311026480

311026480

Jméno: Martina Fridrichová

Registrace: 22.4.2014 14:08

Sledováno: 3 hodiny 44 minut (5 epizod, 5 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • Melissa & Joey

    Melissa & Joey

    Toledská radní Melissa Burke se musí po jedné nešťastné rodinné události starat o svou neteř a svého synovce. Protože je ale obtížné zvládat profesní život a hlídání i výchovu dětí, najme si chůvu – zkrachovalého obchodníka Joeyho Longa – aby se o ně staral.

  • The Mentalist (Mentalista)

    The Mentalist (Mentalista)

    Patrick Jane je velmi vnímavý a charismatický chlápek a ještě donedávna rodinu živil jako senzibil a nějaké výčitky svědomí nechával jiným. Vše se pro něj změní, když mu sériový vrah Red John zabije rodinu poté, co se Jane na jeho adresu vyjádří v televizi. Odhalení Red Johna a pomsta rodiny se stane Patrickovým životním posláním a aby byl blízko možných nových informací, stane se konzultantem CBI (kalifornského úřadu pro vyšetřování). I když jsou jeho metody značně neortodoxní a ani jeho spolupracovníci v čele s Teresou Lisbon často netuší, kam svým jednáním směřuje, ukáže se to být velice efektivní.

  • The Mortal Instruments (Nástroje smrti)

    The Mortal Instruments (Nástroje smrti)

    Adaptace bestsellerové knižní série od americké spisovatelky Cassandry Clareové, která vytvořila impozantní svět lovců stínů – napůl lidí, napůl andělů, kteří chrání nás obyčejné smrtelníky před démony z jiných dimenzí světa. Dále se seznamujeme s nadpřirozenými postavami jako jsou upíři, vlkodlaci, víly a čarodějové. Mnozí si mohou myslet, že se jedná o další teenagerskou ságu plnou lásky, nebezpečí a odvahy hlavních hrdinů. Bojí se, že něco podobného tady bylo, a tak od série Nástroje smrti odvrací zrak. Nejspolehlivější způsob, jak zjistit, jaký svět autorka doopravdy vytvořila, je přesvědčit se na vlastní oči!

  • Mr. Bean

    Mr. Bean

    Dnes již legendární pan Bean (Rowan Atkinson) se i na českých obrazovkách zabydlel jako stálice televizní zábavy. Má sice pouhých 14 epizod, ale ty vycházely postupně po dobu 5 let. Každý díl je plný eskapád zmatkaře a „koumáka“ pana Beana (a jeho plyšového medvěda), který dovede udělat průšvih či poprask, kamkoliv přijde.

  • The Musketeers (Tři Mušketýři)

    The Musketeers (Tři Mušketýři)

    Legendární román Alexandra Dumase se dočká svého dalšího převedení do televizního formátu. V deseti epizodách seriálu BBC zasazeného do 17. století znovu ožijí D'Artagnan (Luke Pasqualino – The Borgias), Athos (Tom Burke – The Hour), Aramis (Santiago Cabrera – Heroes, Dexter) a Portos (Howard Charles). V roli kardinála Richelieu uvidíme Petera Capaldiho (Doctor Who), Comte de Rocheforta si zahrál Marc Warren (Jonathan Strange & Mr Norrell) a v roli Milady de Winter se objeví Maimie McCoy (Personal Affairs). Seriál vzniká pod taktovkou Adriana Hodgese (Survivors, Primeval), Simona Allena a Simona Ashforda (EastEnders, Robin Hood).

  • My Name Is Earl (Jmenuju se Earl)

    My Name Is Earl (Jmenuju se Earl)

    Earl nepatří zrovna k těm nejchytřejším lidem na planetě. A je taky drobný zlodějíček. Jak už to u takových ale bývá, vyhraje v loterii hromadu peněz. Těsně poté ho však srazí auto a Earl skončí v nemocnici, kde se během sledování televizního pořadu dozví, že je správné pomáhat druhým lidem. Objeví svou víru v karmu a rozhodne se, že se změní a začne pomáhat druhým lidem, aby jeho život byl lepší a napraví každou svou chybu, jakou kdy udělal. Jakkoliv však jeho plán zní geniálně, má to jeden háček – a jmenuje se Earl.

  • MythBusters (Bořiči mýtů)

    MythBusters (Bořiči mýtů)

    Sundám žvýkačku z oblečení lépe, když ho zmrazím? Mohla by Rose s Jackem přežít na jednom prkně po ztroskotání Titanicu? Záhady a otázky (nejen) běžného života, o kterých se všude mluví, ale nikdo neví, jak je to s nimi doopravdy. Od toho jsou tu Bořiči mýtů, aby nám do těchto událostí vnášeli své vědecké světlo velmi zábavnou a stravitelnou formou.

  • Nu, pogodi! (Jen počkej, zajíci!)

    Nu, pogodi! (Jen počkej, zajíci!)

    Ruský animovaný seriál pro děti o vlku, který má tu věčnou smolu, že zajíc je o něco šikovnější. Vtipné, nápadité a občasně násilné skeče této již klasické pohádce mohou závidět i američtí bratránci Tom a Jerry. Seriál začal již v roce 1969, s dlouhými přestávkami zatím poslední epizoda vznikla v roce 2006.

  • Quantico

    Quantico

    Tihle trénovaní nováčci FBI na akademii v Quanticu jsou nejlepší, nejtvrdší a nejzdatnější z celé skupiny. Proto se zdá skoro nemožné, že jeden z nich by mohl stát za největším teroristickým útokem od 11. září.

  • Sherlock

    Sherlock

    Britská minisérie z pera scenáristů Stevena Moffata a Marka Gatisse přivádí brilantního detektiva Sherlocka Holmese a jeho věrného společníka Johna Watsona do 21. století.

  • The Simpsons (Simpsonovi)

    The Simpsons (Simpsonovi)

    Příběhy žluté rodinky Simpsonů, animovaná parodie na americký středostavovský rodinný život. Homera, Marge, Barta, Lisu a Maggie znají diváci po celém světě a nekompromisní humor se brzy stal ideálem celé jedné generace. Pro americké celebrity jakéhokoliv typu se alespoň štěk v seriálu stal prestižní záležitostí, hlášky jako „D´oh“ či „meh“ jsou nedílnou součástí mluvy teenagerů a nejen hlavní postavy jsou dnes už nedílnou součástí americké popkultury. A jako jeden z mála seriálů se Simpsonovi v roce 2007 úspěšně přenesly i na filmové plátno.

  • The Smurfs (Šmoulové)

    The Smurfs (Šmoulové)

    Dobrodružství modrých skřítků šmoulů – Taťky Šmouly, Šmoulinky, Nešiky, Fešáka, Koumáka, Šmoulíčka a mnohých dalších žijících v houbách ve vesničce v lese, kterou člověk nikdy nenajde, pokud ho tam nezavede šmoula. Černokněžník Gargamel s kocourem Azraelem se tak k jejich uvaření nedostanou celých 421 epizod. Šmoulové (Les Schtroumpfs) se poprvé objevili v komiksu belgického umělce Peya.

  • Taboo

    Taboo

    James Keziah Delaney je dobrodruh, který se vrací po deseti letech z Afriky se čtrnácti nepoctivě získanými diamanty, aby se pomstil za smrt svého otce. Po návratu se ale dostane do sporu s Východoindickou společností, jelikož se jí rozhodne neodprodat rodinný podnik.

  • Tom and Jerry (Tom a Jerry)

    Tom and Jerry (Tom a Jerry)

    Existuje přirovnání „hraje si s ním jako kočka s myší“. Tahle myš kočce však nic nedaruje a chytřejší kočka by si možná už dávno nechala zajít chuť. Tím by ale o potěšení z věčných groteskních honiček a bojů mezi kocourem Tomem a myšákem Jerrym přišly miliony dětí na celém světě. Tom a Jerry jsou oblíbeni dodnes i u nás, jsou často reprízováni v televizi a pořád vycházejí i zbrusu nové video filmy.

  • Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai (Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy)

    Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai (Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy)

    Smolíkovi jsou běžná maďarská rodinka. Tedy až na to, že synkovi Ládínkovi se podařilo navázat kontakt se svým potomkem žijícím o stovky let později a ten teď rodince ve snaze pomoci posílá různé vynálezy ze své doby. Ty ale v rukou Smolíkových mají tendenci všechno jen ještě více zkomplikovat… Na těchto 13 dílů navazují seriály Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1972) a Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy. Na Slovensku jsou seriál i rodinka známí pod jménem Miazgovci.

  • Vampire Academy (Vampýrská akademie)

    Vampire Academy (Vampýrská akademie)

    Dhampýrka Rose musí chránit svou nejlepší kamarádku, morojskou princeznu Lissu, ale její soustředění jí stěžuje její pohledný učitel Dimitrij.

  • Wipeout (Drtivá porážka)

    Wipeout (Drtivá porážka)

    Moderní americká verze zábavné soutěžní show inspirované japonským Takešiho hradem. 24 soutěžících musí překonávat šílené překážky a nechat se jimi pořádně omlátit ze všech stran, aby se ti nejšikovnější nakonec utkali ve finální The WipeOut Zone a měli šanci vyhrát 50 tisíc USD.

  • Young & Hungry (Mladí a hladoví)

    Young & Hungry (Mladí a hladoví)

    Mladý a bohatý podnikatel Josh si do své soukromé kuchyně najme mladou střeštěnou kuchařku Gabi. Nová šéfkuchařka si chce práci samozřejmě udržet, a proto se snaží ze všech sil, aby Joshovi a jeho asistentovi Elliotovi její jídlo co nejvíc chutnalo. Elliotovi se však Gabi nelíbí a raději by si přál, aby si Josh najal zkušeného šéfkuchaře. Seriál produkuje Ashley Tisdale.

2

Filtr seriálů