Lethal Weapon (Smrtonostná zbraň)
93/100 - 49×

Lethal Weapon(Smrtonostná zbraň)

Martin Riggs a Roger Murtaugh jsou policejní parťáci z Los Angeles, kteří čelí nejrůznějším kriminálním zločincům. Seriál by bez stejnojmenné filmové série Lethal Weapon nikdy nevznikl.

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | FOX | 43 minut
žánr
Akční, Krimi


Lethal Weapon - Hodnocení

Chceš taky hodnotit? Registruj se nebo se !
Laisobel

První dvě série se mi fakt líbily, i když smrt hlavního hrdiny nesu těžce. Původní předloha je ikonická a řekla bych, že tady se tvůrcům celkem povedlo se od ní odpíchnout a stvořit komediální, akční ironickej seriál. Není to něco, co bych si pouštěla znovu a znovu, ale času stráveného koukáním rozhodně nelituju.

redaktor
4.9.2019 | 22:54:38
mavic

Zatial najlepší akčno komediálny seriál čo som videl :) veľmi milo prekvapil

  • toto hodnotenie platilo pre 1. sériu.

v druhej sérií sa to mierne zhoršilo ale stále fajn seriál tretia séria zatiaľ slabota a nuda, uvidíme či to ešte rozbehnú ale pochybujem…

19.10.2018 | 23:50:32
hyena

dlho som si na nich zvykal ,podarilo sa

11.5.2018 | 22:17:46
AndreaVomelova

První seriál z krimi prostředí, který je bomba!!!

8.5.2018 | 10:27:32
Menec

Super seriál.

27.10.2017 | 22:59:49
birddy

1. sezóna dobrá … nečekal jsem to, zkusil jsem seriál z večerní nudy a o následných večerech bylo rozhodnuto. Pro mne osobně se autorům povedlo zpřítomnit atmosféru, nadsázku i vtip původní předlohy. Ano, originál je originál, ale tohle je povedený odraz, jak jen dokonalý odraz v zrcadle může být.

3.5.2017 | 22:22:36
hovnohovno

to bolí. To bolí tak, že mě to donutilo napsat vojí první první recenzi. Ježišmarja to je tak blbý! Znesvěcení! Danny Glover brečí a já ho slyším až sem.

22.3.2017 | 22:34:15
LAMER_CZ

Videl jsem nastesti jen prvni dil a je to fakt hrozne … normalne vyrecyklovali par hlasek a jmen z puvodniho filmu (ktery ma na IMDB nepochopitelne horsi hodnoceni nez tento odpad!) Kdo je zblbly z hloupych americkych serialu nulove kvality, mozna to po prvnim dilu nezavrhne, splnuje to zakladni predpoklady jako beloch, cernoch, obcas nejaka totalne nelogicka situace (a ze tech je, nejvetsi bombardak se necha ostrelovat a vykecava se s tehotnou manzelkou, nabehne do banky a rve at jej zastreli …). Ale kdo kdy videl lethal weapon (jakoze original – DOPORUCUJI!), cili ze zde hodnoticich nejspis nikdo, tak ten musi u tohoto bastlu brecet. Herecke vykony nulove, kamera strasna (jak tocene na domaci kameru), scenar … spis bez scenare.

14.3.2017 | 1:53:43
chitka

Zatím to vypadá dost super, tak jen tak dál :)

13.10.2016 | 18:00:25
Miguuel

Za me dobry :-)

5.10.2016 | 22:48:25

Nábor: Piš pro Ednu

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

Reklama

Žánr

Akční · Animovaný · Detektivní · Dětský · Dobrodružný · Dokumentární · Drama · Erotický · Fantasy · Historický · Hororový · Hudební · Katastrofický · Komedie · Komiksový · Krimi · Lékařský · Mysteriózní · Nadpřirozený · Parodie · Politický · Právnický · Psychologický · Reality show · Rodinný · Romantický · Sci-fi · Soap opera · Špionážní · Sportovní · Talk show · Thriller · Válečný · Western · Životopisný

Rok vzniku

starší · 2000 · 2001 · 2002 · 2003 · 2004 · 2005 · 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014 · 2015 · 2016 · 2017 · 2018 · 2019 · 2020 · 2021

Počáteční písmeno

123 · A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z

Reklama