Outlander (Cizinka)
95/100 - 312×

Outlander(Cizinka)

Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

USA | 2014 | Pauza
vysílání
8 sezón | Starz | 55 minut
žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
hrají
Sam Heughan (James Fraser), Caitriona Balfe (Claire Randallová Fraserová), Richard Rankin (Roger Wakefield MacKenzie), Oscar Kennedy (Lord John Grey), Duncan Lacroix (Murtagh Fraser), Tobias Menzies (Frank Randall), Tobias Menzies (Jonathan Randall), Graham McTavish (Dougal MacKenzie), Gary Lewis (Colum MacKenzie), Grant O'Rourke (Rupert MacKenzie), Stephen Walters (Angus Mhor), Laura Donnelly (Janet Fraser)

Druhá série se očekává

Druhá série se očekává

Už jsme to u pár seriálů zažili, a tak nový seriál Outlander není výjimkou.

3 0
11.8.2014

Podle oficiálních slov představitelů stanice Starz je jasné, že se seriálem Outlander neuvidíme pouhý jeden rok. Na rok 2014 je naplánováno 16 epizod a podle tvůrců seriálu to nebude všechno: „Byli bychom velmi překvapeni, kdybychom se nepustili do druhé řady.“

Stanice Starz nás prostě nepřestane překvapovat. Tento rok se stala již podobná událost u seriálu Black Sails (taktéž stanice Starz), který neměl ještě ani premiéru první řady a už byla potvrzená druhá řada.

Co na to říkáte? Myslíte, že takové machinace se sériemi jsou vhodné, aniž by jistě věděli, že za to seriál stojí?

Zdroj: Starz

Diskuze /8

Anillion

Je to poněkud předčasné, ale zase na druhou stranu, hned pilot mi přijde natolik kvalitní i co se týče zpracování, že bych se nebránila… otázkou zůstává, jakým směrem se bude ubírat děj a nakolik bude zajímavý. Prozatím však mám v autory plnou důvěru…

11.8.2014 | 14:09:34
kara

mne sa hned prvy diel dost pozdava, takze za mna urcite ano. Uvidime,ako pojde dej dalej..

11.8.2014 | 15:19:42
papaya

Ja se tomu taky nebranim, ale zatim jsme videli pouze prvni , takovy uvod a jsem zvedava, jak se to bude vyvijet dal a soude podle takoveho Spartacuse se mame na co tesit, ptz. podle me, tam sla kvalita dil od dilu nahoru a dalo by ss predpokladat, ze by Starz nedali zelenou necemu spatnemu

11.8.2014 | 18:53:16
mi.sa

Věřím tomu, že Starz ví co dělá (i když Black Sails byl jejich nejslabším článkem a to mám pirátskou tématiku hodně ráda). A já jsem jen pro! Materiálu mají dost a v USA jsou z toho hodně nadšení. Doufám, že i u nás tomu lidé dají šanci. Zatím to vypadá moc dobře. Sign me a song…

#6 Xavik
11.8.2014 | 22:32:18
zuzulik

Pokud budou další díly tak dobré, jako ten první, určitě se budu těšit i na druhou sérii :o)

12.8.2014 | 19:39:20
Xavik

#4 mi.sa: U Black Sails byl problém, že by bez druhé série byl seriálk ničemu. Tam ta druhá série byla podstatná, protože se v první sérii soustředili více na pomalý a pozvolný rozjezd. Věřím, že druhá série Black Sails bude perfektní.

#7 mi.sa
admin
13.8.2014 | 21:36:28
mi.sa

#6 Xavik: To taky doufám, byla by to velká škoda…

14.8.2014 | 15:19:45
Rumplestiltskin

kniha byla luxusní takže pokud se jí budou držet není co zkazit ;)

15.8.2014 | 1:07:00
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Cizinka pokračuje

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Společnost Starz prostřednictvím videa oznámila, že se oblíbený seriál všech milovníků historie, Skotska, USA a ladných nohou v kiltech dočká osmé série. Bohužel vše dobré má svůj konec, takže osmá série bude pro seriál i tou finální.

Momentka

Momentka

Reklama

Nepřehlédněte

Vysílání se prý blíží

Vysílání se prý blíží

Podle zatím nepodložených zpráv se vysílání druhé poloviny sedmé série blíží. Dočkat bychom se ho měli už někdy v průběhu jara, píše to alespoň článek Economictimes­.com. Kdy přesně se tak stane, ale článek nesdělil.

Plakáty k seriálu

Plakáty k seriálu

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama