Salvation
86/100 - 71×

Salvation

Mladý student, který se věnuje technologickému odvětví, se dozví znepokojující zprávu. K Zemi se blíží obrovský asteroid, který na ni dopadne za zhruba půl roku. Se svým odhalením se proto ihned svěří Pentagonu.

USA | 2017 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | CBS | 43 minut
žánr
Drama, Sci-fi, Thriller
hrají
Jennifer Finnigan (Grace Barrows), Santiago Cabrera (Darius Tanz),


Salvation - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
choudys

Od startu seriálu to jelo sci-fi jízdou, pak se to protáhlo přes – politiku, občanskou válku, hackerskou skupinu, naději, zoufalství, terorismus, agitku jedné rádoby dobré sekty, záchranu „vyvolených“. Na konci se to vrátilo do ranku sci-fi, ale těch pár posledních minut to moje hodnocení nezachrání.
Znám lepší, 70%.
V tomto seriálu není vyložených hovadin, líbil se mi, to jo, ale znova si ho nepustím. Končí to lehce otevřeně, ale další (třetí) sérii to nedostalo, škoda.
Pro ty kteří se chtějí zabavit něčím, kde neřeší nešvary „moderní americké společnosti roku ±2020“, doporučuji jako fajn věc k dívání.

29.3.2021 | 22:58:48
Magdalena888

mě hodně bavil, i když jsem viděla hodně nelogických scén, já bych ustála i pokračování

11.12.2020 | 9:29:56
mahavan

Super sci-fi seriál, napínavý od začátku do konce. A po vizuální stránce také povedený.

Daly by se vytknout nějaké drobnosti, zejména místy vyumělkovaný příběh, ale při srovnání s kvalitou a úrovní dnešních sci-fi seriálů je povedený a přinejmenším se na něj dá dívat. A když se přivře jedno oko, tak je super.

20.10.2019 | 11:36:19
Kalam

proč?

9.10.2018 | 2:20:31
Arihant

Je to take guilty pleasure kde najdete vsetko od krimy cez telenovelu okorenenu stipkou sci-fi. Tie postavy a ich motivacia boli strasne neuveritelne, pribeh miestamy prekombinovany. V druhej serii riesia vsetko mozne, len nie asteroid. Sam sa cudujem, ze som to vydrzal dopozerat do konca druhej serie (asi mam vela volneho casu ). Celkove hodnotenie zachranila len posledna cast ktora uzavrela z casti zapletku.

7.10.2018 | 11:21:02
RedRose

Seriál mě baví i štve zároveň!! Má to dobré tempo a fakt povedený casting, ale je to překombinovaný až hrůza už od prvního dílu… Fakt mě nikdo nepřesvědčí o tom, že by se ve skutečnosti, při reálný hrozbě zkázy planety, lidé snažili bojovat o moc (občanská válka kvůli prezidentům??), prodávat technologie které by nás mohly zachránit rusům, nebo začít jadernou válku, ať to ten asteroid má nakonec jednodušší a jiné zhovadilosti, které se tady vyskytují… Vědci by na řešení pracovali a nemusela by je dávat dohromady fakt vtipná hackerská skupina… A podobných přestřelů je v seriálu neskutečně moc… Ale i přes tyto výhrady sleduji dál… /// EDIT: poslední 3 minuty druhé série byly naprosto skvělé a zvedly mé očekávání (i hodnocení), co bude dál…

26.9.2018 | 15:42:53
petrvl

Až to není nejbrilantnější tak teda musím říct že závěr druhé serie mě rosekal, tak tohle jsme nečekal :D

21.9.2018 | 22:57:16
morfilus

Ze zacatku super, v pulce prvni serie prestane umet pulka hercu hrat, v druhe ta druha zacne asi hulit, ve druhe serii prilezitostne bere barbituraty cely stab a scenar obcas dopisuje kameraman… taaaak slibny, ale nakonec taaaak prvoplanovity…

31.7.2018 | 23:24:55
gollik

mega dobry, mega zdravi

17.12.2017 | 18:53:07
KevSpa

Myslela jsem, že to bude jen zábavné letní guilty pleasure, ale nakonec si mě seriál získal víc, než jsem čekala. Jedinou vadou na kráse je neuzavřený příběh. Naštěstí se dočkáme druhé série.

webmaster, korektor
19.10.2017 | 2:39:26
1

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama