Další nadílka filmových audioknih rovnou do uší

Další nadílka filmových audioknih rovnou do uší

Právě prožíváme poslední záchvěvy léta a cestování a pomalu se blíží chladnější večery a brzké stmívání. Co tak si lehnout na gauč nebo do postele s audioknihou. Tipy na audioknihy od Audiotéky ukazují, že lze vybírat i z těch, které mají své filmové zpracování a ve všech případech stojí za to poslechnout si audioknihu a vidět také film.

7 0
13.9.2016

Audiotéka nabízí přes 3000 audioknih a aplikaci pro poslech zdarma pro mobilní telefony a tablety (iOS, Android, Windows) kdekoliv a kdykoliv. Stahujte nahrávky v MP3 formátu ze stránek Audioteky. Všechny zakoupené audioknihy vám trvale a bezpečně ukládáme do virtuální online Poličky, díky které máte audioknihy vždy po ruce, ať jste kdekoliv a používáte jakékoliv zařízení.

Mlčení jehňátek

načetl Tomáš Kobr

Psychopatický vrah Dr. Lecter pomáhá agentům FBI při pátrání po sadistovi vraždícím mladé ženy, aby se nakonec sám ve svých představách stal ženou. Mladá agentka Clarice Starlingová je jediná, se kterou Dr. Lecter hodlá spolupracovat, ale žádnou informaci o vrahovi ji nedá lehce. Je to i díky tomu, že Dr. Lecter nepříjemně zkoumá a analyzuje i její život. Knižní předloha vyšla v roce 1988.

  • Filmové zpracování posbíralo pět Oscarů. Hlavní role ztvárnili Jodie Foster a Anthony Hopkins.

Medvídek Paddington

načetl Tomáš Juřička

Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným. Kam totiž přijde tento zdánlivě obyčejný chlupáč, začnou se dít neobyčejné věci. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových ..

  • Nádraží s názvem Paddington opravdu v Londýně existuje. Medvídek Paddington je v Anglii oblíbený stejně jako u nás Krteček. Filmového zpracování se medvídek dočkal v roce 2014.

Pravidla moštárny

načetl Ladislav Mrkvička

Sirotek Homer Wells, který nemůže najít náhradní rodinu a tak nakonec vyrůstá v sirotčinci v St. Clouds v Maine. Jako nejstarší svěřenec pomáhá nejen dětem kolem, ale učí se i od zakladatele Wilbura Larche jeho profesi. Ten je pomocníkem ženám v nouzi, které se na něho obrací s prosbou. Příběh Homera pokračuje a obklopen jablky a sady snad najde odpovědi na své otázky a tužby.

  • Film se dočkal sedmi oscarových nominací, ale proměnil jen dvě. Hlavní role ztvárnili Tobey Maguire, Charlize Theron a Oscarem oceněný Michael Caine.

Více filmových audioknih naleznete na stránkách Audioteky. Čtěte ušima s Audiotékou!



Diskuze /7

tracytracy

Thanks to this article I can learn more things. Expand your knowledge and abilities. Actually the article is very practical parking fury</

30.11.2021 | 3:40:10
wilcoxmacdonald

I love the story of the beer house. It is very interesting. we become what we behold Hope to see the next posts.

10.11.2022 | 11:11:41
25.12.2022 | 0:24:19
hankamanka

I suggest you visit their blog

25.12.2022 | 0:25:06
vepivay

Skvělý článek ke čtení. A papa's burgeria restaurant is being built and needs you to manage.

18.5.2023 | 11:42:36
koxod15371

Hi, very interesting and informative blog. thanks for sharing point click care log online 

12.7.2023 | 6:42:06
janelancy

IO games have become a global phenomenon. It may take the shape of tactical difficulties or exciting conflicts.

21.3.2024 | 9:38:45
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů