Haven (Městečko Haven)
88/100 - 53×

Haven(Městečko Haven)

Haven je seriál od stanice Syfy, založený na románu The Colorado Kid od známého autora Stephena Kinga. Seriál sleduje agentku Audrey Parkerovou, která přijíždí do malého městečka Haven za běžným případem. Z obyčejného případu se však stává něco jiného a Audrey je vtažena do středu prapodivného dění, za které mohou obyvatelé Havenu. Haven totiž už dlouhá léta slouží jako útočiště lidem s nadpřirozenými schopnostmi.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Syfy | 43 minut
žánr
Detektivní, Mysteriózní, Romantický
hrají
Emily Rose (Audrey Parker), John Dunsworth (Dave Teagues), Eric Balfour (Duke Crocker), Lucas Bryant (Nathan Wuornos), Richard Donat (Vince Teagues)

Už ukázala Mara, čeho všeho je schopná?

Už ukázala Mara, čeho všeho je schopná?

Přečtěte si další informace, které prozradili k páté řadě Lucas a Emily. Zdá se, že seznámení se skutečnou Marou nás teprve čeká, můžeme se těšit na epizodu, kde si naši oblíbenci budou měnit těla a při jedné z epizod páté řady do režisérské židle usedne sám Lucas Bryant, alias Nathan Wuornos.

1 0
22.9.2014

Emily, musím říct, že jako Mara jste naprosto podlá. Jak zábavné bylo hrát tuto postavu?
Emily Rose: Děkuji. Vážně velmi, velmi zábavné. Má řadu postojů a víte, bylo zábavné, když jsem sledovala prvních pár epizod, jak se tato postava projevuje, protože jsem velmi vizuální osoba. A víte, zatímco v první epizodě je Mara vážně super, mám pocit, že v epizodách 5, 6 a 7 nás zasáhne skutečná Mara, což bylo velmi vzrušující.
Ale myslím, že na konci hraní Mary jsem byla velmi vyčerpaná, protože i normálně chce řešení potíží a zachraňování světa před kolapsem spoustu energie. A vysmívat se všem do obličeje a udržet na uzdě to, s čím se sama vyrovnává, chce ještě víc energie.
Na hraní Mary bylo pro mě jako pro herečku zábavné, že když pracujete na epizodě, uděláte něco, co považuje za parádní a velké a pak přijde režisér s něčím jako, ´Dobře, to bylo dobré cvičení a teď se do toho položte.´ A vy si říkáte, ´Co? Vždyť to bylo skvělé! Bylo to obrovské, dramatické a úžasné.´
A s Marou to nikdy není o ničem malém. Málokdy se mi to stalo. Vyrostla jsem. Pokračovala a pokračovala. A bylo mi dovoleno to dělat. A byla to bomba. A aby to fungovalo, je dobré se nevracet zpět a neříkat si, ´Páni, to jsem nikdy neměla dělat. Ne takhle.´

No, musím říct, že v první epizodě jste to opravdu dávala. Byla jsem skoro na rozpacích, ´Nenávidím ji, nebo se mi líbí?´
Emily Rose: Ale garantuji vám, že jestli si myslíte, že v první epizodě pokoušel hranice, tak přijdou věci, co Mara řekla, které mi nebylo příjemné vyslovovat. Takže je vzrušující, že se se mnou tvůrci vydali do těchto hlubin.

V minulé řadě měl Eric Balfour hvězdného hosta, která tak nějak patřila k Dukeovi. A pak jsme měli Williama, který tak nějak patřil k Audrey a Lexi. A otázkou teď je: Ke komu bude letos patřit Laura Minelli? Nebo nebude patřit k nikomu?
Lucas Bryant: Nebude patřit k nikomu, ale všechny nás ohromně ovlivní.
Emily Rose: Charlotte a Dwight spolu budou pracovat – budou spolu dělat na projektu.

Během historie Havenu jsme viděli řadu časových období. Takže je nějaké období v historii, které byste chtěli navštívit, nebo se tam vrátit?
Emily Rose: Já jsem vždy chtěla do roku 1800. Vždy jsem chtěla dělat něco jako divoký západ, mít koně a tak. To byl odjakživa můj sen.
Lucas Bryant: Já asi nemám konkrétní období, které bych chtěl navštívit, ale klidně některé z těch, kde už jsme byli. Dělali jsme epizodu v roce 1955 a pak loni tu epizodu v Havenské alternativní realitě. A tyhle cestovací epizody byly mé oblíbené, takže jsem pro jakékoli cestování v čase.

Lucasi, můžete nám říct o svém režírování?
Lucas Bryant: Bude to jako vánoční ráno. Na každý den mám spoustu plánů. Je to něco, co jsem chtěl dělat už hrozně dávno a lidé tady mi to umožnili zrealizovat. A díky bohu to tuto řadu konečně vyšlo. Ještě nemám scénář a nevím, jakou epizodu budu dělat, ale mám nějaké nápady a jsem ohromně inspirovaný.

Chtěla jsem se zeptat na jeden z mých oblíbených aspektů Havenu, kterým jsou potíže a to s kolika kreativními nápady dokázali tvůrci přijít. Můžete nám říct o nějakých nových potížích, které se vám v této řadě obzvlášť líbily?
Emily Rose: V téhle řadě jich mám asi oblíbených víc, než kdykoli předtím. Myslím, že jedna z nich ovlivní našeho drahého přítele Erica Balfoura, který hraje Dukea Crockera a to bylo podle mého názoru skutečně vtipné. A další pak ovlivňuje celé město. Nemůžu mluvit konkrétně, ale je to vážně zábavné. Takže je to dramatické a děsivé. Co mám na potížích ráda je to, že nejsou vždy jen vážné a do šou přinášejí i lehkomyslnost.
Lucas Bryant: Čeká nás něco ve stylu Freaky Friday. A pokud o tom něco víte, tak je to narážka na film (pozn. redakce – film Mezi námi děvčaty), kde jsou lidé lapení v tělech toho druhého.
Emily Rose: To je velmi dobře udělané a velmi zábavné.

Zdroj: Syfy

Diskuze /1

tigy

Je to zaujímavé a to s tou výmenou tiel bude určite sranda, ale ak som dobre čítala, tak sa teda Mary tak skoro nezbavia, minimálne do 7-mej časti… aj keď vlastne neviem, o čom by potom bol zvyšok série :)

22.9.2014 | 19:31:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Haven řekl poslední sbohem

Pátá řada seriálu Haven byla poslední a seriál byl ukončen. Dalších epizod se již tedy nedočkáme.

Viděli jste...

Viděli jste...

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama