Sanctuary (Svatyně)
80/100 - 43×

Sanctuary(Svatyně)

Podivní tvorové, o kterých většina lidí slýchá jen v pohádkách, pověstech a ústavech pro duševně choré, také potřebují místo, kde by mohli žit a složit hlavu, a kde nehrozí nebezpečí jim ani od nich. Doktorka Helen Magnus je proto s malým týmem vyhledává a dobrovolně či nedobrovolně ubytovává ve Svatyni.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | Syfy | 44 minut
žánr
Dobrodružný, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Christopher Heyerdahl (Bigfoot), Amanda Tapping (Helen Magnus), Ryan Robbins (Henry Foss), Christopher Heyerdahl (John Druitt), Agam Darshi (Kate Freelander),

Titulky 4x12 - Sanctuary for None

Titulky 4x12 - Sanctuary for None

Spolu s dvanáctým dílem série vám přinášíme i titulky.

0 0
25.12.2011

Co říct k dnešnímu dílu.

Všechno je vzhůru nohama. Helen chce jako vždycky udělat správnou věc a pomoct Calebovi (vůdci povstalců z Duté země) vybudovat na povrchu domov pro abnormály a celé se jí to naprosto vymkne z rukou. Will znovu potvrdí to, co bylo zjevné už v minulém díle. Že je to bezcharakterní sobecký hajzl. Dnes už se otevřeně postaví proti Helen. Chlupáč ji opustí. Celý díl se nese ve znamení ztrát a opouštění. Já osobně mám z tohohle dílu naprosto rozporuplné pocity. První, co mě napadlo, když jsem viděla názvy posledních dvou dílů “Sanctuary for None“, bylo: Snad to není konec seriálu?! Po shlédnutí tohohle dílu se tento můj pocit ještě prohloubil. Jak by tohle mohlo skončit dobře, aby Sanctuary mohlo pokračovat? Těžko se Helen vydá do minulosti a všechno zvrátí. Těžko se stane nějaký zázrak. No, jsem velice zvědavá na vyvrcholení téhle řady a ještě víc na to, jestli se dočkáme další řady, nebo ne.

Pozor spoilery!!!

Helenina slova: „Uvědomuji si, že to, co se tu chystám říct, může znít divně, nebo dokonce děsivě, ale ujišťuji vás, že každé slůvko je pravda. Je čas, aby se svět dozvěděl pravdu. Tato čtvrť je plná podivných bytostí, které mezi námi žily přes sto let. Já jim říkám abnormálové. Vy je znáte jako monstra. A rozhodně existují.“

Mám z těhle vět a celého toho dílu trochu husí kůži.

Přeji příjemnou zábavu a těším se u dalšího (doufejme, že ne posledního) dílu.

Zdroj: Syfy

Diskuze /7

annie1

Ahoj prosím kdy budou titulky k 4×13 ??? :) už se nemůžu dočkat a bez titulků to jaksi nedám Díky :)

31.12.2011 | 10:26:47
Milenka

Ahoj, dělám na nich, ale anglický titulky budou zase kdo ví kdy a navíc ten Silvestr dneska, asi spíš až zítra. Každopádně tady na webu budu stav překladu určitě aktualizovat. Jinak jsem u desáté minuty a řeknu vám, že se v tom začínám trochu ztrácet a jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. Myslím, že nakonec bude všechno jinak, než jsme čekali..

31.12.2011 | 12:13:18
annie1

Díky :) už se těším. No právě co jsem četla včera spoilery tak jsem se nestačila divit. :) budu sledovat stav překladu díky ;)

31.12.2011 | 15:43:32
Milenka

No, já jsem rozhodně dostala konec, který jsem vůbec nečekala :(

31.12.2011 | 15:56:19
Rabhan

Tak to byl dobrý dvojdíl, škoda že se to nevysílalo dohromady. Přece jen ten první díl se rozjížděl pomaličku, ale to vyvrcholení super. A ten konec, no co na to říct, ale když jsem viděla vybuchovat tu nádhernou budovu, tak mi to bylo líto, ale na druhou stranu to nové útočiště vypadalo opravdu pěkně a hlavně o něm nikdo neví. Jen doufám, že opravdu bude další řada, protože tohle nabízí řadu dalších možností:-)

31.12.2011 | 18:29:34
Milenka

Ty myslíš, že to je nové Útočiště? Já myslela, že to je nový město v Dutý zemi.. Taky bych byla moc ráda za další řadu, ale po tomhle dílu jsem úplně ztratila naději.. :(. Jinak díl fakt zajímavej, to rozhodně..

31.12.2011 | 19:30:01
Rabhan

No rozhodně si myslím, že je to nové útočiště i když s menším použitím techniky z Duté země. Když vezmu ten přístup, tak je evidentní, že je to někde hned pod městěm se snadným přístupem ven. Dutá země je přece jen trochu hlouběji a jak jsem pochopila Praxis se nalézal pod neobydlenou oblastí, takže pochybuji, že by tam byl takhle snadný přístup.

1.1.2012 | 1:18:32
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama