Pretty Little Liars (Prolhané krásky)
87/100 - 471×

Pretty Little Liars(Prolhané krásky)

Čtyři nejlepší kamarádky odkrývají pravdu o smrti jedné z nich, zatímco někdo odhaluje jejich největší tajemství.

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | Freeform, ABC Family | 42 minut
žánr
Drama, Mysteriózní, Rodinný
hrají
Troian Bellisario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields), Ashley Benson (Hanna Marin), Lucy Hale (Aria Montgomery), Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis), Tyler Blackburn (Caleb Rivers), Ian Harding (Ezra Fitz), Keegan Allen (Toby Cavanaugh), Lindsey Shaw (Paige McCullers), Janel Parrish (Mona Vanderwaal)

Sedmá série je skutečně poslední

Sedmá série je skutečně poslední

Všem spekulacím je konec, samotná tvůrkyně seriálu Marlene King potvrdila, že aktuální sedmá řada seriálu je poslední. Na jaře se tedy dočkáme posledních deseti epizod. Bude vám seriál chybět, nebo jste rádi, že bude příběh lhářek konečně završen?

20 3
30.8.2016

Zdroj: Freeform, ABC Family

Diskuze /43

Iveta01

Pretty Little Liars mi bude opravdu moc chybět chtěla bych to tak do 8 série,hold každý seriál musí jednou skončit,ale bylo to nádherných 6–7 let mého života . Kéžby teprve byla 2 série seriálu. :(. #Spoby #Ezria #Haleb NAVŽDY !! <3 <3 :) :* :

#2 FlerCZ #4 Tercii
30.8.2016 | 2:38:38
FlerCZ

#1 Iveta01: ne asi… :(

30.8.2016 | 8:16:48
Lazaxter

Jelikož už poslední 2–3 série nedávají smysl, tak je nejvyšší čas to ukončit.

30.8.2016 | 9:34:27
Tercii

Souhlasím s příspěvkem nad sebou. V sedmnácti se dívím sama sobě, že se ještě dívám. Je z toho jeden velký šmodrchanec, a ač mi trochu bude chybět do nadávání a teoretizování, při sledování toho oznamovacího videa mi tak trochu spadnul kámen ze srdce. Takže je dobře, že už bude konec.

#1 Iveta01: Fakt se divím, že ještě existuje někdo, kdo má pro tom všem tak nekritické uvažování…

#6 vevisek
30.8.2016 | 9:43:04
Barbra06

Ač mi budou PLL chybět, tak jsem ráda, že to ukončí. Přeci jen z toho začal být neskutečný guláš a většina fanoušků už to sleduje jen proto, aby se dozvěděli konec, ne pro samotný děj. Pravdou bohužel je, že poslední dvě série už nejsou to, co to bývalo. Tvůrci už z toho vyždímali to nejlepší a s novými nápady jde seriál akorát pomalu ke dnu, takže lepší důstojně ukončit, než se propadnout na minimální sledovanost a s nálepkou „totální slátanina“. Doufám, že alespoň na tom závěru si dají opravdu záležet a bude stát za to :)

30.8.2016 | 10:18:10
vevisek

#4 Tercii: Mně je 19,takže jsem na tom s věkem hůř,jak ty,ale říkám si úplně to samé. :D Bavilo mě to tak do 3–4 série,pak už vůbec.Strašně se do všeho zamotali a místo toho,aby se to snažili nějak objasnit,nacpali tam další kraviny,až se v tom normální člověk úplně ztratil.A v půlce minulé sezóny místo toho,aby cokoliv z minulosti vysvětlili,tak prostě udělají časový skok a všechno je vyřešeno.Z větší části se mi ulevilo,že už bude konec,protože koukat na to z povinnosti jenom proto,aby člověk věděl,jak to skončí už není ono.Možná se na to časem budu dívat jinak a řeknu si,že mi PLL chybí,ale teď jsem za tuhle zprávu rozhodně ráda.

#7 Tercii
30.8.2016 | 10:44:12
Tercii

#6 vevisek: Ano ano. Tak to je. Já myslím, že tu je hlavní problém, že tvůrci nezodpovídají otázky průběžně, ale všechno to nechávají až „na jednou“. Pak se to hromadí, přibývají nové postavy (samozřejmě náležitě podezřelé), ty staré, které se podezřele chovaly, bez vysvětlení zmizely (zdravím Wrena), do toho samozřejmě časová nekompatibilita některých herců, jejichž role třeba měla být nějaká zásadnější (opět zdravím Wrena), do toho teorie fanoušků, do kterých se pak už sami začínáme motat… A pak vznikne ta situace, že zatímco se řeší nové a nové věci, nemáme odpověď třeba na ty ze třetí řady. Někomu to možná nevadí, někdo to třeba sleduje k žehlení nebo pro ty vztahy tam, ale mě to třeba mrzí, po pěti letech, co koukám. Připadá mi to jako taková trochu neúcta k fanouškům. Takže ten konec by měl být radši alespoň trochu důstojný, abych si na konci mohla třeba říct, tak jo, jsem ráda, že jsem u toho nakonec vydržela.

30.8.2016 | 12:42:02
BloodyHell

Ve svých 25 letech jsem poslední řadu ani nezačala. Šestá řada byla naprostá katastrofa a odhalením Mary to pro mne ztratilo význam.

#9 Tercii
30.8.2016 | 12:48:58
Tercii

#8 BloodyHell: Já se dušovala po 6A finále, že končím (původně jsem měla v plánu skočit do Vltavy, když by A byla Cece, ale tak..). No neskončila jsem… A ani neskočila. A už vyloženě čekám jak to dopadne.

30.8.2016 | 13:10:26
Dope.Tonic

Mě to teda pořád baví i po těch letech, i když to nedává moc smysl, tak se na každej díl dívám s úsměvem, ale za to můžou spíš holky. :D a když se tam stane něco vážnějšího, tak mě to pobaví ještě víc. Ale dejme jim trochu času a oni přijdou na nějaký spin-off, který se snad povede víc, než Ravenswood.

30.8.2016 | 13:55:57
VampKošilka

Ačkoliv si stále dušuji a tvrdím, že by to mělo skončit, tak mi holky budou celkem chybět, nicméně je opravdu načase, protože je to hrozná nelogická žumpa, v každém díle nějaká chyba a některé nelogické díry se prostě jako nadsázka brát nedají, takže necht to důstojně ukončí, prozradí nám toho zapeklitého -A a jde se dál.

30.8.2016 | 14:30:24
mima33

Vidím, že väčšinou tu majú všetci rovnaký názor ako ja. Je mi veľmi ľúto, ako nelogicky a hlúpo PLL vyznieva. Prvé tri série som milovala a stále si ich rada pozriem, no od štvrtej to šlo dolu vodou. Seriál má priveľa postáv, priveľa zápletiek a to mu ozaj škodí. Zaujímalo by ma, kam zmizli rodičia dievčat. A tak isto Ariin brat napríklad. Je divné, že sa tam nikto ani nemihne. Po odhalení Cece som bola rozhodnutá, že končím, ale seriál sledujem pridlho na to, aby som to len tak hodila za hlavu, aj keď ma každá časť svojou stupiditou akurát tak naštve. Finále vraj má mať dve hodiny, tak snáď sa dočkáme aspoň väčšiny odpovedí a budú vysvetlené aj všetky diery v deji (smrť Tobyho mami napríklad).

30.8.2016 | 15:17:23
Car

tento seriál měl velký potenciál, tvůrci přišli s něčím novým ne až tak okoukatelným, první série bylo ok, i když někteří nadávali i na tu pátou už tak mě přišla ještě docela v pohodě, byla jsem vždycky zvědavá na Ali a jaké to bude až s k holkám připojí :-) (což mohlo být postatně dřív, ale i tak) těch 5 sérií pro mě bylo best, to co se z toho stalo od 06×01 je katastrofa a i když na to taky furt nadávám určitě mi to bude chybět konec konců je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálu ale bohužel jako většina z nich se stal nekoukatelným a je třeba to skončit, bohužel letos se loučím s více takovými případy :D

30.8.2016 | 15:24:27
megary

Ja som to vzdal práve na konci minulej série a dobre som urobil. Možno to raz dopozerám, s istotou, že už bude koniec. Ale celá A.D. zápletka je oničom. Mali prísť po prvých troch sériách s úplne novou zápletkou, podobne ako fungovali napríklad „dospelácke PLL“ Desperate Housewives a možno by nes seriál vyzeral lepšie a stále pokračoval. Ale toto sú muka. Je z toho úplný výplach mozgov.

#17 Tercii
30.8.2016 | 15:44:09
goldi20

No upřímně, myslím že je nejvyšší čas to skončit, jelikož od páté řady to jde dolu, ještě okolo Dollhaussu to vypadalo že se to vrátí do starých kolejí, a nakonec nic, takže přeju důstojné ukončení :) Ty jo TVD konec, TO asi taky, a TBBT asi taky, na co se já budu hernajs koukat :D

#16 Car #17 Tercii #20 vevisek
30.8.2016 | 15:46:22
Car

#15 goldi20: ne asi já mám ještě konec Teen Wolfa což mě ničí tam ta uroven je skvělá…no nevím mám ještě to GoT a pak nevím vlastně mám ještě stovku a Walking Dead :D

#17 Tercii #20 vevisek
30.8.2016 | 16:08:47
Tercii

#14 megary: Dobře jsi udělal. A gratuluju, že se ti povedlo od toho odprostit. Ty máš v tomto hold nespornou výhodu, že seš chlap. Všichni kluci co jsem znala a koukali na PLL to vzdali, a byli v pohodě. Mě to furt nutí dívat se dál, ač vím, že už je to o ničem, protože chci vědět, jak to dopadne… Hrozný :D

#15 goldi20: Takže to TVD taky nakonec končí, ju? No, já se tomu na jednu stranu nedivím, s deníkama už to nemá moc co společnýho (jako by kromě prvních pár epizod kdy mělo)…
#16 Car: A Teen Wolf taky? Koukám, že tahle generace seriálů to hromadně zapichuje. :D

#19 Car #23 goldi20
30.8.2016 | 17:53:37
Lol(k)a

Ten seriál mám ráda. Poslední dobou snad ale jen pro vedlejší dějové linky (i když hodně z vás nadává, proč tam některé scény dávají – neukamenujte mě :-D ), proto jsem ráda, že je konec. Další pokračování by už opravdu nemělo smysl, snad jen kdyby v něm bylo podrobnější vysvětlování záhad. Mně snad spíš padá brada nad slovy: Na JAŘE se dočkáme … :-O To jako vážně až na jaře??? Vždyť ještě ani není podzim.

30.8.2016 | 18:34:05
Car

#17 Tercii: bohužel no :-( deníky nejspíš i původní a Teen Wolf tez ale tam se producent vymlouvá stylem že v nejlepsím se ma prestat a chce to zakončit 100.epizoodou no…ale štve mě to ztratím toho hodně no :D

30.8.2016 | 19:03:41
vevisek

#15 goldi20: Tak třeba u mě jako seriálového maniaka nehrozí,že by mi zrušili všechno,ale tahle seriálová sezóna ještě ani nezačala a už mi oznámili poslední sérii u 8 seriálů..celkem zamrzí. :D TBBT rozhodně končit nebude..nedávno byly rozhovory s hlavní pěticí a všichni řekli,že chtějí pokračovat..ale třeba jenom mlží. :) U TVD zastávám stejný názor jako u PLL..díkybohu,že bude konec. :D Deníky u mě šly do kytek,co mi na konci 2. série zabili Jennu..nejlepší postava! :D U TO věřím,že kvůli tomu,že je odsunuli do midseason,tak je nechtějí pohřbit.Je to jeden z mála seriálů od CW,který ještě za něco stojí.. #16 Car: Zrušení Teen Wolfu mě mrzí ze všeho nejvíc.Narozdíl od jiných seriálů,které sleduju, mě TW s každou sérií vtáhnul do děje víc a víc.Pro mě opravdu jeden z mála seriálů,kde se s další sérií zvedla kvalita.Snad bude aspoň Stydia happyend..na to,až se dají dohromady, čekám od začátku,tak snad mi to Jeff Davis nezkazí! :D

#21 Car #22 goldi20
30.8.2016 | 19:30:25
Car

#20 vevisek: mě mrzí i ty deníky i přesto co se z toho vyklubalo to bude dycky můj úplně nej seriál :-) ale všechno jednou musí skončit Teen Wolf mě velmi zamrzel :-( tam to mělo velký potenciál a každá série byla lepší a lepší…jeeee paráda navíc ještě fanda Stydie !! haha tak po tom toužím od samém začátku a moc si to přeju ! to musí být tenhle konec Malia at si je s Theem to je mi fuk, také na to čekám od začátku prostě nejlepší pár ever souhlas !! ale i tak mě to pěkně štve

30.8.2016 | 20:00:31
goldi20

#20 vevisek: No u mě téměř všechno končí :D No tak TBBT tak není uplně jistý zda to bude poslední, a nebo se bude pokračovat, ale myslím že 10 serií je dostatek :) No tak TVD už též není co bývalo, ale tam je na 100% jistý že končí, a myslím že právě včas, i když mohlo být dřív, ale když to srovnám s Lhářkama, tak je to zlatý ještě :D :) No u TO je to zajímavý páč neví zda budou pokračovat, a jednají že některé postavy z TVD půjdou tam, tak uvidíme :p

#26 Car
30.8.2016 | 20:28:17
goldi20

#17 Tercii: JO končí, tak oproti PLL ještě dobrý :D

30.8.2016 | 20:29:22
goldi20

Technický dotaz kdybych se hecla a chtěla koukat live, kde to seženu :D

#25 Car
30.8.2016 | 20:34:30
Car

#24 goldi20: to ti poví Tercii :D

30.8.2016 | 20:46:54
Car

#22 goldi20: asi tak PLL je horší než TVD tak stokrát :-D

#27 goldi20
30.8.2016 | 20:47:40
goldi20

#26 Car: JJ, a já chci at Toby zastřelí Jennu, a za tím si stojím :D...... Jj, ale taky v TVD co se týká páru, tak by to vydalo na telenovelu :D

#28 Car
30.8.2016 | 21:01:40
Car

#27 goldi20: jo to by bylo nejlepší snad to tak bbude :D to jistě navíc každý s každým že :D ale i tam jsem věrná ,,svým,, párům :D teda hlavně jednomu

#29 goldi20
30.8.2016 | 21:11:12
goldi20

#28 Car: No mohlo by, to bych Marlen pochválila zcela výjmečně :D… jn, každý s každým pomalu, hezky se to tam prostřídalo :D JJ, no já taky, i když jiný než u tebe :)

#30 Car
30.8.2016 | 21:15:17
Car

#29 goldi20: asi tak pošleme ji děkovný dopis :D právě a to moc nemusím :D já jsem prostě Stelena nemůžu za to :D ta epic love mě dycky hrozně dojímala :-(

#31 goldi20
30.8.2016 | 21:32:12
goldi20

#30 Car: JJ, se zněním, děkujeme Ti že si zabila Jennu, ten zbytek byl katastrofa, s pozdravem. Fanoušci :D :D :D .............. Alo jo neříkám, Stelena, jasně fandila jsem jim, a jak jsem psala v Denících, pěkně mě tehdy naštvala, ale nějak my přirostli k srdci s Damonem, prostě černovlasej bad boy vyhrál :D

#32 Car
30.8.2016 | 21:37:12
Car

#31 goldi20: asi tak nějak :D doufám, že se to prostě řádně ukončí :D Damon je super to neříkám ale asi bych si pro něj představovalal někoho jiného no :D :-(

#33 goldi20
30.8.2016 | 22:18:16
goldi20

#32 Car: :D no asi by jsme ji moc nepotěšily, ale co se dá dělat :D No to doufám, hlavně aby zas po finále nemuseli vydávat díl s odpovědma od Marlen, to by byl už trapas :) Jasně chápu, mě se Elena s Damonem právě zdála snesitelnější :D Se přiznám že po proměně jsem ji moc nemusela :D

#34 Car
30.8.2016 | 22:25:07
Car

#33 goldi20: to rozhodně ne :D ale musí ji denne chodit hodně hatů na twitter teda doufám aspon :D asi tak nějak ale nevím jak to stihnou nacpat do 2hodinového finále teda.. no já ji nemusela když se stala upírem to se projevilo jaká skutečně je a s Damonem ještě..a to jejich jsme spolu nejsme nevím no :D to mě prostě děsně sralo :D

#35 goldi20
30.8.2016 | 22:33:18
goldi20

#34 Car: JJ, kdybych měla twitter klidně bych ji hatovala :D mám jen FB :D No tak měli by začít odkrývat už od začátku 7B. Už jen pár hodin :D No právě, jako jo časem jsem si zvykla… uplnej opak od CAr, tu jsem jako člověka nemusela, kdežto po proměně si ji oblíbila :D..... A jo no, no hele já jim asi fandím páč my to připomíná jeden můj vztah :D kdy jsme nemohli být spolu ani bez sebe :D tam bude asi zakopanej pes, ehm :D Ovšem moje romantický já volá Stelena :D A to real Delena :D

#36 Car
30.8.2016 | 22:40:20
Car

#35 goldi20: jako upřímě já vlastním už několik twitteru ale jak tam nechodím tak dycky zapomenu hesla a všechno takze ho jakoby taky nemám :D stíhám sotva ig ještě do toho twitter .D měli by ale znáš to :D ne asi :D já v reálu nemám ráda tyhle nanyky typy Car ale po přeměně na upíra super ! :-) jako i v průběhu první řady se trochu zklidnila ale i tak od té druhé řady byla prostě nejlepší a Elča přesný opak bohužel…ale s tím lékem mě dost nasrali podle mě jsi jednou upír a nemůžeš to nijak zvrátit lék byl ta největší chyba kterou tam udělali…jééé :D to je hezký :D ale chápu :D já jsem nenapravitelná romantička :D

#37 goldi20
30.8.2016 | 22:55:38
goldi20

#36 Car: Jako, já tam twitteru byla asi dva dny :D pak jsem to zrušila, stačilo my to, na mě to bylo dost nepřehledný, a navíc nikdo z těch koho bych tam chtěla tam nebyl :D takže nějakej instáč a tweet jde mimo mě :D No měli, a znám znám, bohužel :D Asi tak taky většinou tyhle nanynky nemusím :D Jo Elča se nepovedla, ale pak se zklidnila a byla už v pohodě :) No, to jo nikdy to nešlo dát zpět a pak byl najednou lék, taky to má své díry, ne že ne.......No tak cesta k tomu uplnému konci byla trnitá, ale hele stálo to za to..... a mám dojem že i ted po takové době bych asi té jedné noci neodolala prostě :D z nostalgie , atd :D No jako do určité míry jsem romantička, ale po všech těch zkušenostech o dost míň než jsem byla :D

#39 Car
30.8.2016 | 23:19:49
Cinkitoo

Já jsem si uvědomila, že na PLL koukám jen proto, že ve stejnou dobu žádný „můj“ seriál neběží. Teď jsem měla jenom Devious Maids, ty byly super, v každém díle se něco dělo, každá série uzavře jednu zápletku a předhodí novou na další sérii, ale série už skončila a další seriály mi teprve budou začínat. Fakt se těším, že bude konec a já budu do těch hluchých sezón hledat něco nového, protože dívat se, jak chodí skupina lidí po ulici/sedí na gauči a nic se při tom neděje, to můžu koukat třeba na Dynastii a i tam bude víc skutečného drama než tady.

31.8.2016 | 9:22:13
Car

#37 goldi20: no po přečtení jistých recenzí na finále se nemůžu toho průseru už dočkat možná jsem jako jedna z mála posledních a čekám na titule :D, to je pravda na mě je to taky nepřehledný :D a nechodím tam :D insta mám a to hlavně kvůli těm lidem ze seriálů, filmůl, zpěvákům apod :D těm jsem se vždy vyhýbala i v běžném životě :D Elča byla úža prostě v těch prvních ale ano pak už to šlo taky :D ale časem až.. s chlapama je to těžké to máš pravdu :D já teda těch moc zkušeností zase nemám :D pač vážný vztahy jsem měla jen dva zatím s tím že ten druhý je teda mega vážný :D ale co tak vím z vyprávění od kamarádek právě no :-D

#40 goldi20
31.8.2016 | 16:52:25
goldi20

#39 Car: No, já taky čekám na titulky, nechce se my moc přemýšlet u originálu :D No nechodíme tam a máme vystaráno :) :D No ono nikdy nevíš, taky máš kámošku takovou tu bloncku a co, než jsme se začly bavit tak jsem si myslela že to bude nějaká nanynka, a ukázalo se že není :D No je to těžký s chlapama, ale bez nich taky :D Ale ale svatební zvony zní :)...... No tak já taky nemám kdovíkolik zkušeností, nezačínám si s každým, :)...... A tak to člověk hold pozná až to zažije :)

#41 Car
31.8.2016 | 17:38:54
Car

#40 goldi20: asi tak nějak :D ale i tak vím dost spoilerů tak jsem ráda že nejsem jediná ,,trapná,, :D asi tak nějak taky nemusím mít všechno a můj život se netočí jen okolo toho :D to je pravda musí se to hold někdy vyzkoušet :D to ne no stěžovat si můžem jak chcem, ale skutečnost taková prostě je :D no to asi ještě neeee :D no tak jsem to samozřejmě nemyslela :D je mi jasně že ne ! :-) právě :-)

#42 goldi20
31.8.2016 | 18:30:21
goldi20

#41 Car: Jn, dost s epodle spoileru dalo pozvat, už mám skouklo tak jdu napsat svuj světobornej názor :D och to já si ani nemyslela že bys to myslela zle

#43 Car
31.8.2016 | 22:17:48
Car

#42 goldi20: oki v pořádku :-D já taky jsem to právě ted zkoukla :D jako nemám slov… už jsem to okomentovala přímo u dílu

31.8.2016 | 22:44:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Reklama

Narozeniny herců

Partneři

Pretty Little Liars

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama