Edna 2013

Edna 2013

Edna existuje už bezmála čtyři roky. Za tu dobu se postupně měnila a rozrůstala, z původně malého webu bylo najednou padesát fan stránek seriálů a za nimi další stovky menších. Přemýšleli jsme, kam se bude nová Edna ubírat a výsledek toho, co nás napadlo, vidíte právě teď, na test.edna.cz.

0 0
21.12.2012

Základní podoba zůstává. Edna vždy bude domovem fan stránek nových i starých seriálů. Chceme je dále do budoucna rozšiřovat, přidávat nové, vylepšovat. Každá stránka může dál stát sama a jestli se vám líbí jen jeden seriál, dál ho najdete v dobře známé podobě.

V pozadí bude postupně přibývat něco, co jsme zatím rozvíjeli jen pomalu. Stovky dalších seriálů, které možná nemají dostatek obsahu na plnohodnotný fanweb, ale zaslouží si, abyste o nich věděli. My vás na ně budeme upozorňovat. A vy je můžete – pozor první novinka – hodnotit. Jen co bude naše databáze seriálů a vaše hodnocení plnější, hned můžeme rozjet společně hlasování o nejlepší seriál, postavu a spoustu dalších soutěží.

Edna také už v minulosti zkoušela, jaké je to, když si rozvrh a novinky přizpůsobíte podle sebe. To se nyní posouvá mnohem dál. Prostě si naklikáte vaše oblíbené seriály a obsah na hlavní stránce už nebude tvořen všemi seriály, ale jen těmi, které vás baví. V minulých měsících jsme museli díky mohutnému nárustu nových uživatelů řešit technické problémy. Většinou jsme to museli řešit zalepením nějaké díry či migrací. Teď přichází podstatné vylepšení – Ednu jsme postavili úplně od základu znova, na novém systému. Těšíme se, že vydrží i ty nejpernější večery, kdy vrcholi finále několika seriálů. Je pro nás to nejdůležitější, abyste měli stránky svých seriálů v plné technické kvalitě.

S tím také souvisí, že si můžeme dovolit nové frajeřinky. Vyhledávání s nápovědou, rychlé hodnocení každého dílu rovnou z menu. Lepší fotogalerie. Prohlížení videí v HD kvalitě. A spoustu dalších drobných detailů, které můžete postupně objevovat. A nakonec to nejdůležitější. Ano, máme také nový design. Snažili jsme se zůstat co nejvíce věrni tomu, na co jste byli dlouhá léta zvyklí. Ale také jsme zkusili několik malých experimentů. Zkuste jim dát šanci. Věříme, že po tak dlouhé době, to bude pro oči náročnější změna. Ale změna je přeci život ne?

Vaše Edna

P.S. Dnes jsme spustili Ednu do testovacího režimu. To znamená, že stávající Edna poběží vedle ní a takto chceme společně s vámi novou verzi testovat zhruba do poloviny ledna. Jakmile budeme mít vše vychytané a vy přispějete svými připomínkami do diskuze, budeme vědět, že je ten pravý čas mít už jen tu novou verzi. Zkoušejte, klikejte, prohlížejte. Hodnotit epizody, komentovat články a diskutovat ve fórech zatím nemůžete, ale to platí jen pro testovací verzi, v ostré verzi už bude vše tak jak má být. Tak hurá na to!



Diskuze /11

kyliesmith

These changes seem to be helpful. I hope Edna will develop further. squidgame

30.11.2021 | 2:52:29
Robertbenton

The shares are great. It is true that technology is becoming more and more advanced than before. Hopefully, elastic man, in the future it will continue to develop and contribute more to society.

22.3.2023 | 8:48:44
areaoddball

Such monitoring has traditionally relied on physical identification of species by visual surveys and counting of individuals slope unblocked.

19.4.2023 | 11:10:59
linda68x

I just wanted to reach out and let you know incredibox how much I enjoyed your article. It was a pleasure to read and I can tell you put a lot of thought and effort into creating it.

21.4.2023 | 5:54:07
zetisnitio

Overall, this article is a thought-provoking paper io and insightful read that deserves praise for its content and presentation.

4.5.2023 | 5:58:15
Yuliachess

I frequently play online games like amanda the adventurer to solve challenging puzzles; this game is a horror title, so you will encounter ominous things.

6.6.2023 | 11:19:51
ElnoraGreenholt

The stocks are excellent. It is true that technology is advancing at an ever-increasing rate about getting over it It is hoped that it will advance and enhance society in the next years.

28.8.2023 | 9:26:12
davi9x

Zachování základní podoby stránek a současně rozšiřování fnaf nabídky nových i starších seriálů je skvělým způsobem, jak udržet stránky živé a zajímavé pro fanoušky.

20.9.2023 | 8:39:38
marryjoy6374

heardle is a game where players listen to snippets of music and guess what the song is. It seems unattractive, but it's unbelievably attractive.

13.10.2023 | 3:18:04
jeffreestar

Myslím, že nová Edna je skvělou aktualizací původního backpack battles webu. Přináší nové funkce a vylepšení, díky kterým je užitečnější a zajímavější.

27.11.2023 | 10:21:45
bekean34

Watermelon Game has made me the neighborhood fruit guru. People come to me for advice on fruit pairing and merging strategies.

6.2.2024 | 10:52:51
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů