1234

1234

Jméno: annie 234

Registrace: 21.2.2017 15:52

Sledováno: 22 dní 8 hodin 21 minut (961 epizod, 10 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • The 100

    The 100

    Post apokalyptický scifi seriál stanice The CW. Lidstvo bylo zničeno nukleární válkou, která vyhubila téměř vše živé na planetě. Nyní skoro po sto letech je vyslána expedice čítající stovku mladistvých delikventů, aby zjistili jestli je Země znovu obyvatelná.

  • The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se nebo alespoň o komunikaci se ženami bývají žalostně neúspěšné… a vtipné. Jaká bude reakce, když se přimíchá nová krásná sousedka, herečka/servír­ka Penny?

  • Game of Thrones (Hra o trůny)

    Game of Thrones (Hra o trůny)

    Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

  • House (Dr. House)

    House (Dr. House)

    Svérázný nekonvenční doktor Gregory House vede tým diagnostiky ve fakultní nemocnici Priston Plainsboro. Specializuje se na případy, ve kterých jiní doktoři nedokázali určit správnou diagnózu, a na pacienty, kteří jim v nemocnici právě umírají z lékařsky nevysvětlených příčin. Ne že by snad byl takový lidumil. Naopak, vyjít s ním je často prakticky nemožné, ale co by člověk neudělal, aby se jeho mysl nenudila… a nemusela se tak zaobírat nekonečnou bolestí v noze.

  • Make It or Break It

    Make It or Break It

    Mladé americké gymnastky v zájmu dokonalosti ve sportu každý den tvrdě trénují a jejich snu o olympiádě se podřizují i rodiče, finance a škola a samozřejmostí by měl být i zákaz rozptylujícího randění. Seriál sleduje jejich přátelství, nejen sportovní soupeření, vztahy, úspěchy i pády. V popředí jsou talentovaný ale problémový nováček Emily, intrikánka Lauren, cílevědomá Payson a oblíbená Kaylie.

  • The Middle (Průměrňákovi)

    The Middle (Průměrňákovi)

    Frankie s Mikem se snaží uživit svou rodinu a vychovávat tři děti. Nejstarší Axl je oblíbený kluk, se kterým mlátí puberta. Sue se nikdy nic nedaří, ale i přesto je stále optimistická a nikdy se nevzdává, a nejmladší Brick je knihomol s divnými zlozvyky.

  • Riverdale

    Riverdale

    Příběh seriálu Riverdale nám ukáže překvapivý pohled na Archieho, Betty, Veronicu a jejich přátele, kteří odhalují surrealismus každodennosti maloměstského života, ale i jeho temnotu. Seriál vychází z Archie komiksů.

  • Sex Education (Sexuální výchova)

    Sex Education (Sexuální výchova)

    Seriál Sex Education se zaměřuje na Otise Milburna, středoškolského panice, který žije se svou matkou, jež se živí jako sexuální terapeutka. Když je tento fakt o jeho matce odhalen středoškoláky, tak si uvědomí, že může své odborné znalosti využít k získání prestiže.

  • The Tomorrow People

    The Tomorrow People

    Jsou dalším stupněm v evoluci lidské rasy, generace lidí s nadpřirozenými schopnostmi – the Tomorrow People (Lidé zítřka). Boj skupiny teenagerů v čele s Stephanem Jamesonem proti polovojenské skupině vědců, jenž si říká Ultra. Podaří se Stephanovi odhalit tajemství ohledně otcova záhadného zmizení? Podaří se mu a jeho kamarádům vyhrát nad Dr. Jedikiahem Pricem?

  • Victoria (Viktorie)

    Victoria (Viktorie)

    Životopisný seriál Victoria sleduje příběh britské královny Viktorie. Její vláda největší říši celého světa trvala dlouhých 64 let.


Filtr seriálů