Seriál Shameless a nejvíc šokující momenty

Seriál Shameless a nejvíc šokující momenty

Každý z nás zná nějakou dysfunkční rodinu. Nikdo není dokonalý, všichni máme v rodině někoho, kdo narušuje rodinnou pohodu, kdo se rád hádá, kdo se rád napije, a nejradši se hádá potom.

2 0
7.1.2020

A kdybychom mohli tuhle osobu vylíčit pomocí TV seriálu, Shameless by posloužil skvěle. Člověku je z něj někdy na zvracení, často bývá drsný, ale vždycky baví, takže vás zaručeně přiková k obrazovce.

Tak se pojďme podívat, kdy seriál zašel trochu dál a kdy nám nezbývalo než šokovaně zírat na obrazovku s otevřenou pusou.

Moment, kdy Frank zastaví svoje nejmladší dítě

Kdyby někdo chtěl vědět, jak vypadá dno, Frank je ukázkovým příkladem. Jako beznadějný alkoholik, který nechal svých pět dětí na pospas životu, se neustále snaží hledat způsoby, jak splašit peníze. Zkusil už všechno od padělání šeků sociálního zabezpečení mrtvé příbuzné až po kradení peněženek.

Ale pokud jde o vlastní děti, člověk by rád viděl, že zná míru, jenže tu Frank nezná.

Když prohraje sázku o 10 000 $, zda jeho kámoš alkoholik zůstane bdělý po dvou zásazích z taseru (co myslíte?!), rychle si uvědomí, že nemá finance, ze kterých by sázku pokryl. Kde je háček? Háček představuje vyhlášený lichvář našeho pijáka, který se s ničím a nikým nemaže, a který vyhrožuje odplatou, když nedostane svoje peníze zpátky.

Když tedy lichvář nakonec unese jeho tříletého syna Liama, jde tu do tuhého. Až později se s pomocí rodiny podaří malého Liama zachránit.

Frank by měl děkovat svým šťastným hvězdám a možná si i přečíst víc o problémovém hráčství, když už v tom bude. Celé to totiž mohlo dopadnout mnohem, mnohem hůř.

Moment, kdy Sheila zabije Frankovu matku

Všichni víme, že se Sheila nezdá. Její image tradiční křesťanské paničky je trochu v rozporu s její posedlostí, ehm… hračkami do ložnice. Ale většina z nás by ji netipovala na chladnokrevnou vražedkyni, jakou je Kathy Batesová v Misery nechce zemřít.

Ještě než jí ale dáme nálepku ženské verze Charlieho Mansona, je třeba říct, že celá situace má určitou logiku. Frankova matka toužila zemřít: dlouhý souboj s rakovinou si vybral svou daň a být na tomhle světě už jí stejně nebavilo. Sheila přijala roli ošetřovatelky a stala se dokonalým komplicem. Prostě jí dejte polštář a přesvědčte ji, že činí boží dílo. Jak prosté!

Nicméně jak už u Shameless bývá zvykem, nevyšlo to úplně tak podle plánu. Grammy Gallagherová neodešla v míru. Jak se na život plný zla sluší, zápolila a lapala po dechu, jak jí Sheila mačkala polštář neuvěřitelnou silou do tváře Z původně poklidné scény se tedy nakonec stala muka, která si své místo v našem seznamu zaslouží.

Moment, kdy Frank volá úřady na vlastní rodinu

Poslední kapka. Frank se zase namaže a zostudí svou rodinu, která už toho má po krk.

A vyhodí ho… tentokrát nadobro. Frank tomu nemůže uvěřit: jeho? Milujícího otce, který vždy ty nevděčné spratky zajistil? Jak se opovažují? On jim ukáže.

V opileckém záchvatu zavolá z baru sociálku. Řekne jim, že se děcka na ulici utrhla ze řetězu, rodiče nikde a že ohrožují sebe sama i celou společnost. Jsou jako v Pánovi much, říká.

Úřady samozřejmě přijedou pro naši rodinku v tu nejnevhodnější dobu. Mickey zrovna krvácí po přestřelce a kolem lítá spousta dětí, které má rodina v provizorní denní péči. Děti tedy putují do náhradních domovů…

Moment, kdy Fiona nechá malého Liama předávkovat kokainem

Fiona si našla práci! To je důvod k oslavě.

Rozhodne se, že doma uspořádá párty a pozve celé okolí. Podává se spousta alkoholu a po vzoru Galagherových se taky na kuchyňském pultu válí velký pytel kokainu.

Fiona se skvěle baví. Na chvíli se otočí, aby si s někým zatančila… čímž dá malému Liamovi dostatek času, aby vylezl nahoru a do bílého prášku strčil hlavu. I když se to nestává často, děti v reálném světě taky čas od času nechtěně užijí drogy. Jeho velká sestra se pak otočí zpátky a naskytne se jí pohled, ze kterého všem ztuhne krev v žilách: dítě v bezvědomí.

Naštěstí někdo zavolá sanitku, která dorazí velmi rychle a převeze Liama do nemocnice, kde mu nakonec zachrání život. Ale to není jediná služba, která dorazí. Přijede totiž i policie, která Fionu zatkne za zanedbávání dětí a pošle ji na krátkou dobu do vězení.

Moment, kdy Gallagherovi unesou pacientku Alzheimerem, aby hrála mrtvou příbuznou 

Teta Ginger byla vůči Frankovi velmi štědrá. Tedy po smrti.

Poté, co ji pohřbili na dvorku a deset let čerpali peníze na její šeky ze sociálního zabezpečení, tahle nepravost Franka dostihne a policie začne něco větřit.

Když přijdou na prohlídku, musí najít za tetu Ginger náhradu, a to rychle. Problém je v tom, kdo by dobrovolně souhlasil, že se zúčastní takového podvodu.

Tady na scénu nastupuje sousedka Veronica. Pracuje v místním hospicu a má přístup ke spoustě pacientů s Alzheimerem. Za úplatu jim může jednoho na den D půjčit a přestrojit ho za tetu Gallagherovou.

Když se nakonec objeví úřady, přivítají je profesionálně pořízenými fotografiemi šťastné rodinky Gallagherových z dovolené s nebohou, zmatenou stařenkou. Trik zabere a Frank se zase jednou vyhne vězení.

Moment, kdy Debbie lže o sexuálním zneužívání

Ach, ta malá Debbie. Na začátku je to takový andílek, ta její buclatá tvářička a ten sladký úsměv.

Jenže to se změní, když se o dům Gallagherových pokusí bratranec Patrick. Když padělá své jméno na závěti tety Ginger (dům patřil původně jí), osobuje si právo na nemovitost a Gallagherovy vykopne.

Klan čeká noc na ulici. Sotva Patrick získá vlastnický nárok, chce, aby se ještě ten samý den odstěhovali. Začnou si tedy balit věci a on si užívá škodolibou radost.

Na scénu přichází Debbie. S těmi nevinnými kukadly ledabyle prohodí, že policajtům řekne, že jí Patrick sexuálně zneužíval, když byla malá. Je to samozřejmě naprostá lež, ale stačí to na to, aby vzal velký zlý bratranec zpátečku a Gallagherovi získali dům zpátky… a s mnohem menším nájmem.

Možná to nakonec nebude zase takový andílek…



Diskuze /16

Billy the Kid

nejvíc bylo jak vzali tu babču s toho domova :) aby hrála jejich přibuznou

7.1.2020 | 15:19:18
ovile9080

I love this online blog online here connect the play hearts online batter enjoyments for you just seen the hurry online

27.8.2020 | 10:00:24
ducklife

I have viewed and read a lot of your articles, great, your article has a great and very useful content, thank you for sharing. [url=https://bub­bleshooter-game.com]bubble shooter[/url]

12.10.2020 | 12:10:48
goalken

A very meaningful event, I hope everything will go well run 3

27.11.2020 | 10:33:30
maryHelenn

Velmi dobře, myslím, že jsem našel znalosti, které jsem potřeboval. Ve vašem příspěvku uvidím a odkážu některé informace. Děkuju 1v1 lol

15.4.2021 | 6:20:42
nagaputih8899

akun demo slot pragmatic play. akun demo slot

26.3.2022 | 10:31:52
nagaungu8899

situs prediksi togel sydney terupdate terpopuler prediksi sydney

28.3.2022 | 9:08:37
elliswalker

Wow, I just tried this game and I REALLY LIKE IT. fireboy and watergirl

7.10.2022 | 8:56:35
Crystalab

Your work is really valuable to me, also playing octordle improves your thinking about the use of words

16.3.2023 | 4:41:26
Welper

Instalatérské problémy, jako je ucpaný odtok, hlučný ohřívač vody nebo úniky vody ve stěnách, mohou mít okamžité následky a je třeba je co nejdříve opravit. Proto je pro majitele domů důležité vědět, které problémy vyžadují havarijní službu. Stránky https://vmb-servis.cz/…ter-praha-13 nabízejí různé instalatérské služby u vás doma a umožňují vám vybrat si profesionální Lidé pro váš servis. Poskytují instalatérské služby od dveří ke dveřím. Instalatér přijede na vaše místo v požadovaný čas a pomůže vám.

4.4.2023 | 16:18:26
salmawisoky

Drift Boss is a famous drifting game. In the game, you will have the opportunity to control your car on endless roads full of difficult turns and collisions. The game sounds simple but it takes a lot of practice to be able to drift well around corners. Join the game now to prove that you are the best racer and score the most points.

6.4.2023 | 12:01:10
POPPY12

Playing games is fun. With the challenge that it brings, fall guys 3 is a game that people of all ages can enjoy. Try to beat the other people. To win, you have to compete in crowded areas and get through chapters with obstacles.

8.4.2023 | 8:56:44
EderMilitao

Doporučuji samozřejmě číst důvěryhodné stránky, Rád hraji v GoPay kasina může podívejte se na to. Obsahuje výběr kasin, která jsou ověřená, licencovaná, s dobrými bonusy a algoritmy. Jsem pravidelným čtenářem jejich stránek a doporučuji vám, abyste na stránky zašli a seznámili se s dobrými kasiny.

29.5.2023 | 19:26:18
jokirac843

The American airline Delta Airlines is one of your top choices for international travel. Passengers can access free in-flight mobile Delta WIFI Portal Login mobile high-speed internet as well as to the reasonable costs, exactly like they would on the ground.

20.6.2023 | 7:40:15
jessicavi

Your site provided us with invaluable information that we can use. All of the suggestions in your post are excellent Retro games.

1.3.2024 | 4:28:40
joyceddd

Medicine plays a crucial role not only in treating illnesses but also in enhancing beauty and well-being. Synvisc injections are a prime example, offering relief from joint pain and improving mobility. Understanding factors such as Synvisc injection price and dosage is essential for informed decision-making regarding joint health and beauty enhancement.

4.4.2024 | 17:50:19
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů