Vikings (Vikingové)
94/100 - 952×

Vikings(Vikingové)

Seriál z tvrdého a tuhého prostředí, z doby Vikingů, kteří byli nemilosrdnými bojovníky. Příběh sleduje dění legendárního Ragnara Lothbroka a jeho rodiny, který bojuje s nástrahami tvrdých severských podmínek.

Kanada | 2013 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | History, Amazon | 43 minut
žánr
Akční, Historický, Válečný
hrají
Alexander Ludwig (starší Bjorn Železný), Jordan Patrick Smith (starší Ubbe), Marco Ilsø (starší Hvitserk), Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alex Høgh Andersen (starší Ivar Bezkostý), Georgia Hirst (Torvi), Peter Franzén (Harald Krásnovlas), Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Clive Standen (Rollo Lothbrok), Jennie Jacques (Judith), John Kavanagh (Prorok), Moe Dunford (Aethelwulf), Alyssa Sutherland (Aslaug), Linus Roache (Ecbert)

Dvě nové herecké posily k Vikingům

Dvě nové herecké posily k Vikingům

Druhá série sice bude až roku 2014, ale už nyní známe dva nové herce, kteří přibudou na palubě Vikingů.

2 0
12.6.2013

Včera byly oznámeny dvě nové tváře, které se objeví v seriálu Vikings. První posilou je britský herec Linus Roache. Tento herec se narodil roku 1964 a ztvárnil poměrně hodně filmových rolí. Nejvíce se divákům zapsal do paměti rolí Michaela Cuttera v americkém seriálu Právo a pořádek (zde působil v 63 epizodách). Jeho největší filmovou rolí byla postava Thomase Wayna ve filmu Batman začíná.

V seriálu Vikings bude hrát postavu krále z Wessexu, což bude hlavní protivník Ragnara Lothbroka. Doufejme, že tato postava bude alespoň tak dobrá jako byl Aelle z Northumbrie, který byl v první sérii hlavní Ragnarovým nepřítelem.

Druhou novou seriálovou posilou je mladý kanadský herec Alexander Ludwig, kterého můžete znát z filmu Hunger Games, kde si zahrál postavu Cata. Alexander je také zároveň zpěvák a model. V seriálu ztvární postavu Bjorna, syna Ragnara. Děj mezi první a druhou sérií zřejmě značně postoupí, proto bude muset hrát postavu Bjorna starší herec.

Každopádně už jsme se konečně dozvěděli náznaky toho, co se bude dít a k jakým změnám dojde. Doufejme, že přibudou i další postavy, které se nám pořádně vryjí do paměti.

Zdroj: History, Amazon

Diskuze /5

KevSpa

Linus Roache! Jupí! <3 :D

webmaster
12.6.2013 | 11:00:29
Athaeneus

Sakra, Bjorn se změní :/

15.6.2013 | 23:30:10
Skallagrim

Jestli Bjorn takhle zestárne, tak co potom Ragnar?

16.6.2013 | 21:18:04
Xavik

Tak on je vždycky problém hlavně u dětí, tam ta změna jde nejvíce vidět. Lidé kolem 30 – 50 vypadají většinou stejně, aspoň to tak dělají v seriálech. Takže o Ragnara bych neměl strach. Každopádně drobné info o Bjornovi sem napsal do fŕa, takže viz fórum. :) ( http://www.edna.cz/…cna-diskuze/?… )

admin
17.6.2013 | 19:48:14
Charity

no myslím, že Bjorn vyroste do krásy ;-)

6.7.2013 | 17:10:38
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Vikingů

Vikingové zahájili svou seriálovou existenci v roce 2013 a skončili na konci roku 2020, což znamená, že tu s námi byli dlouhých sedm let, ale vše musí jednou skončit. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Pokračování

Seriál Vikings sice skončil šestou sérií, ale Netflix připravuje pokračování s názvem Vikings: Valhalla, které se bude odehrávat cca 100 let po událostech původní seriálu. Více se dozvíte v našem článku

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama