Prison Break (Útěk z vězení)
91/100 - 196×

Prison Break(Útěk z vězení)

Do té doby příkladný občan Michael Scofield vejde do banky se zbraní a je za to uvězněn. To je však jen začátek jeho plánu na osvobození svého bratra z věznice. Vše má do nejmenších detailů promyšleno a nechybí mu silná motivace ani trpělivost. Útěk z vězení právě začíná.

USA | 2005 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | FOX | 44 minut
žánr
Drama, Krimi, Thriller
hrají
Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Robert Knepper (Theodore Bagwell), Amaury Nolasco (Fernando Sucre), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles Franklin), Wade Williams (Brad Bellick), William Fichtner (Alexander Mahone), Peter Stormare (John Abruzzi), Chris Vance (James Whistler), Cress Williams (Wyatt Mathewson), Inbar Lavi (Šíba), Mark Feuerstein (Jacob Ness), Augustus Prew (Whip)

Nový Útěk z vězení? Stanice FOX už ho připravuje

Nový Útěk z vězení? Stanice FOX už ho připravuje

Zvěsti, které začaly kolovat na začátku tohoto roku, jsou zjevně opravdové. Stanice FOX totiž nedávno začala připravovat pokračování jejich úspěšného hitu Prison Break. Moc se o něm ale zatím neví.

13 3
3.6.2015

Bratři Michael Scofield a Lincoln Burrows se připravují na návrat. Stanice FOX jim chce přichystat nový Útěk z vězení. Jak zjistili na TVLine, americká stanice připravuje limitovanou sérii o počtu zhruba dvanácti epizod, která by měla uzavřený děj. A objevit se v ní mají i herci Wentworth Miller a Dominic Purcell.

(Odkud budou bratři Michael a Lincoln utíkat teď? FOTO: FOX)

V posledních dvou letech je Prison Break už třetím seriálem, který se na FOXu dočká svého znovuzrození – po Aktech X a 24 hodinách. Otázka zní, ve kterém období by se měly další díly odehrávat, vzhledem k tomu, že po samotném konci původní série by se už jeden z bratrů v pokračování objevit nemohl.

Purcell s MIllerem se navíc aktuálně zabydleli u stanice CW, kde si zahráli ve Flashovi a objeví se i v novince Legends of Tomorrow. Uvidíme, zda se jim bude chtít opět vrátit k seriálu, který je proslavil.

Co myslíte vy? Je dobrý nápad oživit Prison Break?

Zdroj: FOX

Diskuze /20

martin5504

Z hľadiska peňazí sa to Foxu asi oplatí :D či tá kvalita bude taká… keď to bude niečo na spôsob 4tej série tak radšej ani nie.

3.6.2015 | 8:03:25
Nitram92

Tak nemusel by být špatný nápad udělat nový příběh s novými postavami o tom, jak někdo utíká z vězení. Ale navazovat na původní příběh mi vzhledem ke konci 4. série přijde zbytečné. Navíc nechci, aby ti dva herci odcházeli z Flashe/Legends of Tomorrow. Jedině snad, že by tam Lincoln měl jen nějaké cameo a Michael se objevil třeba ve flashbacku :)

Vlastně úplně nejlepší by bylo, kdyby v novém seriálu utíkal z vězení T-Bag :)

#18 Kafka Tamura
3.6.2015 | 8:43:14
barahir

Hmm, to už je těžká krize na Foxu. Připomeňte mi někdo, kolikrát už která postava zemřela? :D

#4 martin5504
čestný člen redakce
3.6.2015 | 8:52:47
martin5504

#3 barahir: Tak tak, Sára taktiež zomrela a voala nebol problém ju znova oživiť, takže s Michaelom to taktiež nebude taký problém… :D

3.6.2015 | 8:58:35
risha03

Popravdě řečeno, že poslední řada byla trochu horší, víme všichni… otázka zní, jestli to i přesto nebyl senzační seriál? 12 dílu na oživení je tak akorát… myslím, že to všechny potěší, když už ne kvalitou, tak nostalgicky… ještě by to chtělo novou sérii LOST :)

3.6.2015 | 9:11:06
risha03

Jo a oživení Michaela: Zažili jsme málo návratů v různých seriálů? :D Myslím, že tenhle by ani neměl být problém, vzhledem k tomu, že jeho „umření“ je v posledních 4 minutách + „jakési vysvětlení“ v dvojdílu na závěr…

3.6.2015 | 9:15:21
Mehal

nebráním se novému seriálu z vězenského prostředí. jen doufám že to pak nezkazí jak s PB

#18 Kafka Tamura
3.6.2015 | 9:20:17
dfx

Michael zomrel, ten nech sa radsej nevracia.

Ale mohol by sa vratit Alex Mahone ( William Fichtner ), on bol Michaelov rovnocenny super a bavil ma rovnako ako Michael.

3.6.2015 | 9:22:16
Lucifrid

Já nevim. Prison Break jsem milovala. První sérii jsem dala během víkendu a pondělka, živě si to pamatuju, jak jsem pak byla chodící zombie kdysi :D No a pak byl rok čekání na další :D Strašně mě to chytlo a ten pokles v kvalitě mi nepřišel (jen můj názor) nijak hrozný, žrala jsem každý díl až do konce. Ten byl podle mě fajn, dobré uzavření. Tohle hrabání peněz, chjo. U Heroes mi to neva, tam to vyloženě uzavřené nebylo, takže proč ne. Ale tady… No, jak píšou ostatní, není problém kohokoli oživit, ale přijde mi to zbytečné a prostě aby se po několika letech odněkud objevil… Nebo se zjistilo, že ten konec byl jen jakoby habaďůra na divkáky… To bych pak brala jako podraz na diváky. Jen ať zůstanou v Legends s občasným cameem ve Flashovi. Na druhou stranu, někteří herci by se asi vrátili rádi, když nemají kde hrát a Fox by na tom asi vydělal. Ale stálo by je to hodně peněz, někteří by byli o dost dražší. Rozhodně Adelstein a Fichtner by asi nebyli levní. A když už jsme u toho oživování, mohli by povolat i Reggieho Lee a Silase Weir Mitchella z Grimma, třeba na flashbacky :D

webmaster
3.6.2015 | 9:32:22
sarii25

Ačkoliv jde o jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec, tak si nemyslím, že je to dobrý nápad.

3.6.2015 | 9:52:39
Oveckoun

Prison Break z ženského vězení! :)

#12 iHyi
3.6.2015 | 10:03:57
iHyi

#11 Oveckoun: To už tu bylo v tom závěrečným filmu, ne? :) (Viděl jsem asi půl hodiny, pak jsem to vypnul, protože se to nedalo, tak už si nejsem úplně jistej.)

#13 Lucifrid
čestný člen redakce
3.6.2015 | 10:10:50
Lucifrid

#12 iHyi: Jj, bylo to tam, ženská věznice :)

webmaster
3.6.2015 | 12:00:04
j@son

Je to můj nejoblíbenější seriál a rád bych Scofielda, Burrowse i T-Baga znovu rád viděl, ale né ve stylu čtvrté série.

3.6.2015 | 13:30:18
Kimberlly

No uvidíme! :)

3.6.2015 | 14:02:17
Ojika

Tak já jsem viděla všechny díly minimálně 4×, všechny dialogy si už pamatuju snad nazpaměť, takže tato zpráva mě opravdu potěšila. :)

3.6.2015 | 14:55:59
Kafka Tamura

Víc než poslední sérií a závěrečným filmem PB dokurvit nemůžou, tak je to jedno.

3.6.2015 | 19:00:42
Kafka Tamura

#7 Mehal: Možná by si to chtělo přečíst víc než jen nadpis článku. Potom by měl tvůj příspěvek možná i hlavu a patu. :)

#2 Nitram92: T-Bag už utíkal i v seriálu Lovci lebek… konkrétně v S01E03 ;)

3.6.2015 | 19:10:08
Clarkie

Pokud si to dobre pamatuju, ukazali jen par jisker a nahrobni kamen, takze o zadne zazracne oziveni nepujde, protoze proste nezemrel.

4.6.2015 | 10:46:47
MARTAS SK

Tak toto určite nie. Prison Break sa uzavrel a nechcem reštart – veď by to bolo to isté.

4.6.2015 | 16:37:24
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu páté řady budeme aktualizovat nové postavy, které se pravidelně objevují v nové sezóně. Rozhodně nezapomeňte všechny postavy ohodnotit.

Reklama

Zajímavosti

Pomalu ale jistě se začíná pracovat na další řadě

Pomalu ale jistě se začíná pracovat na další řadě

Stanice Fox to s Prison Breakem nevzdává a po úspěchu loňské páté řady, která zabodovala u diváků i kritiků, bylo jen otázkou času, než se začnou rozjíždět přípravy na řadu šestou. Nyní máme první náznaky, že nová sezóna se skutečně chystá. Útěk z vězení ještě neřekl své poslední slovo.

Novinky

Recenze páté řady seriálu Prison Break

Recenze páté řady seriálu Prison Break

Před sedmi lety seriál skončil svou čtvrtou řadou, která měla celkem dvaadvacet epizod. Následně ještě tvůrci vydali TV film Final Break, ve kterém definitivně uzavřeli všechny dějové linky. Zničehonic se ale letos seriál vrátil se svou pátou řadou. Jaká tedy byla?

Narozeniny herců

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama