The Walking Dead (Živí mrtví) Hodnocení osmé řady seriálu The Walking Dead

Hodnocení osmé řady seriálu The Walking Dead

Hodnocení osmé řady seriálu The Walking Dead

Po shrnutí sledovanosti osmé série se podíváme i na vaše hodnocení. Jako již tradičně ho porovnáme s hodnocením na IMDb.


12 0
3.5.2018

S přibývajícími sériemi se hodnocení seriálu zhoršuje. Osmá řada se nesetkala s nijak velkým úspěchem, který se pochopitelně odrazil i na hodnocení. Na Edně měla osmá série průměrné hodnocení 79 %. Kvůli tomuto průměru se jedná o nejhůře hodnocenou sérii celého seriálu. Skončila i za sedmou řadou, která byla dosud nejhůře hodnocena. Ta měla celkový průměr 82 %.

Edňákům se nejvíce líbily díly The Key a Still Gotta Mean Something, které získaly shodně 94 %. Naopak nejhůře hodnoceným dílem se stala šestá epizoda The King, the Widow, and Rick, která skončila na 65 %.


Podobně na tom bylo i hodnocení na IMDb. nejlépe hodnoceným dílem se stala taktéž dvanáctá epizoda The Key, která skončila na 83 %. Nejhůře hodnocená byla taktéž šestá epizoda, která se ustálila na 61 %.

Hodnocení všech epizod osmé řady seriálu The Walking Dead naleznete v přiloženém grafu. Hodnocení můžete porovnat se serverem IMDb.

Kdybychom měli porovnat hodnocení na Edně a na IMDb, tak zjistíme, že se velmi podobají. Celkem čtrnáct epizod je hodnoceno lépe na Edně, zatímco pouhé dvě epizody jsou zase lépe hodnoceny na IMDb.

Diskuze /9

Brances

Chybička nie Still Gotta Mean Something je najlepšie hodnotený na edne ale Wrath ;)

#2 Brances #5 Xavik
3.5.2018 | 17:06:27
Brances

#1 Brances: Ehm, ehm Worth :D

3.5.2018 | 17:07:02
Negan Grimes

Pre mňa je 816 najhoršia. Toto malo byť finále? Po tých kecoch od hercov a tvorcov človek čakal mega finále a nie takú nudu.

3.5.2018 | 17:07:22
Hed94

Měli by si vzít příklad z FWD… tam prostě člověk neví kdy nějaká postava umře a je to mnohem lepší, než uměle živit plot armorem X postav donekonečna…

Já myslím, že by se TWD mělo vydat cestou léku proti zombíkům, který by se samozřejmě nepovedl… ale naopak by je zesílil a vrátilo by se to tak ke kořenům, kdy zombíci opravdu byli hrozbou…

#6 Stardos
3.5.2018 | 17:21:37
Xavik

#1 Brances: Psal jsem to před pár dny a tehdy to ještě nemělo tolik. :D Tak to už je teď jedno. :)

admin
3.5.2018 | 17:38:22
Stardos

#4 Hed94: Zesílil zombíky nebo lidi? Předpokládám, že zombíky, proto se ptám: Kdo by dělal lék pro zombíky? :D Však to už nemá s nima smysl :D

#7 Hed94
3.5.2018 | 17:59:44
Hed94

#6 Stardos: Tak proč by nemělo smysl… samozřejmě by to asi fungovalo že jo jen do určitého stádia rozkladu, ale když se bude vycházet z první série, tak zombík se od člověka tolik neliší, jen mu funguje prostě ta primitivní část mozku :D takže kdyby hledali lék na to, aby pak mohli zombíky vymítit a žít normálně jako kdysi… tak by právě během toho mohli stvořit jejich druhou evoluci, která by byla mnohem silnější než tihle klasičtí, kteří jsou fakt trapní :D

#8 Zigulík
3.5.2018 | 18:10:20
Zigulík

#7 Hed94: Od toho tady je takovej Z Nation :D od TWD bych takovouhle věc nechtěl, a hledání léku by moc už nepomohlo, spíš kompletní vyčištění mrtváků :)

3.5.2018 | 18:37:07
Peafowl

tohle už je hodně podojená kráva :-D

4.5.2018 | 5:28:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Trailer k deváté řadě

Seriál The Walking Dead se v říjnu vrátí s novou řadou. Podívejte se na upoutávku, která nás láká na napínavé pokračování. 

Nepřehlédněte

Je to definitivní, představitel jedné z hlavních postav skutečně opouští seriál

Je to definitivní, představitel jedné z hlavních postav skutečně opouští seriál

V posledních týdnech jsme vás pravidelně informovali o možné odchodu jednoho z hlavních herců seriálu. Na Comic-Conu došlo ke konečnému verdiktu. Herec skutečně odchází.

Reklama

Nominujte nás do Křišťálové Lupy 2018

Podpořte nás v kategorii Zájmové weby
a pomozte nám obhájit loňské vítězství.

Pozor na spoilery

Pokud chcete znát spoilery k dalším epizodám či se chcete podělit o to, co jste se z internetu o nových dílech dozvěděli, tak zavítejte do spoilerové diskuze, kde se můžete bavit o spoilerech. Ve všech ostatních diskuzích budeme podobné příspěvky mazat.

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK