Lost Girl (Dívka odjinud)
87/100 - 103×

Lost Girl(Dívka odjinud)

Nahlédneme do života krásné a charismatické dívky jménem Bo, která je ovšem sukuba. Zatímco objevuje svět Fae a snaží se naučit ovládat své schopnosti, nezapomíná na ty, kteří potřebují její pomoc, a zjišťuje pravdu o svém skutečném původu.

Kanada | 2010 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | Showcase | 43 minut
žánr
Fantasy, Mysteriózní, Sci-fi
hrají
Anna Silk (Bo Dennis), Ksenia Solo (Kenzi), Rachel Skarsten (Tamsin), Zoie Palmer (Lauren), Kris Holden-Ried (Dyson Thornwood), Emmanuelle Vaugier (The Morrigan),

Rozhovor s Kylem Schmidem aka "Rainerem/Poutníkem"

Rozhovor s Kylem Schmidem aka "Rainerem/Poutníkem"

Nazývají ho Poutníkem (The Wanderer). Jiní mu říkají Rainer, říkejte mu jak chcete. Jedno je jisté, nepřináší nic dobrého o čemž se brzy přesvědčíme v dalších dílech.

0 0
15.1.2014

Co nám můžete prozradit o Vaší postavě v Lost Girl?

No, hraji postavu Rainera. Podle toho, co mi bylo vysvětleno, byl vyhoštěn za rebeleství vůči temným fae a fae celkově a je zodpovědný za rozdělení mezi dobrým a špatným. Když je Rainer zabit, stane se Poutníkem a je mu určeno králem krve řídit vlak, který vozí duše z a do Valhally. Takto strávil několik tisíc let.

Co Vás na roli zaujalo?

Zaprvé miluji sci-fi svět. Už jsem dělal hodně sci-fi seriálů a je to žánr, který k Vám může být dobrý. Fanoušci jsou vždy loajální a my jako herci jsme za tohle vděční. Ale líbí se mi tento seriál a tato postava je silná a již jsme o ní v seriálu slyšeli. Beru to jako poctu, že mě chtěli a svěřili mi tuto roli. Určitě bude zajímavé vidět tento příběh.

Byl jste vždy fanouškem Lost Girl?

Znám hodně lidí v tomto seriálu. Viděl jsem pár epizod a právě teď to doháním. Je to velmi talentovaná skupina lidí a byli to lidé, se kterými jsem chtěl pracovat.

Byl tu někdo, koho jste opravdu chtěl potkat?

Nikdo konkrétní. Často jsem slýchával o tom, jak milá je Anna a jak skvělá je s ní spolupráce. Krise znám již několik let a KC Collins je mým dobrým přítelem. Natáčeli jsme spolu v minulosti pilotní díl. S Kseniou jsem točil svůj první seriál. Bylo mi 12 a jí myslím 9 nebo 10. Myslím, že je hezké, jak se naše cesty prolínají.

Když se poohlédnete za svou prací v sci-fi žánru, zahrnující Being Human a poté Cooper, cítíte se lépe v tomto žánru než v jiném?

Tak bych to neřekl. Jsem loajální k sci-fi, protože mi dalo tolik příležitostí. Miluji Cooper. Byl to neuvěřitelný seriál od scénáře až po postavy. Bylo to odvážné a trochu špinavé a bylo to hezké zpestření od toho všeho, co se děje nyní v televizi. Miluji, jak moc se můžete popohnat, ať už fyzicky nebo mentálně, když přijde na sci-fi věci. Myslím, že se jedná o nejvíce náročnou práci, protože se musíte umět přesvědčit, že je to vše skutečné. Spousta lidí tuhle práci nemá ráda, protože se přesvědčit nedokáží. Vyrostl jsem na sci-fi a tomto světě, sledoval jsem jen tohle. Pro mě je to přirozené místo a cítím se tam dobře.

Je těžší udělat si průzkum a vytvořit roli ve sci-fi než v historickém seriálu (jako je Cooper)?

Víte, je to právě naopak. Něco jako Cooper chce hodně průzkumu, protože se musíte soustředit na určité období, ve kterém jste, a to jak mluvíte zatímco ve sci-fi to je většinou všechno na vás. Jde o mou představivost ohledně postavy. Vytváříte ho od podlahy, samozřejmě s pomocí scénáristů, o kterých musím říct, že jsou úžasní. Jednoho večera usnete a vaše mysl a představivost se najednou ujmou kormidla a vy máte tyhle úžasné sny – a ve sci-fi světě může být tohle pro vás realitou.

Máte nějakou vizi o své postavě a o tom jaký by mohl být?

Mám. A potom mi scénáristé buď řeknou, že se pletu nebo že mám naprostou pravdu. A tak to je – musíte vytvořit jejich minulost, historii, jejich fyzičnost a musíte je každý den přivést k životu.

V minulosti jste pracoval s Daviden Cronenbergem na The History of Violence, můžete nám říci více o této zkušenosti?

David je úžasný. Bože, muselo mi být takovch 17. Byla to má první pracovní zkušenost s někým s tak skvělou reputací. Jako je David výstřední, s reputací úplného mistra, tak je jedním z nejmilejších chlápků, se kterým jsem kdy pracoval. Je tak milý, laskavý a jemný. Umí se k lidem chovat a to si myslím je, jak dosahuje od herců tak skvělých představení. Cítíte se v jeho okolí pohodlně a ke mně byl neuvěřitelně milý. Doufám, že budu mít čest znovu s ním pracovat.

Napadá vás někdo, s kým byste v budoucnu chtěl pracovat?

Tolik lidí! To je jedna z otázek, na které když odpovíte, tak se pět minut poté káráte: „Oh, měl jsem říct tuhle osobu!“ Rád bych pracoval s Jackem Nicholsonem. Také s Michalem J. Foxem, který byl jedním z mých hrdinů v děství. Rád bych si zahrál v sérii Breaking Bad. Když milujete co děláte a jste šťastní, že je pro vás práce i zábavou, nikdy nepřestanete. Nikdy se nechcete nějak limitovat. Lidí, se kterými bych nechtěl pracovat, by bylo mnohem méně.

Kde se vidíte dále? Chcete zůstat v televizi nebo se chcete vrhnout na filmy?

Právě jsem se upsal ke dvou filmům. Jeden s April Mullin a poté jsem se upsal k docela epickému filmu, který se bude točit na Maltě na konci října. Víc toho k tomu nemůžu prozradit. Poté se podívám na nějaké piloty. Miluji televizi jednoduše, protože máte možnost vytvořit si rodinu. Pracujete po 6 nebo 8 měsíců najednou a rodina je to, co činí vaši práci více zajímavou a potěšitelnou. V práci máte lidi, které opravdu milujete a zajímate se o ně. To je něco, co se u filmů nevidí, protože nemáte tolik času na utvoření těchto vztahů. Ale líbí se mi dnešní televize a psaní a jak moc se toho změnilo v kabelovém světě, když se teď produkují velké seriály – o některých si myslím, že jsou lepší než filmy.

Je tu nějaký seriál, ve kterém byste si rád zahrál?

Mad Men. Chtěl bych si zahrát v Mad Menech.

Zdroj: Showcase

Diskuze /2

rikksa

Vy teda překládáte rychlostí větru. To ani nestíhám všecho číst:) Díky!

#2 fandapcd
15.1.2014 | 18:30:52
fandapcd

#1 rikksa: To víš tady „naspeedovaná veverka“ aka Vercidlo jede jako zběsilá :D

15.1.2014 | 18:32:17
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Citát

For Valkyries, our last life, it's not called dying… It's called rising. 

Reklama

Momentka

Momentka

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama