Boba Fett (Boba Fett: Zákon podsvětí)

    The Book of Boba Fett (Boba Fett: Zákon podsvětí)

    Po událostech prvních dvou řad seriálu The Mandalorian přišlo na řadu odvyprávění příběhu jednoho z nejlepších námezdních lovců předaleké galaxie, Boby Fetta. Ten však svou práci nevykonává sám, ale za pomoci vražedkyně Fennec Shand.

  • The Boondocks

    The Boondocks

    Animovaný seriál The Boondocks z produkce stanice Adult Swim se zaměřuje na příběh mladíků Hueyho a Rileyho Freemanových, kteří se vypořádávají se svým novým životem u dědečka na předměstí.

  • Božena

    Božena

    Seriál sleduje Barboru Panklovoou, které rodiče začnou hledat ženicha, jenž by si ji vzal i bez věna. Nejlepší partií je pro ni o patnáct let starší Josef Němec.

  • Breaking Bad (Perníkový táta)

    Breaking Bad (Perníkový táta)

    U středoškolského učitele chemie je diagnostikována rakovina, a tak se rozhodne před svou smrtí zaopatřit výrobou metam­fetaminu svou rodinu. Seriál vyniká naprosto famózní proměnou hlavní postavy z obyčejného člověka v klíčovou postavu drogového obchodu a skutečného bosse.

  • Castle Rock

    Castle Rock

    Psychologický horor na motivy povídek a knih Stephena Kinga odehrávající se ve fiktivním městě Castle Rock.

  • Castlevania

    Castlevania

    Lovec upírů z rodu Belmontů se snaží ochránit východní Evropu obleženou příšerami, kterým velí sám hrabě Drákula.

  • Chernobyl (Černobyl)

    Chernobyl (Černobyl)

    Jedna z nejhorších katastrof lidské populace zachycuje příběhy statečných mužů a žen, kteří se obětovali, aby zachránili Evropu před nepředstavitelnou katastrofou.

  • Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství)

    Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství)

    Seriál Chilling Adventures of Sabrina se točí kolem mladé dívky Sabriny, která se snaží smířit s tím, že je napůl čarodějka a napůl obyčejný smrtelník, zatímco bojuje se zlem, jež ohrožuje její rodinu a svět lidí. Seriál vychází ze stejnojmenné série Archie komiksů.

  • Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer)

    Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer)

    Tento dokumentární seriál se zaměřuje na sériového vraha Jeffreyho Dahmera, který se v minulosti dopustil celkem sedmnácti vražd.

  • Cursed (Prokletá)

    Cursed (Prokletá)

    Příběh je opětovným představením legendy o Artušovi vyprávěné očima Nimue, dospívající hrdinky s tajemným darem, která je předurčena stát se mocnou a tragickou Jezerní paní. Po smrti své matky se setká s Artušem, mladým žoldnéřem, ve snaze najít Merlina a dodat mu starodávný meč. V průběhu své cesty se Nimue stane symbolem odvahy a vzpoury proti děsivým Červeným Paladinům a jejich spoluviníkovi králi Utherovi.

  • Dexter

    Dexter

    Ve dne pracuje jako krevní analytik u policie. V noci brutálně vraždí ty, na které spravedlnost nedosáhla.


Filtr seriálů