Bitten
77/100 - 70×

Bitten

Elena si myslí, že konečně našla toho pravého a bude si žít jako v pohádce, ale jedno malé kousnutí jedné noci všechno změní. Jak se Elena poté zoufale snaží utéct jak před světem, do nějž nikdy nechtěla patřit, tak před mužem, který ji proměnil ve vlkodlaka, opouští svou smečku a vydává se hledat útočiště v novém městě. Zde pracuje jako fotografka a skrývá své vlkodlačí já před novým přítelem. Když se na území její smečky začnou kupit těla, Elena se ocitá zpět ve Stonehaven, vlkodlačím domácím území. Rozpolcena mezi dvěma světy a dvěma láskami si rychle uvědomí, že když přijde na věc, nic ji nezastaví v ochraně její smečky.

Kanada | 2014 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | SPACE | 45 minut
žánr
Akční, Fantasy, Romantický
hrají
Greyston Holt (Clayton Danvers), Laura Vandervoort (Elena Michaelsová), Greg Bryk (Jeremy Danvers), Steve Lund (Nicholas Sorrentino)

To se nestydíte za všechnu tu brutalitu?

To se nestydíte za všechnu tu brutalitu?

Zajímá vás, jak Daegan Fryklind, scénáristka seriálu Bitten, zopověděla tuto otázku? Pak čtěte dále a dozvíte se, zda jsou v New Yorku další vlkodlačí smečky, zda bude Elena alfou, proč zemřel Antonio…

1 0
5.4.2014

Stane se Elena v určité chvíli (pokud budou další řady) alfou smečky? Protože se zdálo, že jste to naznačovali, když Logan řekl „Možná bys ty měla být alfou.“, kvůli celé té situaci s Rachel a dítětem.
Daegan Fryklind: S Jeremym jsme ještě neskončili. Alfou v určité chvíli, možná, ale k tomu ještě musíme překročit hodně řek.

Jestli / až bude druhá řada Bittenu, bude muset smečka čelit dalším výzvám, kromě podvraťáků, kteří vyzývají Jeremyho k souboji o pozici alfy?
Daegan Fryklind: Vždy smečce hledáme další výzvy, vnitřní i vnější.

Obnoví Syfy Bitten? A pokud ano, přivedete do šou další nadpřirozené bytosti?
Daegan Fryklind: Jakmile dostaneme zprávy o obnovení, dáme fanouškům ochutnávku toho, co nás bude čekat v druhé řadě.

Bylo pro vás těžké rozhodnout se, co z knih použít a co změnit?
Daegan Fryklind: Knihy pro nás byly skvělým základem. Snažili jsme se je ctít, jak to jen šlo, zatímco jsme budovali příběh pro naše ostatní postavy – kniha se často odehrává v Elenině hlavě a my jsme museli najít způsob, jak zdramatizovat to, co prožívá. Částečně proto jsme dali dohromady Logana a Rachel, abychom skutečně ukázali, co se stane, když člen smečky čelí otcovství a proto jsme stvořili Victora Olsona z její minulosti, abychom ukázali, jaký dopad na ní mělo její dětství. Kniha více zachází do Eleniny násilnické minulosti, takže to zde určitě je. Viděli jsme příležitost spojit to do sebe – pedofila Victora z knihy a Eleninu minulost – dát je do jednoho balíčku a ano, je to temné, ale naše obecenstvo jsme připravovali na temná zákoutí a tohle podle nás mohlo pomoci rozšířit Eleninu postavu.

Proč jste se rozhodli zabít Antonia místo Logana? A máte v plánu více se držet knih, nebo chcete šou změnit v něco zcela vlastního?
Daegan Fryklind: V první řadě jsme si hráli s tématikou kolem Eleny – s přeměnou a naším mottem bylo „Čelit změně“. Byla zde řada důvodů, proč jsme učinili toto rozhodnutí kolem Antonia a bylo to jedno z těch, které jsme dlouho diskutovali, než jsme se rozhodli jít tímto směrem. Chtěli jsme ctít knihu v tom, že zemřou dvě postavy a to jsme učinili, ale také jsme cítili, že ohledně Loganovy postavy jsme se dostali teprve na povrch, takže jsme chtěli prozkoumávat jeho příběh a také jsme chtěli dát víc prostoru Nickovu příběhu. Paulino (který hrál Antonia) je jedním z nejmilejších a nejzábavnějších týpků, co jste poznali, takže to bylo o to těžší.

Zdá se, že se vůbec nestydíte za všechnu tu brutalitu, milování, boje mezi členy smečky nebo podvraťáky! Byla nějaká scéna, kdy jste si řekli: Hej, tohle už je možná trochu moc? Nebo scéna, za kterou jste museli bojovat, aby tam zůstala? Protože ta scéna s Greystonem a Dabym, to byla síla. (Pozn. Scéna, kdy Clay zabíjí Caina)
Daegan Fryklind: To byla vlastně scéna, u které jsme museli bojovat, aby prošla a důvod dá větší smysl ve druhé řadě. Chtěli jsme, aby od samého začátku bylo jasné, že se pohybujeme ve světě překroucené morálky a Syfy do toho šla s námi. Poprvé jsme to ukázali s běsnícím Clayem a to udává tón toho, co přijde potom.

Zajímalo by mě, jestli jsou v New Yorku nějaké další smečky, které jsme ještě neviděli? Zdá se mi, že by tam mělo být víc lidí. Chystáte se přidávat další postavy?
Daegan Fryklind: V první řadě jsme se setkali s Jorgem Sorrentinem a Joeyem Stillwellem. Myslím, že v tuto chvíli nezamýšlíme přivést v druhé řadě další členy do smečky (no, možná jednoho), ale uvažujeme nad rozšiřováním naší stáje ve třetí řadě.

Tvůrci jsou skromnost sama. Bittenu ještě nebyla odsouhlasena ani druhá řada, přesto už mají plány na řadu třetí. Máte radost z tohoto optimismu? Těšíte se na případné pokračování?

Co byste rádi viděli v případné řadě druhé? Mě osobně by docela bavilo pokračování opatrného namlouvání mezi Jeremym a šerifkou..

Zdroj: SPACE

Diskuze /4

vikimi

Doufejme, že pokud vyjde II.série, tak nebude plytká, neztratí nic na své dynamičnosti a my se opět budeme těšit na každou neděli ráno! Teď si tak říkám, jak prázdné to bude bez dalších dílů! I neděle předznamenávající pracovní/školní týden pro mě byla vždycky kouzelná a pestrá! Snad bude pokračování. Mohlo by to být víc o Nikovi a Jeremym. Také co Logan a Rachel? A samozřejmě Clay a Elena :)

5.4.2014 | 21:43:50
Lenča SMG Lover

Chtěla bych, aby to do té 3. řady došlo. Taky bych si přála vztah mezi šerifkou a Jeremym. A jak už jsem zmínila dříve chtěla bych, aby Elena čekala dvojčátka jako tomu je v knižní předloze v díle Broken.

#3 Milenka
6.4.2014 | 11:59:00
Milenka

#2 Lenča SMG Lover: Jej tak to já bych teda žádný děcka nechtěla. Tim by zabili veškerou potencionální akčnost a všechno by se točilo kolem obtloustlé hlavní hrdinky. Brr, jenom to ne, myslim, že ukňouraná Rachel fakt stačí..

#4 Lenča SMG Lover
6.4.2014 | 12:24:15
Lenča SMG Lover

#3 Milenka: No inu. každý má na to pohled jiný, ale i přes to, že v Broken byla těhotná tak akce tam nechyběla. Jen si nejsem jistá jak by se mně zalíbily jiné postavy. V knize je to uděláno tak, že tam přibudou jiní nadpřirození, nejenom vlkodlaci.

6.4.2014 | 13:30:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Seriál byl ukončen

Po třech řadách byl seriál Bitten ukončen a dalších epizod se již nedočkáme.

Reklama

Viděli jste...

Viděli jste...

Promo fotky postav

Promo fotky postav

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama