Nová vylepšení na Edna.cz

Nová vylepšení na Edna.cz

Edna přináší mnoho novinek – rozšířené uživatelské profily včetně možnosti psát soukromé vzkazy, vlastní blogy či teorie, dále možnost vytvářet si oblíbené seriály a k tomu nový box vysílání.

0 0
25.10.2010

Uživatelské profily není na Edně nic nového, ale zatím umožňovaly po registraci jen klasické věci jako je účast v diskuzích či v komentářích a hlasování v anketách. Nyní se rozšiřují, a to následovně.

Profily

Po kliknutí na jméno uživatele ve fóru, komentáři, článku, případně zápatí se dostanete na zbrusu nový veřejný profil uživatele. Můžete si prohlédnout co o sobě uživatel napsal (je tu 10 nových položek včetně věku, pohlaví či vlastní www stránky), jak je aktivní, co aktuálně napsal do svého blogu či teorie a jak ho rychle kontaktovat.

Pokud jste se na Ednu registrovali díky Lost.cz, úprava hlavních vlastností profilu stále zůstává na Lost.cz. Do konce roku budou ale oba weby sjednoceny a úpravy budou poté probíhat na jednom místě. Spojené také budou vaše vzkazíky, blogy a teorie z Lost.cz.

Vzkazy

Už nemusíte složitě hledat, jak kontaktovat soukromě určitého uživatele na Edně. Stačí si otevřít Vzkazíky, napsat jméno uživatele a je to. Jednoduchá správa vzkazíku umožňuje archivovat si přijaté či odesláné zprávy či rychle reagovat. Pokud navštívíte veřejný profil uživatele, můžete ho též pomocí tlačítka Vzkazík rychle kontaktovat. Jakmile vám někdo doručí nový Vzkazík, v navigační liště hned dostanete upozornění.

Blogy a Teorie

Pokud máte v sobě psavého ducha, můžete se rozepsat podle libosti, ideálně na téma daného seriálu. Na vaše příspěvky se dostane každý, kdo se podívá do vašeho profilu. Pokud příspěvek zařadíte pod určitý web a webmaster daného webu se rozhodne zveřejňovat ty nejlepší, nečtenější či nejaktuálnější příspěvky, máte další způsob, jak se o vás mohou lidé dozvědět. Rozdíl mezi blogy a teoriemi je takový, že vaši teorii mohou ostatní uživatele hodnotit.

Aktivita

Pokaždé, když uživatel vloží nový příspěvek do blogu, teorie, napíše nový komentář, příspěvek do fóra a nebo oficiální článek (v případě webmasterů), zaznamená se jeho aktivita. Jak moc je aktivní daný uživatel můžete vidět v jeho záložce aktivita.

Oblíbené

Které jsou vaše oblíbené seriály? Vyberte si z těch, co jsou na Edně. Výběr se vám uloží a pokaždé, když se dostanete do nějakého přehledu seriálů (ve vysílání, v rozvrhu atd), uvidíte hned pomocí hvězdičky, jestli ho máte u sebe v oblíbených a zda máte zprávě či údaji věnovat vaši pozornost. Informace o tom, které seriály máte v oblíbených, se objeví i ve vašem profilu. Tato funkce je dostupná i nepřihlášeným uživatelům, ale bude platná jen v případě, že přistupují na Ednu ze stejného počítače.

Vysílání

Lehce upravený box vysílání nabízí několik drobných novinek. První je rychlé zobrazení, zda seriál patří mezi vaše oblíbené (hvězdička), dále přehlednější řazení dle abecedy a nakonec můžete sledovat, zda daný den se seriál vysílá nebo má pauzu.

Ve vysílání se objeví další novinky v nejbližších týdnech – například sledovanost či praktické odkazy na online vysílání. V přípravě je také mobilní verze stránek, především zaměřené na vysílání.



Diskuze /3

kubeo88

Your article is very meticulous and impressive to me, I hope to receive more good articles. mapquest driving directions

1.9.2020 | 11:09:58
jamemadison09

Uno https://unoonline.co/ is one of the most popular and beloved card games in the world, with millions of fans and players of all ages.

28.12.2023 | 5:36:26
Tekked

I would want to read this post because it is both an excellent and thorough piece that I would like to read online bubble shooters. Continue to do an excellent job.

16.1.2024 | 3:29:43
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů