Pomozte nám vylepšit mobilní zobrazení Edny

Pomozte nám vylepšit mobilní zobrazení Edny

Již delší dobu přemýšlíme, jak vylepšit vzhled mobilní Edny a trochu víc ho přiblížit té prohlížečové. Pomozte nám svými názory mobilní Ednu vylepšit.

21 0
11.5.2022

Mobilní vzhled Edny je tu s námi již řadu let, jenomže čísla hovoří jasně. Většina uživatelů, kteří se dostanou na m.edna.cz přechází na klasickou desktopovou verzi, což bychom rádi změnili a udělali pro vás mobilní Ednu přístupnější a přijatelnější.

Připravili jsme první návrh, jak by uspořádání nové mobilní Edny mohlo vypadat. Stejně tak věříme, že i tato nová varianta by vám mohla zpříjemnit brouzdání po Edně.

Takto jsme navrhli stránku seriálu. Hned nahoře vidíte pevné menu, kde bude vždy možnost hledat seriál. Přihlásit se, nebo si zvolit jednu z hlavních rubrik Edny. Na stránce seriálu si vždy budete moci kliknout na menu pro zobrazení jednotlivých rubrik, stejně tak zde nově najdete i boxíky.

Teď je míček na vaší straně. Projděte si mobilní Ednu. Ideálně na svých mobilních zařízeních a dejte nám do komentářů vědět, co vám na ní nejvíc vadí a co vám z klasické desktopové verze nejvíce chybí.

Děkujeme za názory a myslete na to, že nás moc šetřit nemusíte. Prostě nám dejte co možná nejlepší zpětnou vazbu.

Děkujeme za spolupraci.



Diskuze /51

percival2

Funguje líp než ta webová ;-)

5.5.2022 | 20:44:09
PecaCZE

Já jsem obecně s mobilní verzí spokojený a jestli se tam má jen přidat to co doposud chybí, tak jedině lépe :)

5.5.2022 | 21:35:48
FreezeCZE

Používám apku. Taky by chtěla doladit. Hlavně „otevřít v prohlížeči“ je nějaké rozbité.

5.5.2022 | 21:52:53
fifakovaterka

Za mě by třeba u rozkliknutí rubriky EPIZODY mohlo být u každého dílu „očíčko“ jako je tu u klasickéverze Edny, abych měla přehled, kterou epizodu jsem viděla a kterou ne. A taky mi u tech epizod chybí anotace, kterou vidím až po rozkliknutí, to samé se týká i u postav, ale to je spíš jen detail :)

webmaster
5.5.2022 | 22:25:03
K€ryi

Ja mobilnú verziu ani nepoužívam – vôbec mi nevyhovovala.

6.5.2022 | 6:45:36
supervolatile

mne chýba zobrazovanie ikona „videné“ u ep, možnosť zmeniť novinky z bedny na všetky a počet likov a like tlačidlo pri novinkách :)

6.5.2022 | 8:00:19
zdeek

Mě také chybí ikona oka u epizod, které jsem již viděl. Dál mě na mobilní verzi vadí řazení komentářů – na webu začínají od nejstarších, v mobilní verzi od nejnovějších a nefungují prokliky na odkazované komentáře – je tam sice uvedeno číslo odkazovaného komentáře a uživatel, co jej psal, ale ty komentáře nejsou tím číslem označeny, takže se to blbě dohledává.

6.5.2022 | 8:31:34
SarkaCarka

mně osobně na mobilu chybí u toho vrchního přehledu posledních dílů hodnocení :) a nevybavuji si zda to tam jde normálně vidět a zrovna se mi nepodařilo najít díl, na kterém bych to zjistila, takže i stav překladu titulků – ale jak říkám, možná už to tam je, teď si to nevybavím

6.5.2022 | 10:28:53
Nezáleží

Dlouho mi trvalo než jsem přišla na to jak se z hlavní stránky seriálu doatanu na postavy, epizody atd.

6.5.2022 | 11:17:10
Nezáleží

Dlouho mi trvalo než jsem přišla na to jak se z hlavní stránky seriálu doatanu na postavy, epizody atd. Potom nevím jak označit epizodu jako shlednutou

6.5.2022 | 11:18:53
mog

když se přihlásím, chci vidět moje seriály z bedny, tedy ty co sleduji, a ty nové, jako na webu. Čili toto: https://www.edna.cz/?… to mě zajímá, když se přihásím pod svým profilem.

6.5.2022 | 13:21:41
beat

A to ešte keby bola upravená apka, tak by to bolo top :) Ja som práve na nej

#13 1Bobesh1
6.5.2022 | 15:34:15
1Bobesh1

#12 beat: Apka je vlastně to samé jako mobilní Edna. Stačí nám dát vědět, co máme vylepšit :)

admin
6.5.2022 | 19:15:45
pidalin

Je mi jedno co uděláte s mobilní verzí, ale hlavně proboha nechte bejt tu desktopovou, protože teď je to dobrý.

6.5.2022 | 19:25:10
ROBi

Upřímně, mobilní vůbec nepoužívám – nevyhovovala mi a přijde mi i celkově zbytečná. Desktopová se mi zobrazuje dobře i na mobilu a ta je perfektní. Takže hlavně na desktopovou nešahat :) jinak je mi to jedno.

6.5.2022 | 20:56:27
Sokolvojta1998

Aplikace je vpohodě, ale jasně, raději přes web, to je lepší ve všech ohledech. Mě nejvíce vadí, a to všude, neustále odhlašování profilu.

7.5.2022 | 0:25:37
VegeTTa

Mne na mobilnej verzie stranky na iphone cez safari nezobrazuje cas titulkov kedy budu dokonce preto musim chodit na pocitac aby som zistil kedy budu dokoncene titulky bolo by fajn keby ste to opravili ďakujem

7.5.2022 | 12:59:41
Decado23

Taky by možná stálo za to, nastavit výběr jestli chci všechny články, nebo jen ty o seriálech z bedny. Jako je to klasické prohlizecove.

7.5.2022 | 17:13:10
Marfa

Já mobilní verzi nepoužívám nikde. Ihned přepínám na desktop.

7.5.2022 | 17:27:57
Addyd

Neviem ako mobilna, ale bolo by fajn vidiet na uvodnej stranke aj odvisielane epizody oblubenych serialov za 24h, nie len nadchadzajuce. Vzdy musim kliknut na „dalsi vysilani“.

#21 Addyd
8.5.2022 | 8:34:11
Addyd

#20 Addyd: Myslim pc verziu. A tiez by bolo fajn moznost zobrazit aj novinky(nove odvysielane serialy).

8.5.2022 | 8:36:10
Secret.Dandelion

Hlavně bych vypnul ty reklamy … to zabírá půl a více obrazovky na mobilu a skoro pokaždé se překliknu a přejdu na sponzorovanou stránku … jestli může být něco více otravného, tak nevím … klidně PLACENOU verzi bez reklam !

#23 PecaCZE
8.5.2022 | 13:44:20
PecaCZE

#22 Secret.Dandelion: Na počítači mám samozřejmě blokování reklam a chápu že z reklam mají nějakou malou částku, ale na mobilu těch reklam je opravdu přespříliš.

#25 Kafka Tamura
8.5.2022 | 14:46:36
panprezident789

Ja by som navrhol zmenšiť nadpisy noviniek a zoznamy epizód. V tých nadpisoch sa do riadku zmestia dve slova, pričom pod sebou nemajú ani žiaden doprovodný text, takže nie je dôvod aby boli také gigantické… Aj pri niektorých iných textoch, ikonách a komponentoch som mal pocit že zaberajú strašne veľa display-u, napr. side menu, ale tak tie nadpisy asi najviac..

8.5.2022 | 18:52:20
Kafka Tamura

#23 PecaCZE: Možná kdybyste na PC neměli všichni samozřejmé blokování reklam, když už teda chápeš, že z toho mají nějakou malou částku, na což si tu jste schopni dennodenně stahovat titulky zdarma, tak by jich třeba potom nemuselo být přespříliš v mobilním zobrazení.

Jakože v jednom příspěvku napsat, že si blokuju reklamy a hned k tomu si postěžovat, že jich je na jiném zařízení hodně, to je fakt super. :D

#30 Secret.Dandelion
8.5.2022 | 19:33:00
Spiker

stále je na mobilu k zobrazení jen jedna strana komentářů/hod­nocení.

8.5.2022 | 20:00:48
xube

Mobilná verzia mi absolutne nevyhovuje. Aj keď má moderný dizajn, z nejakého dôvodu som s ňou viac bojoval ako sa kamarátil. Radšej počkám a pozriem doma na počítači. Dôvod prečo na ednu chodím je aby som videl aký nový zaujímavý serial vyšiel alebo aby mi neušiel žiadny z rozpozeraných. Preto ak na mobile niečo tolerujem, tak notifikácie – na počítači veľké nie.

A tu prichádzam ku kameňu úrazu mobilnej verzie – zobrazuje mi menej „odporúčaných“ seriálov. Už takto ich je dosť málo a rád by som si to nastavoval. Ďalší problém sú vyskakovacie reklamy ako aj veľkosť a počet reklám. Na veľkom počítači to strovím, ale na mobile fakt nie…

Najhoršie na mobilnej verzii je, že v tom menu nie je všetko čo na počítači. Venujem sa UI a UX a chápem určité obmedzenia, ale neznášam, keď je niečo na mobiloch osekané. Radšej potom nech je klasická stránka bez optimalizácie ako nejaký osekanec.

8.5.2022 | 20:10:13
Kud4s

Ahojte, tak zacal by som asi ze ked si prehliadam novinky nejaku rozkliknem a potom sa vratim spat do noviniek stale ma to vrati uplne na zaciatok. Ono ja niekedy nemam cas ednu prezriet aj tyzden a viac a rad si prechadzam co ste noveho napisali k serialom ktore sledujem, no stale ked si nejaku precitam a stlacim tlacidlo spat potom musim prechadzat dole az kym nepridem tam kde som skoncil a to je niekedy otravne. Cize mozno pri stlaceni na mobile spat by nas to mohlo hodit tam kde sme skoncili (nie som programator ani nic podobne ale funguje to na inych mobilnych aplikaciach tak len taky navrh), alebo skusit moznost clanok otvorit na novom liste ako v prehliadaci (neviem ci je to mozne).

potom uz ako bolo spomenute nie je mozne oznacit epizodu ako zhliadnutu a ked uz vecer lezim v posteli pozriem si nieco a chcem si to oznacit ako zhliadnute aby som neskor nezabudol cloveku sa nechce vstavat zapnut pocitac oznacit a ist spät do postele.

ak uz sme v rubrike nejakeho serialu neda sa rovno vyhladavat dalsi serial ale musime ist spat na hlavne menu edny a az tak vyhladavat…to az take strasne nie je ale bolo by jednoduchsie hned z jedneho serialu vyhladavat dalsi bez navratu na hlavnu stranky edny

komentare k casti si citavam po zhliadnuti nejakeho dielu ktory sa mi pacil no v komentaroch ukazuje len prvu stranku stale sa to potom zasekne hoci ukazuje ze sa to nacitava dalej to uz nenabehne

reklamy mi az tak nevadia to je by som povedal samozrejmost pre free apku/portal to sa asi velmi ovplyvnit neda

neviem ci je to chyba ale mne napr (trosku) vadi aj zoradenie komentarov zatial co na pocitaci to ide z vrchu nadol od najstarsieho komentara k najnovsiemu na mobilnej aplikacii je to naopak a stale ked ma niekde zaujma diskusia tak musim ist najnizsie a citat komentare smerom hore neviem ci to vadi aj niekomu inemu ale tato vec uz je mozno len mensi detail

to by mohlo byt asi vsetko co mi napadlo :D

9.5.2022 | 9:59:54
Anckrst

Ja som lenivý a nechce sa mi prepínať na desktopovú verziu. Cez mobil chodím pozerať články (resp. aj na počítači pozerám 98% nové články, titulky sťahujem v PC).

Moje postrehy a návrhy:

  1. Pri načítaní stránky mi ukazuje 5 odvysielaných epizód nejakých seriálov ktoré ani väčšinou nepozerám/nezau­jímajú ma (nakoľko viem, kedy sa vysielajú seriály ktoré pozerám). Navrhujem: vytvoriť tlačítko na sekciu Vysielané seriály alebo zmenšiť font a top a bottom padding zoznamu čím získate viac priestoru a celá stránka sa posunie vyššie.
  2. v zozname najnovších článkov by som zvýraznil Názov seriálu nakoľko splýva s popisom článku. Pomohlo by mi to rýchlejšie sa zorientovať k akému seriálu sa daný článok vzťahuje, takže rýchlejšie sa dostanem k článku o seriály ktorý ma zaujíma.
  3. Keď otvorím stránku seriálu, znova by som zmenšil titulný obrázok. Viem na stránke akého seriálu sa nachádzam, potrebujem sa rýchlejšie dostať k článkom.

Myslím, že to sú body, ktoré by som uvítal

9.5.2022 | 13:55:47
Secret.Dandelion

#25 Kafka Tamura: Jestli jste si nevšiml, tak píši, že bych si klidně zaplatil za verzi bez reklam. Nedokáži ale posoudit, jestli je pro tvůrce výhodnější mít reklamy nebo placené účty bez. To není na mě rozsoudit. Co je ovšem typické, že když člověk vyjádří pouze svůj vlastní, i kdyby neodborný názor, okamžitě ho někdo musí dehonestovat.

#34 Kafka Tamura
10.5.2022 | 21:12:48
PecaCZE

Já bych uvítal, kdyby na pc webu šlo hned od začátku zvolit stránku s novinkami a ne až po kliknutí na starší novinky a opět rolovat až úplně dolů, abych mohl zvolit další stránku. Pije mi to krev.

#32 Hero_one
11.5.2022 | 21:55:25
Hero_one

#31 PecaCZE: Souhlas, plus tlačítlo který by mi ukázalo jen články s novými komentáři, ať to nemusim sám hledat.

#33 PecaCZE
12.5.2022 | 10:02:39
PecaCZE

#32 Hero_one: Přesně. Na ednu chodím víckrát jak jednou za den, takže co musím udělat projít každej web a hledat jestli je nový komentář. A co chci už dlouho je, kdyby šlo nějak líp vidět že jsou hotovy titulky ze seriálu, který mám v bedně. Nahoře je to sice fajn, ale snadno se to přehlédne, nejlepší by byla blikací ikona.

12.5.2022 | 17:59:38
Kafka Tamura

#30 Secret.Dandelion: Já reaguji na tebe?

12.5.2022 | 18:22:46
kingessays

Používám apku

13.5.2022 | 11:01:00
higgins

I profoundly like your dedicated abilities as the post you distributed has some incredible data which is very valuable for me. ConnectEBT Website 

13.4.2023 | 8:55:36
Kathy Garcia

I really appreciate the information and advice you have shared with us. Many thanks for sharing this useful and valuable information. Sanford Chart

13.4.2023 | 9:55:37
MichelJohn

Looking for a stylish accessory to complete your look? Consider a Beth Dutton hat! Made famous by the hit TV show „Yellowstone,“ these hats are the perfect addition to any outfit. And with free shipping on your purchase, there's no better time to get one. Whether you're out on the ranch or running errands in the city, a beth dutton hat will keep you looking stylish and on-trend.

30.4.2023 | 13:34:28
abel1303

Ujistěte se, že webová stránka je navržena tak, aby byla responzivní, což znamená, že se přizpůsobuje různým rankdle zařízením a obrazovkám, včetně mobilních telefonů. To zajišťuje správné zobrazení obsahu a pohodlnou navigaci na menších displejích.

22.5.2023 | 5:22:07
steven markup

The Harley Davidson HD1 Eagle Black Jacket is the ultimate choice to elevate your biker style. Crafted with precision and passion, this iconic jacket embodies the spirit of the open road. Its sleek black design exudes confidence, while the HD1 Eagle logo on the back adds a touch of boldness. Made from high-quality leather, it offers durability and protection during your rides. The jacket features a zippered front closure, multiple pockets, and adjustable cuffs for a customized fit. Whether you're a seasoned rider or a fashion enthusiast, the Harley Davidson Hd1 Eagle Black Biker Jacket is a timeless piece that embodies the essence of Harley Davidson's le­gendary heritage.

2.6.2023 | 20:43:35
steven markup

Elevate your wardrobe to new heights with the iconic Ovo NFL Varsity Jacket. This timeless piece blends style and sports, making it a must-have for any fashion-forward individual. With its sleek design and premium craftsmanship, the Ovo NFL Varsity Jacket exudes confidence and sophistication. Whether you're a die-hard football fan or simply appreciate high-quality apparel, this jacket is the perfect choice to showcase your unique sense of fashion. Donning this latest trend will turn heads and set you apart from the crowd. Step up your style game and shop the Ovo NFL Varsity Jacket today to make a bold statement wherever you go.

2.6.2023 | 21:12:11
Latimer212

Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills as the post you published have some great information which is quite beneficial for me, I hope you will post more like that in the future MyCenturaHealth

12.6.2023 | 7:25:01
alexclerk

From what I could gather from reading this essay, there are a number of excellent suggestions for enhancing the service we provide to our clientele. flyingtogether

15.6.2023 | 15:26:45
robby001

good information here. mynorthsidehr

17.6.2023 | 17:57:00
dryfirewood

Friday Night Funkin is a fun and addictive game, with simple yet innovative graphics and upbeat music. You will experience dramatic and thrilling matches, creating a unique and exciting experience.

27.7.2023 | 11:07:59
halldavid

With the system, teachers can limit the number of passes each student is allowed per day, as well as the amount of time they can spend outside of the classroom. EHallPass

5.9.2023 | 12:37:18
AlleneBrick

Have you ever heard of PaybyPlateMa? It is a new and innovative way to pay bills online. Instead of sending your invoice by mail, you can use your PaybyPlateMa account to pay immediately with a debit or credit card or even with your mobile phone. PaybyPlatema

14.9.2023 | 8:52:52
AlleneBrick

ttu raiderlink is an essential part of students during their college experience. If you are a part of Texas Tech University and want to learn about what Raiderlink is all about and how you can use the portal, this article is for you. ttu raiderlink

20.9.2023 | 12:52:40
jessicavi

This is amazing, and if you want to learn more, I encourage you to visit my page and play a variety of Retro games!

7.10.2023 | 6:32:58
POPPY12

Really interesting blog. with many outstanding articles. Thanks for sharing such impressive articles. Continue to update! This dordle game will be entertaining to play while you are bored at work or home.

1.12.2023 | 7:51:37
herrypaul

That is fantastic. Your writing truly impressed me. It makes me glad to see this subject matter. Kindly visit my blog and engage in its contents. EHallPass

21.1.2024 | 15:27:05
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů