Nábor: Neváhejte a staňte se naším redaktorem

Nábor: Neváhejte a staňte se naším redaktorem

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

65 0
9.9.2019

Edna se po čase své existence rozrostla do takových rozměrů, že současná redakce prostě nemůže stíhat obstarávat celý web. Seriálů je čím dál více, proto je třeba i více redaktorů, kteří by na Ednu přispívali svými články. A právě proto máš možnost se k nám přidat. Ostatně tuto možnost jsi měl vždy, jen ti o tom dáváme opět vědět.

Co potřebuji k tomu, abych se stal redaktorem Edny? 

Pokud tě baví psát články, umíš anglicky a ještě lépe česky, tak jsi u nás vítán. Pokud v jazycích nejsi nijak moc zdatný, ale i přesto bys chtěl pro nás psát, nevadí, vše tě naučíme. Pochopitelně je také důležité, abys měl rád seriály. Zároveň je potřeba, aby sis byl schopen na psaní článků udělat čas. Nejedná se o nijak velkého žrouta času, ale pokud už nyní víš, že by ses Edně nemohl věnovat na delší dobu, tak zvaž, zda bys pro Ednu vůbec chtěl psát.

Zároveň máme jednu nemilou podmínku pro fanoušky ze Slovenska. Vzhledem k tomu, že jsme český web, tak se zaměřujeme na psaní čistě v českém jazyce. Pokud by pro fanoušky ze Slovenska nebyla tohle zábrana, tak neváhejte a napište nám!

Co od vás získám, když budu pro Ednu psát?

Nejdříve je nutné si uvědomit, že být naším redaktorem neznamená, že budeš dostávat peníze. Stále jsme fanouškovský web s nijak velkým rozpočtem, proto v prvé řadě jde o radost psát novinky o seriálech. Když budeš dobrý, tak si časem pár kaček vyděláš, ale opět se nejedná o nijak velké množství.

Když pro nás budeš psát, tak si nejenom zlepšíš svou angličtinu a češtinu, ale zároveň se naučíš psát souvislejší články, budeš pracovat se zdroji a poznáš spoustu nových lidí (alespoň virtuálně).

O kterých seriálech budu moci psát?

Hledáme především nové redaktory, kteří by se chtěli starat o web k seriálu, o který se u nás nikdo nestará či je neaktuální. Máme weby ke spoustě seriálů, jež by si zasloužily aktivní a spolehlivé redaktory, kteří by se jim plně věnovali. Pochopitelně můžeš psát i novinky k seriálům, kde již máme redaktory, nicméně vše záleží na domluvě.

Budu muset dělat i titulky?

Zlatým pravidlem je, že redaktor by se měl zpočátku věnovat pouze psaní článků, poté by časem mohl přejít i na překládání epizod (ostatně překladatelem se u nás můžete stát stále). Každopádně se jedná o velmi dlouhou cestu. Každý si vždy určí sám, kdy si troufne na tvorbu titulků. Zatím proto tohle nemusíš řešit.

Dost keců, co musím udělat, abych se k vám přidal? 

Stačí když napíšeš nějaký text, který se týká seriálů, o minimálně 1 000 znacích. Stačí, když si vybereš jeden ze svých oblíbených seriálů a napíšeš o nějaké jeho postavě, popíšeš děj či samotný seriál. Tímto ukážeš, že jsi schopen napsat souvislý text o této nijak převratné délce. My díky němu zároveň poznáme, jak píšeš a kde děláš chyby.

Tento svůj text pošli na e-mail ondrej.sedy@iinfo.cz. My se ti poté pokusíme co nejdříve odepsat a domluvíme se na tom, jak budeme postupovat.



Diskuze /17

FaithOriginal

U mě s angličtinou (asi ani s češtinou) a s udělaním si čas nebude problém, spíš by mě zajímalo, jak moc technicky zdatný musí člověk být? Je třeba nějak více ovládat práci s webem? Protože já mimo IT hodiny na gymplu, což už je taky nějaká doba, nikdy tyhle věci nedělala a neovládala. :)

#2 CZFOX
12.11.2019 | 15:49:00
CZFOX

#1 FaithOriginal: To si nemysím, příspěvek na blog a jim podobné služby je dnes schopný přidat každý, v tom bych problém neviděl a pokud tak vám redakce jistě ráda pomůže.

#3 FaithOriginal
21.11.2019 | 13:22:12
FaithOriginal

#2 CZFOX: blogovou érou jsem si prošla taky a i WordPress jsem na chvilku nějak táhla, takže tohle by mi šlo, tak uvidíme… :) každopádně děkuji za odpověď.

26.11.2019 | 9:05:36
jedacandy

Užitečné informace pro mou práci run 3

3.6.2021 | 5:33:15
berlin0099

Thanks for the visit on this site searching file explorer windows 10 now join this site.

19.11.2021 | 16:09:59
boardgamesaz

It took me a while to read all the failed comments, but I really enjoyed this post poppy playtime. It proved to be very helpful for me and I am sure to everyone who comments here! It's great that you're not only informed but entertained!

28.4.2022 | 5:39:56
lindagm123

I'm very delighted I came across this excellent website. It is quite beneficial to my work and studies. If you continue to publish informative posts like this, I would be extremely grateful shell shockers

1.6.2022 | 5:15:12
fruitfultrident

I am grateful that you have octodle provided me with such fascinating and fascinating knowledge. You may participate in a wide variety of entertaining games.

17.6.2022 | 8:36:56
lisapurnellsw

Stačí když napíšeš nějaký text, který se týká seriálů, o minimálně 1 000 znacích. Stačí, když si vybereš jeden ze svých oblíbených seriálů a napíšeš o nějaké jeho postavě paper io

22.11.2022 | 9:31:17
lilywilson

I don't believe that is the case because today, anyone may add a post of assignmenthel­pcanada.ca to a blog or other service. If it is, the editors will be more than pleased to assist you.

27.12.2022 | 9:45:10
higgins

I totally like your gave limits as the post you passed on has some uncommon information which is totally essential for me.

8.4.2023 | 13:16:52
higgins

I totally like your gave limits as the post you passed on has some uncommon information which is totally essential for me. www.benefitscal.org

8.4.2023 | 13:18:30
edwardmiles03

Very useful post! This article provides better information.kfc allergen menu

13.6.2023 | 12:52:48
jessicavi

Your work is great, and the information is concise and simple to understand. I will come back often to see what you are saying snake game.

15.6.2023 | 9:41:08
donnajane

I like it very much. Perhaps you are slither io too. Interestingly, rig­ht

10.7.2023 | 3:42:10
Welper

ai essay writer is like having an AI sidekick for essays! I was skeptical, but dang, it's a game-changer. Punched in my topic, and it spit out a well-structured draft. Saved me hours of staring at a blank screen.

15.8.2023 | 16:28:37
jessicavi

Do you yearn to revisit the heyday of video gaming through the experience of classic video games played online? Here you will find every single one of your beloved Retro games.

9.3.2024 | 8:06:10
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů