4391

4391

Jméno: Petr Novák

Registrace: 18.8.2013 8:06

Sledováno: 2 měsíce 1 den 21 hodin 25 minut (2276 epizod, 66 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • The Simpsons (Simpsonovi)

    The Simpsons (Simpsonovi)

    Příběhy žluté rodinky Simpsonů, animovaná parodie na americký středostavovský rodinný život. Homera, Marge, Barta, Lisu a Maggie znají diváci po celém světě a nekompromisní humor se brzy stal ideálem celé jedné generace. Pro americké celebrity jakéhokoliv typu se alespoň štěk v seriálu stal prestižní záležitostí, hlášky jako „D´oh“ či „meh“ jsou nedílnou součástí mluvy teenagerů a nejen hlavní postavy jsou dnes už nedílnou součástí americké popkultury. A jako jeden z mála seriálů se Simpsonovi v roce 2007 úspěšně přenesly i na filmové plátno.

  • Slovania

    Slovania

    V 7. století se v Karpatské kotlině nacházely různé kmeny, které měly být brzy spojeny s těmi slovanskými. Lidé tu obchodovali a sváděli boje o moc, ale problémy nastaly ve chvíli, kdy se tu objevili Avaři, známí plenitelé.

  • South Park (Městečko South Park)

    South Park (Městečko South Park)

    Osmiletí kluci Stan, Kyle, Eric a Kenny a jejich drsné, přesto humorné příběhy z městečka South Park. Seriál, který vás donutí se smát, červenat i zamýšlet nad světem.

  • Squid Game (Hra na oliheň)

    Squid Game (Hra na oliheň)

    Stovky hráčů s finančními problémy přijímají nabídku soutěžit o neskutečné množství peněz v dětských hrách. Jenomže v případě neúspěchu se platí životem.

  • Star Wars (Hvězdné války)

    Star Wars (Hvězdné války)

    Kdysi dávno v předaleké galaxii… Touto legendární větou odstartovaly v roce 1977 Star Wars, jeden velký fenomén, který přetrvává doteď. Star Wars je příběh ve vzdálené Galaxii, kde spolu soupeří síly temných Sithů s dobromyslnými Jedii. Kdo zvítězí v galaktických bitvách? Spravedlivá republika, nebo lstivé Impérium?

  • Star Wars: The Bad Batch

    Star Wars: The Bad Batch

    Klonové války skončily a Republika se pomalu mění v Galaktické Impérium. Klonový oddíl 99, známý také jako Špatná Várka, se proto snaží najít své místo v galaxii, která prochází rapidní změnou. Každý člen týmu má jedinečné vlastnosti a tvoří tak pozoruhodnou skupinu. My sledujeme Špatnou Várku, jak se po válce vydává na žoldnéřské mise, kdy se snaží najít nový smysl života.

  • Stranger Things

    Stranger Things

    Když se malý chlapec ztratí, jeho matka, přátelé a místní policie musí čelit děsivým, nadpřirozeným silám, aby ho získali zpět.

  • Swamp Thing (Bažináč)

    Swamp Thing (Bažináč)

    Pod produkčním dohledem Jamese Wana se na novou stanici DC Universe podívá i jeden z členů širšího kádru Justice League Dark. Nový Bažináč má jasný úkol: Dát zapomenout na hrozivé filmové inkarnace z osmdesátých let.

  • The Son

    The Son

    Eli McCullough (Pierce Brosnan) stojí v čele bohaté texaské rodiny, která stojí u zrodu americké super síly.

  • Vikings (Vikingové)

    Vikings (Vikingové)

    Seriál z tvrdého a tuhého prostředí, z doby Vikingů, kteří byli nemilosrdnými bojovníky. Příběh sleduje dění legendárního Ragnara Lothbroka a jeho rodiny, který bojuje s nástrahami tvrdých severských podmínek.

  • Volha

    Volha

    Standa Pekárek je šofér Československé televize, který si chce splnit tři životní přání. Nejdříve se chce projet ve Volze, poté jezdit pro redakci humoru a následně vozit Karla Gotta. Děj se odehrává v roce 1971 v době normalizace.

  • WandaVision

    WandaVision

    Vision je mrtvý. Wanda Maximoff se pokouší znovuvzkřísit svou lásku, a tak vytvoří naprosto dokonalý svět iluze, kde Scarlet Witch bude žít spokojený život s Visionem a jejich dětmi. Jenže každá iluze musí jednou skončit a realitě se musí čelit. Jak moc těžký bude návrat do reálného světa?

  • Wednesday

    Wednesday

    Příběh Wednesday Addamsové, která se při studiu na střední škole Nevermore musí potýkat nejen se svými nastupujícími schopnostmi, ale také s vražedným řáděním, které terorizuje místní městečko.

  • Wiedźmin (Zaklínač)

    Wiedźmin (Zaklínač)

    Fantastická legenda polského spisovatele Andrzeje Sapkowského ožívá v televizním provedení. Třináctidílný polský seriál mapuje osudy i líté boje zaklínače Geralta o život vlastní i život cizích.

  • The Witcher (Zaklínač)

    The Witcher (Zaklínač)

    Seriál Zaklínač zpracovává příběh osudu a rodiny. Geralt z Rivie, samotářský lovec příšer, usilovně hledá své místo ve světě, ve kterém jsou lidé často zkaženější než samotné příšery. Ale když ho osud zavede k mocné čarodějce a mladé princezně s nebezpečným tajemstvím, tak všichni tři musí společně přijít na to, jak přežít na místě, kde se právě nachází.

  • The Witcher: Blood Origin (Zaklínač: Pokrevní pouto)

    The Witcher: Blood Origin (Zaklínač: Pokrevní pouto)

    Co stálo za zrodem zaklínačů, kteří chrání obyvatele Kontinentu před monstry? Právě na to se zaměřuje krvavý původ zaklínačů zasazený 1 200 let před narozením Geralta z Rivie. Tehdy se totiž střetly světy lidí a elfů a na povrch vyšly první zrůdy, se kterými bylo potřeba se vypořádat.

  • Yellowstone

    Yellowstone

    John Dutton vlastní největší ranč ve Spojených státech. Neustále se musí potýkat s útoky od jeho sousedů, ať už se jedná o developery nebo o indiány.


Filtr seriálů