The First
72/100 - 25×

The First

Seriál The First vypráví o první lidské expedici na Mars a věnuje se nejen obrovské výzvě, nebezpečí a technickým obtížím mise, ale i osobním aspektům, zejména obětování těch, kteří musí opustit své blízké.

USA | 2018 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Hulu | 50 minut
žánr
Drama, Sci-fi


The First - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
zuzanashillanovak

Bude dvojka? Má někdo nějaké info?

18.10.2019 | 19:08:09
captain

Jestli nebude druhá řada, tak je to škoda!

1.8.2019 | 13:32:49
milozdca

Druhá časť prvej série. Keď sa už raz človek rozhodne,že sa zúčastní takéhoto veľkolepého projektu ako je let na Mars,tak si musia byť jeho blízky vedomý možného neúspechu.Takže celý druhý diel je uplakaná kravina z technického aj právneho hľadiska.

Ďalej nesledujem.

31.12.2018 | 19:44:33
Lord Denvil

106%! (tah prvního stupně rakety při startu) ;)

Ohledně druhé řady… Na jednu stranu je to seriál pro docela náročného diváka – není to žádná žvýkačka pro mozek… Na druhou stranu nevěřím, že by Sean Penn dovolil spojit sve jméno s propadákem – určitě to má nějak pojištěno… Na třetí stranu finále první rady, vlastně, s nadsázkou, může byt bráno jako úplně finále…

Uvidíme :)

7.10.2018 | 16:39:36
pesvoboda

vadí mi, že je to nevěrohodné, celé si to hraje na strašně vážný rodinný příběh, který by mi nevadil, kdyby právě tam to scifi nucené nebylo. Šance na druhou řadu je nula. herecké výkony super, ale je to utahané. a hodně. čím dál více. (hodnocení po 6 dílech)

3.10.2018 | 21:34:56
Whiski

Nemusí to být akčňák či scifi z imagirnárního vesmíru ale něco co se snaží předpovědět co se stane ještě za našeho života a dokonce v řádu několika desítek let a ještě herecké obsazení příjemné a věrohodné . musím říct že první dva díly se mi moc líbily a byl bych rád za ti tulky k dalším !! Díky

21.9.2018 | 21:17:22
KevSpa

Škoda, že se tu očividně najde dost lidí, kteří si nejsou ani schopni zjistit, o čem seriál je, a pak tu flákají mizerná hodnocení jen proto, že mysleli, že to bude o něčem jiném. Z mého pohledu výtečná záležitost, která je spíše pro náročnějšího diváka, který dokáže ocenit propracovanost postav a zajímavý pohled na přípravy na nebezpečnou misi. Hodně to připomíná některé filmy Terrence Malicka a je fakt, že tenhle umělecký styl prostě neskousne každý divák.

webmaster, korektor
21.9.2018 | 13:42:25
Darethetwei

A je…je ..zase někdo brečí, že mu někdo pohanil seriál ze kterého je očividně na větvi…

20.9.2018 | 18:07:32
aegispotae

cesta na mars 5% drama a vata 95%

po prvnim dilu musim rici ze to nestoji za to sledovat

15.9.2018 | 10:48:21

Žánr

Akční · Animovaný · Detektivní · Dětský · Dobrodružný · Dokumentární · Drama · Erotický · Fantasy · Historický · Hororový · Hudební · Katastrofický · Komedie · Komiksový · Krimi · Lékařský · Mysteriózní · Nadpřirozený · Parodie · Politický · Právnický · Psychologický · Reality show · Rodinný · Romantický · Sci-fi · Soap opera · Špionážní · Sportovní · Talk show · Thriller · Válečný · Western · Životopisný

Rok vzniku

starší · 2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021 · 2022

Počáteční písmeno

123 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z

Reklama