The Flash Hodnocení druhé řady seriálu The Flash

Hodnocení druhé řady seriálu The Flash

Hodnocení druhé řady seriálu The Flash

I u seriálu The Flash se podíváme na vaše hodnocení, které porovnáme se serverem IMDb. Uvidíme, zda si tato řada vedla lépe než ta první.


30 0
26.6.2016

Seriál The Flash se u fanoušků setkal s velkým úspěchem. Samé pozitivní ohlasy střídala nějaká ta kritika, která však pozitivní ovace nepřekonala. Se svým průměrem 90 % sice nepřekonala průměrné hodnocení první řady, které činilo 93 %, ale i přesto si zapsala velmi pozitivní statistiku.

Nejlépe hodnocenou epizodou na Edně se stal šestý díl Enter Zoom, který získal 99 %. Fanoušci Edny se shodli s fanoušky IMDb, kteří taktéž hodnotili šestou epizodu jako nejlepší (na IMDb si tento díl vysloužil velmi solidních 96 %). Naopak nejhorší epizodou druhé řady byl podle fanoušků Edny osmnáctý díl Versus Zoom (69 %). Fanoušci IMDb označili za nejhorší epizodu devatenáctý díl Back to Normal (78 %).


Hodnocení všech epizod druhé řady seriálu The Flash naleznete v přiloženém grafu. Hodnocení můžete porovnat se serverem IMDb.

Když porovnáme hodnocení fanoušků Edny a IMDb, tak zjistíme, že fanoušci Edny hodnotili lépe osmnáct epizod, zatímco fanoušci IMDb pouze pět. Je zajímavé, že právě na nejlepší epizodě se fanoušci obou portálů shodli. Podle mnohých byl právě příchod Zooma tím nejlepším okamžikem série.

V příštím (a posledním) rekapitulačním článku se podíváme na ty nejlepší a nejhorší momenty z druhé řady The Flash.

Diskuze /8

tom99

Už tehdy při vysílání druhé řady jsem byl překvapený, jak se fanouškům Edny nelíbí epizoda Versus Zoom. Mně přišla v pohodě, považuji jí dokonce jako tu jednu z lepších epizod v této řadě :-) Za mě asi nejhorší epizoda druhé řady bylo bohužel samotné finále…

#3 Billy the Kid
webmaster
26.6.2016 | 14:04:20
Filiman

Drobná chybička „nejlepší a nehorší“ neJhorší

#4 Xavik
26.6.2016 | 14:48:31
Billy the Kid

#1 tom99: ano, souhlasím, finále bylo slabší dílo :)

26.6.2016 | 17:12:34
Xavik

#2 Filiman: Díkec, opraveno. :)

admin
26.6.2016 | 17:19:24
Lubasek86

Prestal jsem sledovat davno,bo se tam vice resi rodinne vztahy-prislo mi to jako naka telenovela,bo u sci'fi serosu neni moc normal aby se vetsina venovala rodinnym problemum…Jsem Sci'fi fanda,tohle se jeste da,ale Legends je za me odpad…

#7 Time Remnant
26.6.2016 | 20:41:39
Jackob32

Ale na IMDB je možné hlasovat 0% a na endě není možné hlasovat 0% ne? Takže to porovnání není mor relevantní.

#8 MrGandy
27.6.2016 | 0:15:22
Time Remnant

#5 Lubasek86: Tak jak jinak mají uvést Wallyho na scénu? Jinak nějakej ten románek mezi Barrym a Iris (Ikdyž zrovna s ní rozhodně nesouhlasím) tam musí být, když je to seriál podle komiksu.

redaktor
28.6.2016 | 17:48:51
MrGandy
  • fanoušků na mezinárodním imdb bude asi víc než tady. Pokud se tedy nemýlím… Zároveň tam hodnotí více národností a proto bych řekl, že tohle srovnání je trochu vedle, neb každá národnost vnímá trochu jinak a je jinak ovlivněna svojí kulturou a okolím.

    #6 Jackob32:

2.7.2016 | 13:57:56
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nominuj Ednu na Křišťálovou lupu

Pomoz Edně usednout na trůn v kategorii Zájmové weby 

Hlasujte pro Ednu!

Čtvrtá série

Třetí série je za námi aneb co bude dál?

Třetí série je za námi aneb co bude dál?

Problém týkající se Savitara je konečně vyřešen, ale poslední události finálního dílu třetí řady nám nedají spát. Jak nyní bude seriál The Flash pokračovat?

Reklama

Na co se můžeme těšit

Na co se můžeme těšit v 22. - 23. díle?

Na co se můžeme těšit v 22. - 23. díle?

Závěrečné střetnutí mezi Savitarem a Flashem je nevyhnutelné. Barry je ochoten udělat cokoliv, aby zachránil lásku svého života.

Určitě nepřehlédněte

Deset důvodů, proč se dívat na seriál The Flash

Deset důvodů, proč se dívat na seriál The Flash

Ještě jste se nezačali dívat na seriál The Flash? Pokud skutečně ne, tak si přečtěte deset důvodů od našich fanoušků, proč byste tak měli udělat!

Po The Flash k dalším seriálům ze stejného světa

Pokud jste se ocitli v situaci, že jste dokoukali seriál The Flash a nevíte, na co jiného se podívat, vaše první kroky by měly směřovat k seriálům Arrow, Vixen, Legends of Tomorrow a Supergirl, které přímo souvisí se seriálem The Flash a mají tak (částečně) společný děj!

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás