4391

4391

Jméno: Petr Novák

Registrace: 18.8.2013 8:06

Sledováno: 2 měsíce 2 dny 1 hodina 5 minut (2277 epizod, 67 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • Louie (Rozvedený se závazky)

    Louie (Rozvedený se závazky)

    Komik Louis C.K. se ve svém seriálu představuje ve své lehce upravené a rozvedené verzi, která musí řešit své vlastní každodenní radosti a strasti s výchovou dvou dcer v New Yorku.

  • Lucky Louie

    Lucky Louie

    Seriál se točí okolo života Louieho, který žije se svou ženou Kim pracující na plný úvazek jako zdravotní sestra a jejich čtyřletou dcerou Lucy.

  • The Mandalorian

    The Mandalorian

    Po příbězích Janga Fetta a Boby Fetta se ve světě Star Wars objevuje další válečník. Seriál bude mapovat příběh Mandaloriana, který bude časově zasazen po pádu Impéria a ještě před samotným vznikem Prvního řádu. Budeme sledovat cestu osamělého střelce ve vnějším okraji galaxie, kde nemá Nová Republika žádnou pravomoc.

  • My Name Is Earl (Jmenuju se Earl)

    My Name Is Earl (Jmenuju se Earl)

    Earl nepatří zrovna k těm nejchytřejším lidem na planetě. A je taky drobný zlodějíček. Jak už to u takových ale bývá, vyhraje v loterii hromadu peněz. Těsně poté ho však srazí auto a Earl skončí v nemocnici, kde se během sledování televizního pořadu dozví, že je správné pomáhat druhým lidem. Objeví svou víru v karmu a rozhodne se, že se změní a začne pomáhat druhým lidem, aby jeho život byl lepší a napraví každou svou chybu, jakou kdy udělal. Jakkoliv však jeho plán zní geniálně, má to jeden háček – a jmenuje se Earl.

  • Obi-Wan Kenobi

    Obi-Wan Kenobi

    Na konci filmu Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů Obi-Wan čelil své největší ztrátě, protože se proti němu obrátil jeho přítel Anakin Skywalker a padl celý řád Jediů. O deset let později se Obi-Wan objevil na Tatooinu, pouštní planetě, kde se začal skrývat před světem.

  • One Piece

    One Piece

    Mladý Luffy si chce na moři splnit svůj velký sen a stát se největším pirátem všech dob. Na své cestě ho čeká velká řada překážek. Tou první je sehnat vhodnou posádku.

  • One Piece (2023)

    One Piece (2023)

    Seriál sleduje dobrodružství Slaměných pirátů, kteří prozkoumávají nebezpečné oceány a pevniny, aby nalezli „One Piece“, legendární poklad, který udělá z jejich kapitána, Monkeyho D. Luffyho, „Krále pirátů“. Ale na záda jim dýchá námořnictvo a také nejsou jediní, kteří One Piece hledají. Slamáci vyzbrojeni dovednostmi a nezlomným přátelstvím jsou připraveni společně bojovat za své sny.

  • Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Dramatický příběh částečně odrážející skutečný příběh sepsaný ve stejnojmenném biografickém románu spisovatelky Piper Kerman. Hlavní hrdinka se dostala na patnáct měsíců do vězení za pašování peněz drogového kartelu.

  • Overlord

    Overlord

    Mladý muž je uvězněn ve videohře v postavě válečníka, kde chce z tohoto nového světa udělat svou vlastní říši.

  • Pakárna

    Pakárna

    Intoš, Drsan, Synáček a Bohouš Mekota jsou čtyři mladíci, kteří každý den chodí do školy, kde je učí nový učitel jménem Igor Hnízdo. Toho poslala americká nadace, která se stará o vzdělávání primitivnějších národů. Seriál je plný černého humoru.

  • Paradise PD

    Paradise PD

    Mladý nováček se připojí k policejnímu oddělení, které vede jeho otec. Policisté právě vyšetřují velký drogový případ.

  • Preacher (Kazatel)

    Preacher (Kazatel)

    Preacher je příběhem o texaském kazateli Jessem Custerovi, který pomalu ztrácí svou víru až do té chvíle, kdy do něj vstoupí nadpřirozená bytost Genesis a propůjčí mu nadpřirozené schopnosti. Preacher pochází z dílny komiksového scénáristy Gartha Ennise a od roku 2016 ožívá na televizní stanici AMC, kde se ho ujali Seth Rogen, Evan Goldberg a Sam Catlin (Breaking Bad)

  • The Queen's Gambit (Dámský gambit)

    The Queen's Gambit (Dámský gambit)

    Mladá dívka z Kentacky žijící v sirotčinci se snaží být nezávislou, když v sobě objeví velký šachový talent.

  • Raised by Wolves (2020) (Vychováni vlky)

    Raised by Wolves (2020) (Vychováni vlky)

    Dva androidi – Otec a Matka – jsou pověřeni úkolem vychovat lidské děti na záhadné panenské planetě. Když se zdá, že se rozvíjející se kolonie lidí rozpadne kvůli rozdílným náboženským myšlenkám, androidi zjišťují, že řídit víru lidí je zrádný a obtížný úkol.

  • Rebel Moon

    Rebel Moon

    Epická sci-fi filmová série od Zacka Snydera, v níž si armády tyranské moci brousí zuby na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie a jedinou nadějí na přežití jejích obyvatel se stane tajemná cizinka.

  • Red Dwarf (Červený trpaslík)

    Red Dwarf (Červený trpaslík)

    Ve vzdálené budoucnosti přežije na vesmírné lodi Červený trpaslík jako jediná památka na lidskou civilizaci podivná skupina individuí – Lister, Kocour, Rimmer, Kryton a další. Pro fanoušky slavného britského sci-fi sitcomu už není třeba víc dodávat. Oblíbený a hojně citovaný seriál se před pár lety na obrazovky vrátil po mnohaleté přestávce a nijak mu to neuškodilo.

  • Rick and Morty (Rick a Morty)

    Rick and Morty (Rick a Morty)

    Potrhlý, starý a bláznivý vědec Rick je známý pro své šílené pokusy. Do nich nyní zatáhne i svého vnuka Mortyho, se kterým se každou epizodu vydává na šílená dobrodružství v čase i prostoru.

  • See (Zrak)

    See (Zrak)

    Ve 21. století vyhladil virus značnou část lidstva a těm, co přežili, vzal zrak. Tato společnost musela najít nový způsob, jak spolupracovat, stavět, lovit a přežít. To vše se ale změní, když se v několik staletí vzdálené budoucnosti narodí dvojčata s mýtickou schopností vidět.

  • Severance

    Severance

    Mark vede tým v Lumon Industries, jehož zaměstnanci se rozhodnou podstoupit zákrok, který oddělí jejich pracovní a osobní vzpomínky. Tento experiment začne být zpochybňován, když se Mark ocitne v centru problému.

  • Shingeki no kyojin (Útok titánů)

    Shingeki no kyojin (Útok titánů)

    Ve světě, ve kterém bylo lidstvo téměř vyhubeno titány, se podařilo malému procentu populace přežít ve městech obklopených zdí, které monstrům odolají. Díky tomu žijí v míru a titána už přes 100 let nikdo z měst neviděl. Vše se ale změní po nečekaném útoku titánů na zeď Maria, kde žije i Eren Jaeger, teenager, kterému se změní během chvilky jeho celý život.


Filtr seriálů