Once Upon a Time (Bylo, nebylo)
87/100 - 417×

Once Upon a Time(Bylo, nebylo)

Zlá královna, macecha Sněhurky, mocnou kletbou přenesla téměř všechny pohádkové bytosti do světa lidí, do zapadlého městečka Storybrooke. Na svoji skutečnou totožnost si nepamatují, žijí celkem běžné životy a ani jim není divné, že město nikdo z nich neopouští, vůbec nestárnou a v rukách starostky je soustředěna všechna moc. Podle legendy může kletbu zrušit jediný člověk, dcera Sněhurky a Prince Krasoně, kterou z království zachránili ještě jako nemluvně těsně před tím, než ostatní kletba uvěznila v Storybrooku. Adoptivní synek starostky věří, že tou osobou, a zároveň jeho biologickou matkou, je praktická a nezávislá Emma Swan z Bostonu…

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | ABC | 42 minut
žánr
Drama, Fantasy, Rodinný
hrají
Josh Dallas (David Nolan), Jennifer Morrison (Emma Swan), Jared Gilmore (Mladší Henry Mills), Robert Carlyle (Pan Gold), Robert Carlyle (Rampelník), Josh Dallas (Princ Krasoň), Meghan Ory (Ruby), Meghan Ory (Červená Karkulka), Eion Bailey (August W. Booth), Dylan Schmid (Baelfire), Emilie de Ravin (Belle French), Sebastian Stan (Jefferson), Josh Dallas (Princ James), Jamie Dornan (Šerif Graham), Ginnifer Goodwin (Sněhurka)

Once Upon a Time nominace v Teen Choice Awards

Once Upon a Time nominace v Teen Choice Awards

Gratulujeme hercům i všem ostatním, kteří se na seriálu podílejí. OUaT byl v anketě Teen Choice Awards 2014 nominován dokonce třikrát.

0 0
24.6.2014

Nominace v anketě Teen Choice Awards 2014


Jednu z nominací získal seriál jako takový. Seriál Once Upon a Time byl nominován v kategorii Choice TV Show: Fantasy/Sci-Fi.
Ve stejné kategorii byly nominovány seriály: Arrow, Sleepy Hollow, Teen Wolf a The Vampire Diaries. To je poměrně silná konkurence, tak uvidíme, jak OUaT dopadne.

Další nominaci získal Josh Dallas (princ Krasoň) v kategorii Choice TV Actor: Sci-Fi/Fantasy.
V této kategorii je dále: Joseph Morgan (The Originals), Tyler Posey (Teen Wolf), Ian Somerhalder (TVD) a Paul Wesley (TVD).

A poslední nominaci má Ginnifer Goodwin (Sněhurka), která je v kategorii Choice TV Actress: Sci-Fi/Fantasy.
Snaží se porazit: Claire Holt (TO), Kristin Kreuk (Beauty and the Beast), Ninu Dobrev (TVD) a Kat Graham (TVD).

Naši oblíbení herci by mohli mít výhodu v tom, že fanoušci upírů se budou dělit mezi své herce, jelikož za The Vampire Diaries jsou nominováni jak dva herci, tak dvě herečky a spin-off The Originals má taky v každé kategorii svého zástupce. Ale nesmíme nic podcenit, a tak máte šanci je podpořit v této známé anketě!

Zdroj: ABC

Diskuze /16

komcus

V seriálu fandím OUaT, ale v hercích fandím Klausovi a v herečkách Rebecce. :D

čestný člen redakce
24.6.2014 | 11:52:28
Nivie

Světe div se! Já snad budu fandit Krasoňovi a Sněhuli :D. Budu fandit čemukoliv, jen aby neuspělo nic, co by jen smrdělo upírsko/vlkodlačí telenovelou. Jen v seriálech bych to asi více přála Arrow. Ze všech těch seriálů si to zaslouží nejvíce pro své velmi dobré řemeslné zpracování.

#4 Liss93
24.6.2014 | 12:25:41
benjaminlose

V seriálu fandím Teen Wolf a v ostatnímu OUaT :)

24.6.2014 | 13:55:23
Liss93

#2 Nivie: Souhlasím se vším (a Arrow mám o něco radši než OUaT)

#5 Nivie
24.6.2014 | 14:44:56
Nivie

#4 Liss93: Jo. Jenom pro úplnost doplním, že Arrow mě překvapil hlavně tím, že za málo peněz mi tvůrci dávají dostatečné množství kvalitní muziky :). Mě u seriálů ani moc nezajímá děj, ale spíše postavy. Zajímá mě jejich vývoj, celkové uchopení, charakteristika apod., a proto sleduji OUaT – hodně známých a různě pojatých postav. Oproti takovému TVD se mi zdá, že OUaT lépe zvládá některá seriálová klišé, jako např. proměna člověka ve zvíře anebo milostné trojúhelníky. Ale je pravda, že poslední sérii a půl v TVD sleduji jen trailery a semtam si přečtu diskuzi :D.

#6 Stelly #7 Liss93
24.6.2014 | 18:17:43
Stelly

#5 Nivie: no tak to nemůžeš vědět jestli se TVD zlepšilo nebo ne… ;) pro mě samozřejmě bude vždycky na 1. místě sice je teď nastejno s TVD i TO,ale hned jako 2. mám OUaT a PLL......Navíc sem si ani nevšimla že by v OUaT nějakej milostnej trojúhelník vůbec byl…a že já když nějakej seriál mám oblíbenej tak si všímám dost… ;) jako jo třeba Teen Wolf mi přijde jako kravina.....ale TVD fakt ne… ;)

#8 Nivie
24.6.2014 | 19:07:46
Liss93

#5 Nivie: Ano, překvapilo mě, když jsem se dočetla, že na natáčení nepadají horentní sumy. Přitom je to natočeno stejně kvalitně (i kvalitněji) jako hollywoodské trháky s mnohem vyšším rozpočtem. S postavami je to trochu předvídatelnější, protože se přece jen drží komixu, takže všichni víme, že Oliver bude s Laurel a ne s Felicity (i když pod nátlakem fanoušků můžou i scénaristé ustoupit, ale pochybuji o tom, mně osobně se ale Laurel nelíbí, působí uměle). OUaT je vážně skvělý v tom, že nikdy nevíte, kdo s kým skončí (nikde nezmiňovaná dcera Sněhurky s obávaným kapitánem Hookem, Zlá královna s Robinem Hoodem, Červená Karkulka s babičkou jako vlkodlaci, Peter Pan jako otec Rampelníka atd…). TVD nesleduji, obecně mě celá ta upíří a vlkodlačí mánie minula, po tom, co se dělalo za dráma u Twilight a spol. se mi to zprotivilo a když chci vidět upíry tak se radši kouknu na Interwiev s upírem nebo na Drákulu s Gary Oldmanem (od něhož bych se nechala kousnout bez váhaní).

#8 Nivie
24.6.2014 | 19:18:43
Nivie

#6 Stelly: Aj, cítím něco špatného ve vzduchu. Dnes mám perný den, protože všichni čtou mé příspěvky až moc pozorně :D. Chtěla jsem své vyprávění zkrátit, ale uvedu to na pravou míru. Do konce třetí série jsem to jakž takž sledovala, pak jsem hodně přeskakovala díly, častěji vynechávala – ale docela jsem byla v obraze. Tu poslední jsem sledovala podle trailerů, asi co pátý díl jsem zhlédla tak, že jsem ho proklikala a stačilo mi, když jsem přečetla diskuzi na Edně, vy tam na TVD jste hodně sdílní, takže se dá z toho vytvořit obrázek. Já nějsem z těch, co bych sledovala jen ty top věci a vše ostatní byl odpad. Já naopak některé seriály sleduji pro jejich kvalitu a jiné čistě pro radost (těch pro radost je více) ;). Je dobře, že každý seriál má různorodou diváckou základnu – a je fajn, že se různí diváci na různých webech potkávají. TVD není zas tak hrozné, jak se z mých příspěvků zdá. Já jsem spíš jen frustrovaná z toho současného pojetí upírské a vlkodlačí problematiky. Nejlépe to pojali asi v True Blood, ale i tam se zamotávají do vlastních sítí. Být upírem je prokletí. Máš nezřízený hlad, nikdy ten hlad nepřestane a ty žiješ ve světě plném chodícíh šťavnatých libových flákot s teplou krví. A ten život ve tmě je příšerný. Už i ti, co žijí za polárním kruhem, mají psychické problémy, natož, když se žije v totální tmě navěky. V TVD a ve Twilightu to trochu zlehčují. A je toho v poslední době moc – ty zvířecí/upíří/vlko­dlačí věci.

Co se týče těch trojúhelníků, tak nějaký by se dal snad nazvat ten mezi Reginou, šerifem a Emmou? V jednom rozhovoru byl jako trojúhelník prezentovaný vztah mezi Emmou-Hookem-Nealem – tam se mi to pojetí líbilo více něž u jiných seriálů.

#7 Liss93: Jo! Mně se líbí, že to většinou dělá Stephen sám. Je to fakt borec. Laurel je mi nesympatická, ale jsem odpůrce Olicity. Prostě mě štve, že všechny postavy se musí ve vztazích prostřídat – ono to pak vypadá jako v králikárně, všichni se všemi (OUaT je docela kouzelně rozkošné v té své pohádkové počestnosti ;) ). A ctím komiksovou předlohu. S těmi filmy souhlasím. Jsem nějak zvrácená, ale líbil se mi i jinak neoblíbený Van Helsing :D.

#9 Stelly
24.6.2014 | 20:06:57
Stelly

#8 Nivie: no tak jako máš pravdu,ale tak kvalitu…něco jiného je kvalita podle diváků,něco jiného je kvalita podle scénáristů…a něco jiného je kvalita podle kritiků :D jo možná to zlehčují,ale zase tak na druhou stranu když bysme chtěli vidět o upírech něco kde se to takhle nezlehčuje…tak bysme si taky mohli pustit horor…jako chápu tě a upřímně by mě tahle představa taky trochu nalákala(mám i nápady),ale oni to chtěj hlavně co nejvíc přiblížit k nám… ;)

#10 Nivie
24.6.2014 | 20:20:29
Nivie

#9 Stelly: Přiznám se, že po vizuální stránce je na tom TVD hodně dobře. Ty vytrhané vnitřnosti, špičáky, utrhnuté hlavy, krev v očích – vypadá to dost dobře :D.

Když se tady mluví o kvalitě… jako malá (hodně malá) jsem se dívala na jeden seriál, Strážci vesmíru se to jmenovalo. To byl asi ten nejšílenější zážitek v mém životě (však je to i na youtubu). Po tomto jsem opravdu velmi benevolentní divák. Já snesu úplně všechno ;). Morfujeme!

#12 carolos84
24.6.2014 | 21:12:25
carolos84

Once Upon a Time mám veľmi rád, ale budem tiež veľmi rád, ak si niektoré ceny odnesie aj Teen Wolf. Za 3.sériu si to rozhodne zaslúži!

24.6.2014 | 21:21:06
carolos84

#10 Nivie: Taktiež som morfoval :) Súhlasím s tebou, bola to šialenosť na entú :) Ale čo tam potom. Morfujeme!

24.6.2014 | 21:23:08
lilith23

Arrow nesledujem rovnako ani ostatné nominované takže by ma potešilo víťažstvo OUAT v ktorejkolvek kategórií ale je mi jasné že aj iné seriály by si to zaslúžili. Každopádne šialenou érou Morfovania sme boli zasiahnutý viacerý. :)

24.6.2014 | 22:31:29
elissisi

OUAT bych to přála, ale co se herce týče, pro mě je nejlepší Joseph Morgan. Dostal mě už ve třetí řadě TVD, byl taky asi jediným důvodem proč jsem TVD sledovala i přes upadající kvalitu… V kategorii herečka, no asi Nina, ta si to za svoje herecké umění rozhodně zaslouží. Na faktu, že TVD už ale dááávno není, co to bývalo, to nic nemění, takže jako seriál bych určitě volila OUAT :)

25.6.2014 | 21:29:06
TerkaAndy

Tak jsem morfovala, když jsem si zrovna nevolila Pikachu :D Ale ono i to morfování mělo pomalu lepší kvalitu než ty pohádky, co pouštěj dětem teď :)

26.6.2014 | 11:44:38
-ve-verka

rozhodne hlasuju pro všechny,ale upřímně, vůbec nechápu proč vždy je nominovaná Sněhurka, vždyť tam jsou o hodně lepší herečky…nebo aspoň to je můj názor, nemám ji moc ráda…

27.6.2014 | 17:34:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Edňáci hodnotí finále seriálu Once Upon a Time

Závěrečná epizoda Leaving Storybrooke uzavřela dlouhou sedmiletou cestu seriálu. Splnila naše očekávání a byla seriálu důstojným finálem?

Děkujeme

Děkujeme za vaši přízeň

Děkujeme za vaši přízeň

Sedm pohádkových let je u konce a celá naše redakce vám tímto děkuje za vaši dlouholetou přízeň.

Reklama

Fotky z finále

Fotky z finále

Nejlepší postavy

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama