The Walking Dead (Živí mrtví) Vyhodnocení soutěže o tři výtisky komisku Živí mrtví

Vyhodnocení soutěže o tři výtisky komisku Živí mrtví

Vyhodnocení soutěže o tři výtisky komisku Živí mrtví

Dnes ráno skončila soutěž o tři výtisky komiksu Živí mrtví, které nám poskytlo nakladatelství Crew, a tak se pojďme podívat, kdo zvítězil.


3 0
10.11.2014

Této soutěže se zúčastnilo přesně 101 uživatelů, proto výherní tipy byly kolem tohoto čísla. Nejvíce vám dělala problém druhá (Jak Rickova skupina narazila na Hershelovu farmu?) a sedmá (Kolik komiksů Živí mrtví vydalo nakladatelství Crew ke dni 27.10.2014?) otázka, zbylé měl takřka každý správně.

Výherci:

Všem výhercům gratuluji a ostatním děkuji za účast v soutěži. Výhercům bude zaslán mail, kde proběhne dokončení soutěže.

Diskuze /8

druid

kruci, ja dal 142 a jeste si nadaval, jak to bude asi strasne maly cislo :) tak gratuluju

#3 rhobos
10.11.2014 | 17:46:13
Rick21

Celkem nespravedlivý 8 otázek a berou ohled jen na tip ale budiž..

10.11.2014 | 17:55:00
rhobos

#1 druid: já blbec si toho třeba nevšiml vůbec a tuďíž sem žádný tip nenapsal a tím pádem přišel o jakoukoli šanci na umístění :D .. :( :D nu což.. za blbost se platí :D

#4 Xavik
10.11.2014 | 18:41:34
Xavik

#3 rhobos: Jó, nejsi jedinej, kdo to poslal bez tipu. :D

admin
10.11.2014 | 19:36:41
THOMPSON

Jéééé. Děkuju pěkně. Hned mám veselejší den a to jsem chtěl dát přímo 101. :D

10.11.2014 | 20:25:13
Soledat

Já zas dala tip 150 a pak jsem si nadávala, že jsem měla dát radši 100…:-D to mě štve nejvíc, ale tak… Gratuluji výhercům…

13.11.2014 | 16:45:30
THOMPSON

Jenom dotaz, je to přes týden, co jsem odeslal informace, který komiks a komu a kam ho poslat a stále mi nepřišlo žádné vyrozumnění o zpracování, odeslání nebo aspoň potvrzení, že dorazily. Odeslal jsem je jako odpověď na vyhlášení. :( Předpokládám, že obavy nejsou na místě. Vážně by mě to mrzelo.

17.11.2014 | 9:53:18
THOMPSON

V pořádku mi to dnes dorazilo a mám hned co na čtení. :) Děkuji pěkně!

20.11.2014 | 19:07:00
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Constantine se dočká pokračování, až Edna letos vyhraje lupu 

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Pozor na spoilery

Pokud chcete znát spoilery k dalším epizodám či se chcete podělit o to, co jste se z internetu o nových dílech dozvěděli, tak zavítejte do spoilerové diskuze, kde se můžete bavit o spoilerech. Ve všech ostatních diskuzích budeme podobné příspěvky mazat.

Reklama

Nepřehlédněte

Co nás čeká v osmé řadě?

Co nás čeká v osmé řadě?

Sedmá série The Walking Dead je za námi a nás teď čeká dlouhé, minimálně půlroční, čekání. Pojďte se podívat na to, čeho bychom se měli v osmé řadě dočkat.

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás