The Flash
88/100 - 561×

The Flash

Spin-off seriálu Arrow. Mladý vědec Barry Allen byl zasažen bleskem a získal neobvyklé schopnosti, které z něj udělaly nejrychlejšího muže planety.

USA | 2014 | Ukončeno
vysílání
9 sezón | CW | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Grant Gustin (Barry Allen), Candice Patton (Iris West), Jesse L. Martin (Joe West), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Nicolet (Cecile Horton), Danielle Panabaker (Frost), Kayla Compton (Allegra Garcia), Tom Cavanagh (Harrison Wells ze Země 2), Tom Cavanagh (falešný Harrison Wells), Brandon McKnight (Chester P. Runk), Hartley Sawyer (Ralph Dibny), Keiynan Lonsdale (Wallace West), Jessica Parker Kennedy (Nora West-Allen), Rick Cosnett (Eddie Thawne)

Tvůrce Flashe mluví o možné smrti Iris

Tvůrce Flashe mluví o možné smrti Iris

Otazník smrti aktuálně visí nad Iris, a to kvůli tomu, co Barry viděl v budoucnosti. Vyplní se to, co viděl, nebo této události dokáže zabránit?

24 0
19.1.2017

V devátém díle The Present Flash omylem cestoval do budoucnosti, konkrétně do května roku 2017, kde viděl, jak Savitar zabil Iris. Díky upoutávkám k desátém dílu Borrowing Problems From the Future víme, že Barry nejenom Iris řekne o jejím osudu, ale také se bude pokoušet do budoucnosti dostat.

(Foto: CW)

Nedávno se k možné smrti Iris vyjádřil tvůrce Andrew Kreisberg: „Je jen otázkou, zda se z toho dokáží vymanit. V následující epizodě se o budoucnosti něco málo dozví. Nyní mají seznam věcí, o kterých vědí, že se mezi současností a osudovým květnem stanou. Budou si klást otázku, zda díky změně těchto událostí dokáží její smrti zabránit. Bude to pro ně takový návod. Připomíná mi to Oliverův seznam. Každý týden budou mít úkol, díky kterému uvidí, zda změní budoucnost.“

Díky tomuto vyjádření to vypadá tak, že celá druhá polovina třetí řady bude jenom o změně budoucnosti. Myslíte si, že se jim podaří zachránit Iris?

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /10

Faramir15

doufam ze ne… prece jenom je to flashpoint a navic je tu ta bloncka (uz nevim jak se jmenuje) ktera by se mohla vratit do serialu… pokud teda ve flashpointu je a pokud to vubec nejak dopadne… aby to nedopadlo stejne jako kazda jina serie… barry je stastnej vrati se do minulosti a podela to… ale ted uz je snad poucenej a do minulosti uz cestovat nebude.. od toho tu maji byt legendy P.S.: vracim se k arrow… jako obzvlast narocny fanousek filmu a srialu rikam ze druha serie byla nej… podle me pata serie arrow prekonava tu druhou minimalne dvojnasobne…

19.1.2017 | 17:30:32
Lex Luthor

Když začnete měnit události a zabraňovat budoucnosti, obvykle se něco podělá a stane se ještě něco mnohem horšího. Barry by to už měl znát v první sérii cestoval časem a zastavil Mardona, pak přišel captain cold. Jeden by čekal, že se po dalších pokusech poučí, ale on ne, uvidíme co se pokazí ted.

#9 p3dro
19.1.2017 | 17:33:15
Es

Možná by stačilo držet se v přítomnosti a přemýšlet, jak zneškodnit Savitara :-).

19.1.2017 | 18:26:31
bloodywerewolf

no ako podľa mna pre vývoj serialu by bolo dobre keby na konci aj ozaj umrela ale mam taky divný pocit , že ju aj tak zachrania a budem tam trapošiť ešte daľej ..

19.1.2017 | 18:35:25
legendarz

Iris umre a na konci serie barry zabrani sam sobe vytvoreni pradoxu :)

19.1.2017 | 22:59:50
Izar

je tu jeden problém pokud znáte budoucnost a chcete jí zabránit. Nevíte které činy ji zavinily, čili vaše činy, kterými se snažíte budoucnosti zvrátit ji zaviní, klasika

20.1.2017 | 2:07:55
VampKošilka

To by bylo požehnání, nebaví mě, nudí mě a její scény s Barrym musím už přetáčet, protože se to nedá. Nejsem proti tomu, aby měl hlavní hrdina svou lásku, ale ten vztah má na můj vkus až moc prostoru, skoro jako Olicity, když se dali dohromady, ted už se to lepší. Nemluvě o tom, že jsem v nich vždycky viděla spíše bratra a sestru, než milostný pár, ale to je zase vedlejší.

Ale spíše hádám, že Barry se bude soustředit jen na budoucnost a opět všechno kompletně posere, že nezemře jen Iris, ale i třeba Joe, nebo kdokoliv. Místo toho, aby všemu zabránil vše jen zhorší, či naopak jeho činy tuhle budoucnost zaviní. Pak se objeví Jay Garrick s nějakou super radou, Barry nějak zabrání tomu, aby vznikl Flashpoint(ačkoliv nevím jak, tím, že sám sobě v něčem zabrání by měl vytvořit něco jiného, ne?) a všichni budou zase v pohodě. Nicméně by podle mě bylo dobré, kdyby Iris stejnak zemřela a Barry dodržel to, že už s časem manipulovat nebude. Z Caitlin by se stala Killer Frost a další série by mohla mít hned větší grády.

20.1.2017 | 10:28:31
Liss93

Barry je děcko, které si myslí, že může změnit vše, co si zamane. Že se beztrestně vrátí do minulosti, bude si užívat rodičů a nic se nestane. Jen proto, že má tu moc něco změnit, tak to nutně musí udělat. A přitom není sám, kdo o někoho přišel. By za ním, nebo Legendami mohl nakráčet Oliver s tím, že chce zpátky rodiče, Shado, Tommyho, Laurel… Ale to by samozřejmě nebylo správné a nesmí se to udělat… Jasně, ale jinak si tam všichni s anomáliemi v čase dělají co chtějí, např. Stein.

20.1.2017 | 21:48:29
p3dro

#2 Lex Luthor: Souhlasím, určitě se dočkáme velkolepé záchrany Iris, ale nakonec to odnese někdo jiný

20.1.2017 | 22:16:13
Kennymcc

Eobard Thawne Barrymu rekl, ze nikdy nebude stastnej, nebo tak neco. Takze to muze neco napovedet :)

20.1.2017 | 23:05:08
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Flashe

Seriál The Flash odstartoval svou existenci na podzim roku 2014 a skončil na konci jara roku 2023. Byl tu s námi dlouhých devět let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Flash zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem The Flash proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama