Castle (Castle na zabití)
91/100 - 191×

Castle(Castle na zabití)

Autor detektivek kriminálním vyšetřovatelem. Známý autor detektivek Richard Castle asistuje policejnímu týmu Kate Beckettové při vyšetřování vražd v New Yorku.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | ABC, CTV | 43 minut
žánr
Detektivní, Drama, Romantický
hrají
Molly Quinn (Alexis Castle), Jon Huertas (Javier Esposito), Stana Katic (Kate Beckett), Seamus Dever (Kevin Ryan), Tamala Jones (Lanie Parish), Susan Sullivan (Martha Rogers), Nathan Fillion (Richard Castle), Ruben Santiago-Hudson (Roy Montgomery)

Příští týden nás čeká dvoudílná epizoda

Příští týden nás čeká dvoudílná epizoda

Jako každý rok, i letos nás čeká už tradičně napínavá dvoj epizoda, která bude končit mučivým cliffhangerem. Co nás v následujících dílech čeká tedy tentokrát? Článek obsahuje spoilery!

7 0
5.2.2015

Resurrection a Reckoning

Hlavní zápletka následujícího dvoudílu se bude točit okolo našeho starého známého 3XK aneb Jerryho Tysona a jeho okouzlující společnice Kelly Niemanové.

Michael Mosley (představitel Jerryho Tysona) podepsal smlouvu a zopakuje si tak svou roli neslavně proslulého sériového vraha.

Mosley se poprvé objevil v třetí sérii jako Jerry Tyson, který oklamal Castlea a Beckettovou, aby mu zajistili propuštění z vězení. Následně pak v páté sérii narafičil vraždu, kterou se snažil shodit na Castlea, který mu neúmyslně pomohl narafičit jeho smrt.

Jak se dalo očekávat, 3XK se vrací ve stejné epizodě, jako doktorka Kelly Niemanová (kterou hraje herečka Annie Wersching), plastický chirurg a pravděpodobná Tysonova učednice, která kosmicky upravila své oběti, aby vypadali jako Esposito a Lanie, a které využila, aby v šesté sérii zničili veškeré důkazy, které v okrsku na Tysona měli.

Showrunner David Amann o dvouepizodě řekl:

Je zde vražda, kterou náš tým vyšetřuje a ze začátku epizody se zdá, že má spojitost s doktorkou Niemanovou. Tím se podle nás vydáme pro obecenstvo na zábavnou a dramatickou cestu, když se pokoušíme vyřešit vraždu a zjistit, jak hluboko v tom má doktorka prsty.

Podle Tamaly Jones to bude velmi napínavá a emocionální epizoda, doslova „absolutně nehorázná“. První část končí takovým cliffhangrem, že se nebudete moct dalšího dílu dočkat. „Budete brečet, budete si myslet, že někdo zemře…“ A závěr by měl mít velký emoční dopad na Laniinu nejlepší kámošku Kate.

Co nás pak čeká v dalších dílech?

V 18 epizodě potkáme Ryanovu sestru Gwen a jejího manžela Franka, který je náhodou urostlý bezpečnostní specialista. Dále se Rick a Kate vydají až na Mars v epizodě, která bude o Marsu, skafandrech a vesmírném cestování. Název epizody by měl být „The Wrong Stuff“.

Těšíte se na návrat 3XK? Myslíte, že mu tentokrát už zatnout tipec a pošlou za mříže kam patří nebo se mu podaří jim proniknout mezi prsty? Tariler očekávejte jako obvykle v pátek v podvečer.

Zdroj: ABC, CTV

Diskuze /9

Engeneer

Moc by se mi líbilo, kdyby to bylo tentokrát extra temné. 3XK se z toho zase vyvlékne, v očích zákona bude čistý, když zmizeli všechny důkazy a proto nezbude Castlovi nic jiného, než ho chladnokrevně zabít a společně s Kate to ututlat…ale tohle není kabelovka, takže si můžu nechat zajít chuť…jen doufám, že jestli to bude rozuzlení jeho příběhu, dají si s tím větší práci než s Veritas :-)

5.2.2015 | 13:54:23
Svářeč

Napínavý cliffhanger… doufám, že tím není myšleno např. to, že se bude zdát, že Becketka zemřela. To ny moc napínavé nebylo :)

5.2.2015 | 14:48:52
ZuzkaSG

Kezby se ukazalo, ze 3XK ma take prsty v Rickove zmizeni. Uz by se konecne mohli nekam pohnout! Jsem dost zvedava, co se s Rickem stalo. Zjistime neco v tehle serii??

5.2.2015 | 16:33:51
JohnDočki

No konečně! V záplavě všech těch komediálních dílů se konečně vracíme k dramatu. Ono vůbec by dílů tohoto rázu mohlo být více, přece jen ty komediální díly už nejsou tolik vtipný. Jiskření mezi Castle a Beckett skončilo 5. řadou. Mělo by se to vyvíjet jiným směrem. Pokud zabijí Tysona, tak by nebylo špatné, pokud má seriál pokračovat, vytvořit novou dějovou linku a nemusí se to týkat Beckett nebo Castla, ale klidně Ryana nebo Espa. Chce to nový impuls, jinak ta kvalita bude stagnovat. BTW. Díly s 3XK mají ohromnou šťávu a tato postava se tvůrcům mimořádně povedla.

5.2.2015 | 20:02:04
Robisha

Na tyto dvě epizody se hodně těším.Díly s 3XK mají “šmrnc".Doufám že nebude zklamání.

5.2.2015 | 23:32:30
Astrid

Podľa mňa Tyson unesie Kate…

6.2.2015 | 18:45:52
Mammon52852

Já si spíš myslím že by to mohlo být kolem Lanie Espa Ryana to by bylo super :-D

7.2.2015 | 5:00:27
Mehal

Za zmizením Ricka 3XK nebude..to bude něco z Casteovy minulost…

10.2.2015 | 18:22:41
Astrid

Ja to furt hovorím,akurát sa najprv hovorilo,že v dvojepke sa Rickove zmiznutie bude riešiť a na,je tam 3XK :-o

10.2.2015 | 18:29:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Castleova Bibliografie

Deadly Heat (5)

Deadly Heat (5)

Český název: Heatová v žáru smrti

Již pátá kniha ze série o newyorském detektivovy z vražd Nikki Heatové, které pomáhá úspěšný novinář Jameson Rook.

Reklama

Narozeniny

Filtr seriálů








Reklama