311026480

311026480

Jméno: Martina Fridrichová

Registrace: 22.4.2014 14:08

Sledováno: 3 hodiny 44 minut (5 epizod, 5 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • 2 Broke Girls (2 $ocky)

    2 Broke Girls (2 $ocky)

    Děj seriálu je zasazen do New Yorku a popisuje osudy dvou servírek – Max, která pochází z chudé rodiny, a Caroline, která se narodila v bohaté rodině. Nyní, díky své smůle – pracují společně.

  • Arrow

    Arrow

    Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

  • Baby Daddy (Tři kluci a nemluvně)

    Baby Daddy (Tři kluci a nemluvně)

    Jeden nález před vstupními dveřmi mladému Benovi změní život. Jeho bývalá přítelkyně tam totiž nechá jejich malou holčičku, o kterou se Ben rozhodne postarat se svými přáteli a matkou.

  • The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

    Spolubydlící Sheldon a Leonard a jejich kolegové a dobří přátelé Raj a Howard jsou geeci – někdo by řekl až nerdi. Všichni jsou inteligentní věděčtí pracovníci a milovníci (převážně sci-fi) filmů, her a komiksů a jejich pokusy o sblížení se nebo alespoň o komunikaci se ženami bývají žalostně neúspěšné… a vtipné. Jaká bude reakce, když se přimíchá nová krásná sousedka, herečka/servír­ka Penny?

  • The Blacklist (Černá listina)

    The Blacklist (Černá listina)

    V roce 1990 se jeden muž obrátí zády své rodině i své vlasti. Prostě zmizí. O čtyři roky později se opět zjeví a začne nepřátelům prodávat utajené informace. Příštích dvacet let stráví budováním sítě zlodějů, hackerů a zabijáků. Nyní se bez varování udá a nabízí detailní informace o těch nejnebezpečnějších zločincích. Dá se mu věřit?

  • Comeback

    Comeback

    Sláva zpěváka Tomáše Pacovského, který vystupoval v osmdesátých a devadesátých letech jako Tomi Paci, už je dávno ta tam. Nyní vlastní v Praze skromný obchod s hudbou v němž pracuje jeho velice svérázný bratr a metalista Ozzák a starostlivá Marcelka, která toho u hudbě příliš mnoho neví. Kromě starostí s vedením obchodu ale musí Tomáš řešit i výchovu své pubertálně uvědomělé dcery Ivy, jejímiž největšími kamarády jsou výrostek Lexa a zakřiknutá Saša.

  • Constantine

    Constantine

    John Constantine je mezi démony nechvalně proslulý zabiják a ničitel všeho zlého. Lovením démonů se snaží vykoupit svou poskvrněnou duši. Když už je navíc takřka odsouzen k věčnému životu v pekle, ztratí zájem o vymítání všech posluhovačů ďábla na Zemi. Změní to však dcera jeho starého přítele Liv, která je v ohrožení. Spolu s ní se tak opět vrhá do boje o své místo v nebi a také do války se zlem. Seriál je založen na úspěšném komiksu Hellblazer (DC Comics).

  • Divergent (Divergence)

    Divergent (Divergence)

    Chicago obklopuje močál a ostnatý drát. Společtnost je rozdělena do pěti frakcí a to na Mírumilovné, Sečtělé, Odevzdané, Neohrožené a Upřímné. Beatrice Prior se narodila v Odevzdanosti a teď, stejně jako ostatní šestnáctiletí, si musí zvolit frakci, ve které stráví zbytek svého života…

  • Fear Factor (Faktor strachu)

    Fear Factor (Faktor strachu)

    Co všechno byste ještě byli ochotni udělat pro šanci na 50 000 dolarů? Pokud by vás soutěž lákala, před přihlášením nezapomeňte, že zkouškou projdou i ty vaše fobie, o kterých jste ani nevěděli, že je máte. Výšek se nebojíte? Ale co takhle pocházka na chůdách na kládě natažené mezi střechami? Zvířátka máte rádi? Tak co takhle nechat se obsypat masožravými červy a tarantulemi či lovit například nějaké genitálie z kádě plné vnitřností, hadů nebo třeba jen zkaženého mléka? A co voda, té se nebojíte? Stísněných prostorů? Určitě? Jako soutěžící si to ověříte beze zbytku.

  • The Flash

    The Flash

    Spin-off seriálu Arrow. Mladý vědec Barry Allen byl zasažen bleskem a získal neobvyklé schopnosti, které z něj udělaly nejrychlejšího muže planety.

  • Futurama

    Futurama

    Animovaný seriál od tvůrců Simpsonových, který na rozdíl od žluté rodinky není limitován udržováním zdání jaké-také normálnosti světa kolem. Odehrává se totiž dobrých 1000 let v budoucnosti, do které se probudil náhodou zmražený roznašeč pizzy Fry. Potkává jednookou Leelu a zdegenerovaného robota Bendera a společně začnou brázdit vesmír jako zaměstnanci transportní společnosti Fryova pra-pra-…-synovce.

  • How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)

    How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)

    Ted Mosby, taťka od rodiny, vypraví svým dvěma ratolestem příběh o tom, jak kdysi, kdy ještě trávil celé dny s kamarády Marshallem, Lilly a Barneym, potkal a podlehl jejich mamce. Sitcomový příběh, který jeho děcka vůbec nezajímá, zaujal diváky po celém světě a udržel si jejich pozornost devět let.

  • Hunger Games

    Hunger Games

    Severní Amerika byla zničena ve válce. Vznikla nová země – Panem. Panem tvoří bohaté hlavní město Kapitol a třináct přilehlých a o poznání chudších krajů. Jako trest za předešlé rebelie musí jednotlivé kraje každý rok vybrat jednoho chlapce a dívku do Hladových her. Tito splátci pak bojují v aréně na život a na smrt, dokud nezbude jen jeden. Tentokrát se do arény dostává Katniss Everdeenová a Peeta Mellark z dvanáctého kraje a tato jiskra zažehne plamen.

  • Knight Rider

    Knight Rider

    Policistu Michaela Longa jednoho dne ošklivě postřelí a zdá se, že není nic, co by ho mohlo zachránit před smrtí. Naštěstí se jej ujme bohatý průmyslník Wilton Knight, který zahájí operaci, jež Michaela nejen zachrání, ale změní mu i celý život. S jinou tváří nyní jako Michael Knight vyráží bojovat proti zločin v supermoderním mluvícím autě jménem K.I.T.T., které se stane Knightovým parťákem.

  • Knight Rider (2008) (Knight Rider - Legenda se vrací)

    Knight Rider (2008) (Knight Rider - Legenda se vrací)

    Několik let po konci Michaela Knighta (David Hasselhoff) a jeho velice chytrého, výkonného a mluvícího auta K.I.T.T. legenda opět ožívá. Michaelův ztracený syn se vrací do akce a v tajné organizaci F.L.A.G. začne s vylepšeným autem nové generace stíhat zločince.

  • Krkonošské pohádky

    Krkonošské pohádky

    Dvacetidílný hraný večerníčkový seriál po trochu odrostlejší dětičky. Šlechtic Trautenberk má jen chalupu, pozemek v lesích a tři poddajné – Kubu, Anče a hajného, ale ve své chamtivosti by vždycky chtěl víc. Má ale smůlu, sousedí totiž s Krakonošovým hájemstvím.

  • Legends of Tomorrow

    Legends of Tomorrow

    Když už ani samotní hrdinové nestačí, svět potřebuje legendy. Jedna z legend se bude zoufale snažit zabránit tomu, co se má stát, protože spatřila budoucnost. Rip Hunter, který umí cestovat v čase, má za úkol sestavit velice nesourodou skupinu složenou z hrdinů a padouchů, kteří by společně čelili nezastavitelné hrozbě. Kvůli této hrozbě je v sázce nejen osud naší planety, ale také samotný čas. Může tento tým porazit nesmrtelnou hrozbu, která je naprosto odlišná od všeho, co doposud viděli?

  • Lucifer

    Lucifer

    Lucifer je jako Vládce pekel znuděný a nešťastný, a tak rezignuje na svůj titul a opustí pekelné království pro oslnivý lesk a odvázanost Los Angeles, kde si otevře klub. Náhodně se však nachomýtne k vraždě a ke spolupráci s policí se dostane, ani neví jak.

  • M*A*S*H

    M*A*S*H

    „Večerníček pro dospělé“, jak byl tento seriál u nás láskyplně nazýván, zachycoval většinou vtipné příběhy doktorů působících v polní nemocnici během korejské války. Seriál vznikl na motivy ne až tak laskavě vtipného filmu z roku 1970, televizní verze už byla i přes své téma mnohem příjemnější a zábavnější, hlavní představitel Alan Alda byl během vysílání seriálu televizní hvězda číslo 1. Finále seriálu drží dodnes rekord nejsledovanějšího televizního pořadu v USA, když ho vidělo téměř 106 miliónů diváků.

  • Married with Children (Ženatý se závazky)

    Married with Children (Ženatý se závazky)

    Trochu mrzoutský prodavač bot má ukecanou, kousavou a rozhazovačnou manželku. Společně mají krásnou dceru, která je ale zosobněním všech vtipů o blondýnkách, a pubertálního syna. Nezáviděníhodná situace, ale o to zábavnější pro nezaujatého pozorovatele. Seriál je velice nenáročnou parodií na americkou rodinku, kterou si s gustem vychutnají i Evropané.

1

Filtr seriálů