Teen Wolf (Vlčí mládě)
93/100 - 506×

Teen Wolf(Vlčí mládě)

Mladý středoškolák Scott, byl náhodou pokousán vlkodlakem. Scott brzy zjišťuje, že na normální život teenagera může zapomenout. Aby toho nebylo málo, dříve poklidný život v malém městečku naruší další vlkodlaci. Na jejich příjezd však přichází rychlá reakce a do města se přistěhovává rodina lovců i s půvabnou dcerou. Jak se Scott zachová a co bude muset podstoupit, aby ochránil své přátele?

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | MTV | 43 minut
žánr
Akční, Mysteriózní, Thriller
hrají
Tyler Posey (Scott McCall), Dylan O'Brien (Stiles Stilinski), Crystal Reed (Allison Argent), Holland Roden (Lydia Martin), Tyler Hoechlin (Derek Hale), Arden Cho (Kira Yukimura), Shelley Hennig (Malia Tate), Dylan Sprayberry (Liam Dunbar), Daniel Sharman (Isaac Lahey), Colton Haynes (Jackson Whittemore), Linden Ashby (Noah Stilinski), Melissa Ponzio (Melissa McCall), JR Bourne (Chris Argent), Ryan Kelley (Jordan Parrish)

Teen Wolf slaví 5 let

Teen Wolf slaví 5 let

Vzpomínky šednou velmi rychle, ale fanoušci nezapomínají. Dnes je to na den přesně pět let, co byla odvysílána první epizoda seriálu Teen Wolf. Nesla název „Wolf Moon“ a všichni si jistě pamatujeme, co se při ní událo. Kdo ne, ať zapátrá v našem archivu.

70 0
5.6.2016

Zdroj: MTV

Diskuze /9

Mates79

Keď som to začal pozerať, bolo to pre mňa len také spestrenie na voľné večery. Vyzeralo to na typickú americkú teenagerskú lovestory pre vekovo mladších nenáročných divákov. Ale som rád že som vydržal, pretože ďalšie série už boli pre mňa oveľa lepšie. Tvorcovia pritvrdili – viac krvi, viac vrážd, detailné zábery na masakre, slušné zápletky. Takže zo skúšobného pozretia prvých čatí sa stala slušná závislosť… ;-) :-)

#2 Ptolemai
5.6.2016 | 22:09:36
Ptolemai

#1 Mates79: souhlasím, z klasického „guilty pleasure“ se stala skvělá podívaná :)

6.6.2016 | 11:13:50
Alchymista

Ja som myslel že je to nejaka zabava pre buzny ale sam rad ze som ostal :D

6.6.2016 | 13:57:12
Anduin

Jo to ubíhá.....5. a 3B série nejlepší :D

6.6.2016 | 20:39:20
Car

ty první dvě série nebyli nic moc,…nebo teda, no prostě nebyli :D za mě celá 3 a 5 :3

6.6.2016 | 23:12:54
LadyD

páni, 5 let… ani mi nepřijde, že už to sleduji tak dlouho :D … uteklo to vážně rychle, teď už jen odpočítávám dny do nové série :)

7.6.2016 | 16:21:01
NIKITO

presne, pamatuji si, ze jsem chtela nejaky serial kde jsou upiri nebo vlkodlaci, protoze me ta tematika strasne bavila, ale prvnich par dilu jsem videla spis jen jakoze nic lepsiho zrovna nebylo a po dokoukani prvni serie jsem na druhou uz malem zapomela, ale druha byla jeste lepsi a treti uz me uplne chytla a serial jsem si zamilovala :) ted je pro me s GOT jeden z nej vubec a jsem vdecna ze ikdyz ma ty americke klasicke prvky snazi se vybocovat (treba vztah Stilese a Lydii obycejne by se ti dva v kazdem jinem serialu uz dali dokupy, tady to vsechno dopadlo uplne jinak) :) a dalsi podobne odlisnosti :) navic jde videt ze jsou vsichni herci fakt tym a verim ze si u nataceni uzivaji srandu, tohle se proste v serialu odrazi…

7.6.2016 | 21:43:28
Golradir

Mám další novinku, která se tady asi určitě neobjeví(pokud někdo nezareaguje na tuhle moji malou provokaci :D) → Tyler Hoechlin(Derek) byl obsazen do role Supermana v seriálu Supergirl.

#9 Anduin
16.6.2016 | 18:58:05
Anduin

#8 Golradir: LOL :D Sleduju všechny DC seriály a filmy ale o tomhle jsem fakt nevěděl :D

17.6.2016 | 15:16:29
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Teen Wolf: The Movie

Informace

Premiéra: 26.1.2023 (Paramount+)
Režie: Russell Mulcahy
Scénář: Jeff Davis
Délka filmu: 139 minut
Hrají: Tyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Shelley Hennig, Dylan Sprayberry, Tyler Hoechlin, Colton Haynes, Linden Ashby, Melissa Ponzio, JR Bourne, Ryan Kelley, Ian Bohen, Orny Adams, Khylin Rhambo, Seth Gilliam, Vince Mattis, Amy Lin Workman,…

PROFIL FILMU
VAŠE HODNOCENÍ
VIDEA: teaser, trailer, ukázka
FOTO: hlavní plakát, plakáty postavfotky

Nepřehlédněte

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Teen Wolf čeká filmové pokračování

Po čtyřech letech od konce seriálu Teen Wolf bylo volání fanoušků vyslyšeno, protože bylo oznámeno, že služba Paramount+ připravuje na příští rok pokračování ve filmové podobě, kterého se ujme tvůrce seriálu Jeff Davis.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama