5825

5825

Jméno: Michal Š.

Registrace: 4.12.2014 10:19

Sledováno: 2 dny 16 hodin 23 minut (94 epizod, 22 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 13 Reasons Why (Proč? 13x proto)

    13 Reasons Why (Proč? 13x proto)

    Seriál vypráví příběh studentky Hannah Bakerové, která spáchala sebevraždu. Než Hannah zemřela, nahrála sadu kazet, na nichž odhalila 13 důvodů, jež ji k sebevraždě přivedly. Za každým důvodem stál jeden člověk, jenž je tak nepřímo odpovědný za její smrt. Baliček s kazetami putuje mezi obviněnými a nyní přistál u Claye. Proč Hannah zemřela a co s tím má Clay společného?

  • Aftermath

    Aftermath

    Svět, jak jej známe, byl zničen masivními bouřkami, meteority, zemětřeseními a nemocemi. Rodina Copelandů bojuje o přežití proti nadpřirozeným stvůrám, které se díky masivní proměně na Zemi vyrojily.

  • Alcatraz

    Alcatraz

    21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen. Všichni vězni byli převezeni na pevninu. Až na to, že to se nestalo. Vůbec ne. Jak detektivka Madsenová a expert na Alcatraz rychle zjišťují, někdejší vězni jsou znovu na svobodě. A za těch téměř 50 let se vůbec nezměnili, jsou stejně nebezpeční jako kdysi… a stejně staří.

  • The Aliens

    The Aliens

    Mimozemšťané žijí mezi lidmi už 40 let. Přestože vypadají a mluví jako oni, nesmí s nimi žít. Všichni mimozemšťané mají svou vlastní segregovanou komunitu jménem Trója vybudovanou za velkou zdí. Tahle komunita je ale spíš nebezpečné ghetto, do kterého se připlete hraniční strážník Lewis, který zjistí, že není tak úplně člověk, jak si vždy myslel.

  • Altered Carbon (Půjčovna masa)

    Altered Carbon (Půjčovna masa)

    Bývalý člen elitního týmu Vyslanců se po 250 letech probouzí ve 24. století v novém těle, aby vyřešil vraždu jednoho z nejbohatších mužů tohoto nového světa. Pokud uspěje, určí si svou budoucnost, a pokud selže, dá životu navždy sbohem.

  • Another Life (Jiný život)

    Another Life (Jiný život)

    Když se na Zemi objeví záhadný mimozemský artefakt, je astronautka Niko Breckinridge pověřena vedením týmu, který má za úkol najít ve vesmíru mimozemskou inteligenci. Jak už to tak ale bývá, celá posádka se ocitá v ohrožení života.

  • Ash vs Evil Dead

    Ash vs Evil Dead

    Seriálové pokračování kultovní komediálně-hororové trilogie Evil Dead, ve kterém se Bruce Campbell vrací jako stárnoucí Ash Williams, démonobijec, tlučhuba a packal připravený to natřít všem démonům a jiným příšerám, co se mu postaví do cesty. Za seriálem stojí režisér původní trilogie Sam Raimi.

  • Baby Daddy (Tři kluci a nemluvně)

    Baby Daddy (Tři kluci a nemluvně)

    Jeden nález před vstupními dveřmi mladému Benovi změní život. Jeho bývalá přítelkyně tam totiž nechá jejich malou holčičku, o kterou se Ben rozhodne postarat se svými přáteli a matkou.

  • The Big C (Ve znamení raka)

    The Big C (Ve znamení raka)

    I když máte smrtelnou nemoc, nesmíte ztrácet smysl pro humor. Hlavní postava seriálu zjistí, že má rakovinu, což její život obrátí naruby. Místo sebelítosti se však rozhodne, že bude svůj život žít co nejvíce naplno.

  • Black Summer (Temné léto)

    Black Summer (Temné léto)

    Matka, která přišla o dceru, se vydává na trýznivou cestu a nezastaví ji nic, dokud svou dceru nenajde. Cestou ji provází skupinka amerických uprchlíků, kteří se společně vydávají do světa, kde panuje zombie apokalypsa.

  • Chernobyl (Černobyl)

    Chernobyl (Černobyl)

    Jedna z nejhorších katastrof lidské populace zachycuje příběhy statečných mužů a žen, kteří se obětovali, aby zachránili Evropu před nepředstavitelnou katastrofou.

  • Childhood's End

    Childhood's End

    V roce 1953 vydal spisovatel Arthur C. Clarke svůj román Konec dětství, který se stal předlohou šestihodinové minisérie stanice Syfy. Děj sleduje příběhy lidí, kteří už několik let žijí pod vládou mimozemské kultury, v utopickém světě, který má slibovat blahobyt – ale za jakou cenu?

  • Cleverman

    Cleverman

    Svět z blízké budoucnosti čelí nákaze. Příběh se zaměřuje na bratry Koena a Waruu. Koen je předurčen k velkým věcem, protože má mocné schopnosti, které však zatím neovládá. Podaří se mu zachránit svět?

  • Containment

    Containment

    V Atlantě propukne epidemie zhoubného viru. Ti, kteří neutekli včas, musí žít v karanténě, bojovat o život a společně s ostatními hledat lék, který zastaví umírání.

  • Dead of Summer

    Dead of Summer

    V osmdesátých letech 20. století, když jsou zrovna letní prázdniny, se v Camp Stillwater probudí starověká pověra. To, co mělo být původně letní zábavou, se změní na temnou, nezapomenutelnou a děsivou událost.

  • Élite (Elita)

    Élite (Elita)

    Tři studenti z chudých poměrů získají stipendium na exkluzivní soukromé škole ve Španělsku a setkávají se zde společenskou smetánkou. Avšak jejich střet s bohatšími vrstevníky vede až k vraždě.

  • The End of the F***ing World (Zasranej svět)

    The End of the F***ing World (Zasranej svět)

    Seriál sleduje temný a podivný příběh o mladých outsiderech jménem Alyssa a James. Ti se snaží najít Alyssina otce, který opustil její domov v době, kdy byla ještě malá.

  • Extant

    Extant

    Kosmonautka Molly Woods (Halle Berry) se po roce ve vesmíru vrátí zpátky na Zem. Její rodina – manžel s malým synem – ji přivítá radostně. Netuší ale, že jim máma z kosmu nevědomky přivezla něco, co může ovlivnit dění na celé planetě.

  • Falling Skies

    Falling Skies

    Mimozemšťané přistáli na Zemi. Žádná vláda to ale neměla šanci ututlat – nepřišli v míru a beze slova začali vyhlazovat lidstvo. (Zatím) přeživší lidé se formují do odbojných skupin a společně se snaží dožít se zítřka a vymyslet reálný plán protiútoku. To vše ve výkonné produkci Stevena Spielberga.

  • Future Man

    Future Man

    Seriál se zaměřuje na muže, který dostane za úkol zachránit lidskou rasu, když mu tajemní návštěvníci z budoucnosti předají klíč k poražení nevyhnutelné invaze.

1

Filtr seriálů