13108

13108

Jméno: jan sikorjak

Registrace: 1.2.2012 19:10

Sledováno: 4 měsíce 28 dní 15 hodin 59 minut (5349 epizod, 94 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 2 Broke Girls (2 $ocky)

    2 Broke Girls (2 $ocky)

    Děj seriálu je zasazen do New Yorku a popisuje osudy dvou servírek – Max, která pochází z chudé rodiny, a Caroline, která se narodila v bohaté rodině. Nyní, díky své smůle – pracují společně.

  • Almost Human (Já a robot)

    Almost Human (Já a robot)

    V blízké budoucnosti bude mít každý policista za parťáka androida. Alespoň to tak ve svém novém policejním dramatu vidí tvůrci J.J. Abrams a J.H. Wyman.

  • Anger Management (Kurz sebeovládání)

    Anger Management (Kurz sebeovládání)

    Charlie je terapeut, který si zve své pacienty do vlastního prostorného domu a pomáhá jim se zvládáním jejich vzteku. Sám však má problémy se zvládnutím svého vzteku. Nechybí ani exmanželka, se kterou má Charlie dceru Sam.

  • Atypical (Atypický)

    Atypical (Atypický)

    Sam Gardner je mladý kluk trpící autismem, který je odhodlán najít si svou drahou polovičku. Ostatní členové jeho rodiny se mezitím sami vyrovnávají s dopadem jeho nemoci na své životy.

  • Ballers (Hráči)

    Ballers (Hráči)

    Sláva, reflektory, peníze. Když bývalá hvězda amerického fotbalu (Dwayne Johnson) odejde z jedné hry, vrhne se hned do jiné. Začne se starat o peníze dalším velkým hvězdám.

  • Band of Brothers (Bratrstvo neohrožených)

    Band of Brothers (Bratrstvo neohrožených)

    Válečná historie americké výsadkové roty E během let 1942 až 1945. Od jejich tréninku přes vylodění v Normandii až po těžké boje před koncem II.světové války sledujeme příběhy plné odvahy, obětí, přátelství i zrady.

  • Banshee

    Banshee

    Když jste zamilovaní, může se vám zdát, že vám celý svět leží na dlani. A může vás tak třeba napadnout, že okrást bosse ukrajinské mafie je dobrý nápad. No, není. Už nikdy nebudete v bezpečí, ve vězení, ani po propuštění a zašití se v nějakém menším (zdaleka však ne nudném) městečku… s identitou nového šerifa. Takového šerifa ještě nezažili!

  • The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se nebo alespoň o komunikaci se ženami bývají žalostně neúspěšné… a vtipné. Jaká bude reakce, když se přimíchá nová krásná sousedka, herečka/servír­ka Penny?

  • Billions (Miliardy)

    Billions (Miliardy)

    Říká se, že když nejde o život, jde o houby. Jedinou výjimkou jsou možná peníze. Myslí si to alespoň boháč Bobby Axelrod. Jeho podnikání a machinace s penězi ale nejsou úplně čisté, což vzbudí pozornost státního návladního Chucka Rhoadese, který po Axelrodovi začne tvrdě šlapat. Oba dva jsou ale velmi chytří, a proto pro ně bude obtížné se navzájem přechytračit.

  • Blue Bloods (Spravedlnost v krvi)

    Blue Bloods (Spravedlnost v krvi)

    Drama z policejní rodiny, kde hned několik generací pracuje v oddělení NYPD.

  • Boardwalk Empire (Impérium: Mafie v Atlantic City)

    Boardwalk Empire (Impérium: Mafie v Atlantic City)

    Gangsterské drama z 20. let minulého století, kdy Atlantic City vládl obávaný Nucky Thompson.

  • Bodyguard

    Bodyguard

    David Budd je válečný veterán, který teď pracuje jako specialista na ochranu u jedné společnosti v Londýně. Právě teď se má stát ochráncem ambiciózní a silné ministryně vnitra Julie Montaguové.

  • Bones (Sběratelé kostí)

    Bones (Sběratelé kostí)

    Forenzní antropoložka Temperance Brennanová s agentem FBI Seeley Boothem řeší zločiny, kdy je identifikace obětí nemožná.

  • The Brave

    The Brave

    Adam Dalton vede skupinku nebojácných a vysoce trénovaných lidí, kteří mají za úkol zachraňovat nevinné životy po celém světě. Jejich posláním je ctít svobodu, čelit nebezpečí a být odvážní.

  • Broadchurch

    Broadchurch

    V pobřežním městečku Broadchurch dojde k záhadné vraždě chlapce, která zasáhne a ovlivní celou městskou komunitu. Hlavní role vyšetřovatelů ztvárnili David Tennat a Olivia Colman.

  • Bron/Broen (Most)

    Bron/Broen (Most)

    Na mostě Øresund mezi Dánskem a Švédskem je nalezeno rozpůlené tělo dvou mrtvých žen – jedna polovina patří švédské političce, ta druhá dánské prostitutce. Policejní sbory obou zemí se musí spojit, aby našly záhadného vraha.

  • Bull

    Bull

    Doktor Jason Bull je mistr manipulací. Zaměřuje se na lidské chování, které zkoumá, a díky tomu v lidech čte jako v knize. Obzvláště se zaměřuje na lidi v okruhu soudnictví.

  • Californication

    Californication

    Myslíte si, že být známým spisovatelem je jako splněný sen? Že divoký život je zároveň šťastný život? Že máte milující rodinu a přátele, kteří jsou s vámi v dobrém i ve zlém? Zamyslete se znovu s Davidem Duchovnym v hořkosladkém seriálu Californication.

  • Castle (Castle na zabití)

    Castle (Castle na zabití)

    Autor detektivek kriminálním vyšetřovatelem. Známý autor detektivek Richard Castle asistuje policejnímu týmu Kate Beckettové při vyšetřování vražd v New Yorku.

  • Chernobyl (Černobyl)

    Chernobyl (Černobyl)

    Jedna z nejhorších katastrof lidské populace zachycuje příběhy statečných mužů a žen, kteří se obětovali, aby zachránili Evropu před nepředstavitelnou katastrofou.


Filtr seriálů