White Collar (Ve službách FBI)
96/100 - 92×

White Collar(Ve službách FBI)

Neal Caffrey je mladý charismatický milovník umění, historických artefaktů a drahého vína, který má dar to všechno získávat tak nějak svépomocně (čti nelegálně). Je natolik šikovný, že dopadnout ho FBI trvá několik let a podaří se jí to jen díky agentu Burkeovi. Talentů, jaké má Neil, by ale byla na moc dlouho škoda, že? Když se tak vyzná, proč to nevyužít tentokrát ve prospěch FBI? K řešení nejsložitějších případů si najměte nejchytřejšího kriminálníka!

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | USA Network | 42 minut
žánr
Detektivní, Drama, Krimi
hrají
Matt Bomer (Neal Caffrey), Tim DeKay (Peter Burke), Willie Garson (Mozzie), Marsha Thomason (Diana Berrigan), Hilarie Burton (Sara Ellis)

Rozhovor s Timem DeKayem

Rozhovor s Timem DeKayem

Za pár hodin se odvysílá premiéra páté řady a my tu pro vás máme rozhovor s Timem DeKayem, který malinko nakousne to, co můžeme v páté sérii očekávat.

1 0
17.10.2013

Jak se Peter s Nealem vyrovnávají s následky finále?
Tim DeKay: Peter a Neal se s nimi vyrovnávají, a to pořádně. Peter je za mřížemi a jejich role se prohodily. Peter příznačně prohodí: „Té ironie ohledně tohohle jsem si vědom.“ Jak se Peter dostane ven a jak Peter věří, že se dostane ven, to budou hlavní hnací motory celé série.

Existuje možnost, že se Peter kvůli pobytu ve vězení a tolika času stráveného s Nealem, změní?
Tim DeKay: Taková možnost tu je. Peter je teď jiným člověkem oproti pilotnímu dílu, hlavně kvůli svému vztahu s Nealem. Nemyslím si, že by Petera někdy vůbec napadalo, že se ten chlápek, kterého roky stíhal, stane jedním z jeho nejbližších přátel. Ale i přesto je přítelem, kterému nevěří. A skutečnost, že ve vězení skončil také i kvůli jejich přátelství, přinutí Petera přehodnotit jejich vztah a to, zda má nějakou budoucnost.

Tohle nebude poprvé, kdy se mezi ně vkrade nedůvěra. Čím se to tentokrát bude lišit?
Tim DeKay: Nedůvěra mezi nimi je doslova závislá na Peterově životě a kariéře. Předtím se týkala věcí jako „Myslím, že jsi něco ukradl. Nemyslím si, že jsi to udělal.“ A do té nedůvěry byla zahrnuta nějaká třetí strana. Teď je to ohromně osobní, když je to o Peterově životě a kariéře. A protože je toho k vyřešení hodně, Peter s Nealem v budoucnu budou muset vyložit karty na stůl a promluvit si o jejich přátelství tak, jak to nikdy dřív neučinili. Je zajímavé, že tito dva ušli dlouhou cestu bez toho, aniž by jeden druhému řekl: „Hele, hodně mi na tobě záleží. Jsi jeden z mých nejlepších kamarádů, ale nevěřím ti.“ Nikdy k tomu nebyli přinuceni, aby probírali svůj vztah. Mezi nimi panovalo nevyslovené a úžasné porozumění. V této sérii ale nebudou mít jinou možnost. Bude zajímavé a vzrušující sledovat, jak se jim bude dařit.

Neal dostane nového partnera, kterého bude hrát Warren Kole (Common Law, The Following). Co to bude znamenat pro Petera a Neala, když spolu nebudou pracovat?
Tim DeKay: Peter bude mít smíšené pocity. Neal potřeboval nového agenta poručníka, Peter začíná žárlit, schází mu ta honba a sledování zločinců a řešení případů se svým kamarádem. Schází mu to, ale zároveň to i potřebuje. Správným řešením je něco s tím udělat.

Můžete nás navnadit nějakými rolemi, které musí Peter zastat v utajení?
Tim DeKay: V jedné z epizod se objeví jako polský nájemný vrah. A protože jsem v minulosti hrál sem tam hokej, tvůrci se rozhodli, že postaví Petera na led.

A co v této sérii čeká Petera a Elizabeth?
Tim DeKay: Jejich manželství má pevné základy a oni mají jasný cíl, kam směřují. Mají prý vše překonat a změny, které je čekají, jsou vzrušující a stmelující.

Zdroj: USA Network

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Citace ze seriálu

Citace ze seriálu

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama