Outlander (Cizinka)
95/100 - 312×

Outlander(Cizinka)

Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

USA | 2014 | Pauza
vysílání
8 sezón | Starz | 55 minut
žánr
Dobrodružný, Historický, Romantický
hrají
Sam Heughan (James Fraser), Caitriona Balfe (Claire Randallová Fraserová), Richard Rankin (Roger Wakefield MacKenzie), Oscar Kennedy (Lord John Grey), Duncan Lacroix (Murtagh Fraser), Tobias Menzies (Frank Randall), Tobias Menzies (Jonathan Randall), Graham McTavish (Dougal MacKenzie), Gary Lewis (Colum MacKenzie), Grant O'Rourke (Rupert MacKenzie), Stephen Walters (Angus Mhor), Laura Donnelly (Janet Fraser)

Třetí řada přivítala první hereckou posilu

Třetí řada přivítala první hereckou posilu

Zvěsti a fámy ohledně obsazení role lorda Johna jsou u konce. Britského aristokrata se skandální minulostí si zahraje australský herec David Berry.

10 0
30.8.2016

Kabelová stanice Starz poskytla magazínu Entertainment Weekly exkluzivní informaci týkající se castingu pro třetí řadu seriálu Outlander: po Oscaru Kennedym převezme roli lorda Johna Greye dosud málo známý herec David Berry. Rodilý Kanaďan, který vyrůstal v Austrálii, jehož dosud největší rolí je James Bligh v australské sérii Místo zvané domov. David kromě herectví vystudoval i zpěv a je také členem hudebního uskupení Scream and Shout.

Seriál Outlander je pro mladého herce rozhodně příležitost jak prorazit a dostat se na výsluní. Podle oficiálního popisu od kabelovky Starz je lord John:

„Opravdový, vznešený britský občan, rozpolcený mezi typickým vybroušeným smyslem pro rodinnou povinnost a silným morálním cítěním rozlišujícím dobré a zlé. Je chlapecky pohledný s vybraným chováním vyšší třídy, zkrátka dokonalý gentleman, kterého neštastná skandální minulost jeho rodiny odsunula na nezáviděníhodnou pozici velitele odlehlé věznice na severu Skotska.“

Ačkoli se natáčení už rozeběhlo, casting na nové role dosud probíhá. Další jména na seznam hereckého ansámblu seriálu přibudou snad brzy. Přejeme štábu, aby se jim volba povedla stejně dobře jako v předcházejících sériích.

Líbí se vám nový lord John?

Zdroj: Starz

Diskuze /5

SaDiablo

Ja si ho teda predstavovala trochu jinak, ale musim rict, ze tohle je mnohem lepsi, nez co jsem si predstavovala. :D

#3 Miran
30.8.2016 | 20:15:28
ScaryX

Já tam chtěl toho Charlieho Hunnama:-)

#5 siri
čestný člen redakce
30.8.2016 | 20:30:37
Miran

#1 SaDiablo: Naprostý souhlas :-)

31.8.2016 | 9:40:19
40440

Opravdový fešák, snad z těch chlapů co tam hrají je nejhezčí. Rozhodně se mi líbí více než představitel Rogera.

31.8.2016 | 10:10:36
siri

#2 ScaryX: Já taky :) ale tento výběr mi přijde taky v pohodě.

webmaster
31.8.2016 | 16:07:19
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Cizinka pokračuje

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Cizinka dostala osmou sérii, ta bude ale poslední

Společnost Starz prostřednictvím videa oznámila, že se oblíbený seriál všech milovníků historie, Skotska, USA a ladných nohou v kiltech dočká osmé série. Bohužel vše dobré má svůj konec, takže osmá série bude pro seriál i tou finální.

Momentka

Momentka

Reklama

Nepřehlédněte

Vysílání se prý blíží

Vysílání se prý blíží

Podle zatím nepodložených zpráv se vysílání druhé poloviny sedmé série blíží. Dočkat bychom se ho měli už někdy v průběhu jara, píše to alespoň článek Economictimes­.com. Kdy přesně se tak stane, ale článek nesdělil.

Plakáty k seriálu

Plakáty k seriálu

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama