Ukázka z deváté epizody Child Star

Ukázka z deváté epizody Child Star

Velkou svatební epizodu již máme za sebou. Co nás tedy v seriálu čeká nyní? To prozradí následující promo ukázka k deváté epizodě s názvem Child Star.

5 1
22.2.2015

Thumbnail Play icon

Zdroj: FOX

Diskuze /5

Dannie007

No tak promo mě teda nezaujalo vůbec…:/

22.2.2015 | 13:00:50
jajush

Je pravda, že nový děcka nemají žádný prostor a je mi to trochu líto, protože třeba Roderick má skvělej hlas a myslím, že by to byla i hodně zajímavá postava, kdybysme ho blíž poznali :-)

22.2.2015 | 13:31:06
SaDiablo

Na rozvíjení nových příběhů už není prostor, to chápu. Přesto mě mrzí, že tyhle nováčky neobsadili místo Blakea, Melissy apod., protože na rozdíl od nich jsou zajímaví (a Noah má ze všech nováčků z posledních 3 sérií nejlepší hlas). V této sérii se mi taky zdá, že čím víc Sue, tím větší klišé a nuda… A nejinak to vypadá i v tomhle promu, to stejné opakují pořád dokola…

23.2.2015 | 0:50:20
Hortenzie

Bože.. díly Svatba byl hezký .. ale uz me to fakt prestava bavit, docela to zkazli… chapu, že po smrti Finna se jim to asi zkomplikovalo.. ale mohli si s tim dat vetsi praci..

24.2.2015 | 9:59:37
Kathryn88

Mě se ti noví členové nelíbí.Ani jeden z nich není zajímavý a ani moc dobře nezpívají. Jsem celkem ráda, že tam nemají moc prostoru. Musím ale uznat, že je dost divný, že tam skoro nezpívají a na scéně jsou stále Sam, Rachel Mercedes. Neměli by trénovat na oblastní? Rachel se jim teda moc nevěnuje jak vidím, když zase plánuje návrat do New Yorku.

24.2.2015 | 10:46:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nejoblíbenější píseň Glee

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Nikdy nepřestávej věřit... v jednu jedinou píseň

Všichni jsme to věděli. Každý čtenář tohoto webu tušil, že i ve finální anketě opět uspěje hymna seriálu Glee Don't Stop Believin'. Překvapivě jí téměř celou dobu šlapal na paty song s názvem The Scientist. A jak tedy dopadly výsledky finální ankety o Nejlepší píseň Glee? To se dozvíte níže. Prosíme, zanechte nám zde své komentáře. Jak se vám líbila soutěž? Jste spokojeni s celkovými výsledky?

Hlídejte si nás

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Partneři

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama