POZOR: Hledá se křišťálový superhrdina!

POZOR: Hledá se křišťálový superhrdina!

Křišťálovou lupu už máme, teď hledáme našeho křišťálového superhrdinu, který se bude o naše skvosty a nablýskané projekty starat. Máš rád výzvy? Pojď k nám tvořit hodnoty a měnit svět online. Máme za sebou řadu úspěšných webů a hledáme nadšence, který bude budovat další projekty, které se zapíší do historie internetu!

15 0

Co budeš konkrétně dělat?

  • připravovat a řídit naše online kampaně
  • spravovat, řídit a definovat strategie na našich sociálních sítí
  • reportovat aktivity pomocí nástrojů webové analytiky (Facebook statistiky, Google Analytics atd.)
  • podílet se na přípravě dalších marketingových aktivit (PPC kampaně, SEO/SEM, barterové spolupráce)

Máš předchozí zkušenost s online marketingem?
Miluješ sociální sítě a vidíš v nich potenciál?
Máš selský rozum?
Nebojíš se říct svůj názor a máš rád výzvy?

Pokud je odpověď ano, pojď k nám do týmu. Máme za sebou řadu úspěšných projektů. Není to jen Edna.cz (vítěz prestižního ocenění Křišťálová lupa v kategorii zájmové weby 2015), ale taky Živě.cz (vítěz prestižního ocenění Křišťálová lupa v kategorii zájmové weby v roce 2014), Maminka.cz, MobilMania.cz apod. A chceme rozjíždět stále další a další zajímavé weby a projekty.

Na tvoji péči čekají i naše dítka. Nedávno spuštěný web NaSvah.cz, který se těší na pořádnou jízdu, anebo náš porovnávač zboží CoChceš.cz.

Prostor pro realizaci je u nás ohromný, nevadí nám junioři. Chceme týmového hráče, pro kterého bude práce poselstvím.

Máš zájem? Pošli naší Lence (peterkova@mf.cz) svůj vytuněnej motivační dopis a stručný CVčko. Budeme se těšit a rádi tě potkáme!



Diskuze /4

ovile9080

I like to given thanks for share the nice card game got free euchre online this is the latest fun zone to all of you like

28.10.2020 | 16:46:13
Bendel

Are you looking for an online game involving numbers? Here I will introduce to you threes which is the best calculation game I have ever played.

13.6.2023 | 11:27:13
annakenna

You are curious about your own level of „purity“. Do you want to know how „innocent“ you are? So try taking the new version of rice purity test right away.

10.10.2023 | 8:45:27
motox3m

Once you have this information, you can input it into the final grade calculator along with your desired final grade to determine what you need to score on your remaining assignments or exams to achieve your goal.

17.1.2024 | 5:05:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů