Phil Coulson bude účinkovat v seriálu S.H.I.E.L.D.!

Phil Coulson bude účinkovat v seriálu S.H.I.E.L.D.!

V seriálu, který bychom měli vidět na obrazovkách americké stanice ABC v roce 2013, si roli Phila Coulsona z filmů Marvel Cinematic Universe zopakuje herec Clark Gregg.

1 0
31.10.2012

S touhle velmi zajímavou novinkou přišel Marvel na newyorském Comic-Conu, který se konal mezi 11. a 14. říjnem. Zatím se neví, jak chtějí tvůrci Phila oživit, zda se děj seriálu bude odehrávat před filmem The Avengers, nebo prostě jen bude součástí nového seriálu o této špionážní organizaci.

Prostřednictvím videa k návštěvníkům promluvily dvě nejdůležitější postavy Marvelu, které jsou zodpovědné za mimořádný úspěch Avengers, šéf Marvel Studious Kevin Feige a režisér Joss Whedon. Zde jsou jejich vyjádření o znovuzrození Phila Coulsona v seriálu S.H.I.E.L.D.:

Joss Whedon: „Všichni milujeme Phila Coulsona, o tom není pochyb. Je hlavní hvězdou SHIELDu a vždy jím byl.“

Kevin Feige: „Ještě předtím, než jsme natočili The Avengers, jsme přemýšleli, zda je pro něj nějaká šance účinkovat v Marvel Universe, například v takovém televizním seriálu, i přesto že zemře. A faktem je, že ho všichni milujeme“, řekl Feige a později dodal: „Nikdy by nemohl být seriál S.H.I.E.L.D. bez agenta Phila Coulsona!“

Touto horkou novinkou o připravovaném seriálu však nekončíme, právě naopak. Joss Whedon ještě před newyorským Comic-Conem zveřejnil nové postavy, které s určitostí uvidíme v pilotním dílu.

  • Agentka Melinda May – a.k.a The Cavalry. Oduševnělá, tichá a nebojácná expertka na zbraně. Měla by ji ztvárnit herečka Ming-Na Wen.
  • Agent Grant Ward – smrtící a přesný při palbě ze střelné zbraně a špatně vycházející s ostatními. Je nestálý, ale slušný člověk s morálkou a šarmem.
  • Agent Leo Fitz a agentka Jemma Simmons – a.k.a. Fitz-Simmons. Tráví spolu nejvíce času a vždy se otravují a hašteří. Každý z nich má svůj obor, ve kterém jsou mistři. Fitz je dobrý se zbraněmi a Simmonsová je zaměřena na vědu.
  • Skye – postava jako ze snu – je zábavná, chytrá, laskavá a věří, že svým důvtipem a šarmem vždy získá převahu.

Co říkáte na tyto novinky? Vyjádřit se můžete v komentářích pod článkem.

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nejlepší postavy: Marvels

Reklama

Zajímavosti

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Colman Domingo přiznal kontakt s Marvelem, ale o Kangovi neřekl ani slovo

Nejenže čekáme na nového Kanga, ale taktéž očekáváme odhalení jeho úlohy v širším MCU. Kang má projít určitou změnou a zřejmě se to neobejde bez osekání jeho příběhu. Alespoň takto se o tom v zákulisí hovoří. Budou mít tedy hvězdy stále o tuto roli zájem? Domingo se konečně vyjádřil.

Marvel Cinematic Universe

PRVNÍ FÁZE

 

DRUHÁ FÁZE

 

TŘETÍ FÁZE

 

ČTVRTÁ FÁZE

 

PÁTÁ FÁZE

Galerie

Galerie

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama