5825

5825

Jméno: Michal Š.

Registrace: 4.12.2014 10:19

Sledováno: 2 dny 17 hodin 13 minut (95 epizod, 23 seriálů)


Hodnocení

|

Sledováno

|

Seriály v Bedně

  • Future Man

    Future Man

    Seriál se zaměřuje na muže, který dostane za úkol zachránit lidskou rasu, když mu tajemní návštěvníci z budoucnosti předají klíč k poražení nevyhnutelné invaze.

  • Godfather of Harlem

    Godfather of Harlem

    Seriál vypráví skutečný příběh nechvalně známého šéfa zločinu Bumpyho Johnsona, který když se v šedesátých letech vrátil z vězení, našel své impérium v troskách. Ulice ovládají Italové a on chce získat zpět kontrolu nad městem

  • Hooten And the Lady (Hooten a Lady: Lovci pokladů)

    Hooten And the Lady (Hooten a Lady: Lovci pokladů)

    Charismatický americký dobrodruh Hooten a jeho fantastická a divoká společnice lady Alexandra putují světem od Amazonie až po Egypt, aby zachránili ztracené poklady světa.

  • The Hot Zone (Zákeřná Ebola)

    The Hot Zone (Zákeřná Ebola)

    Děsivý příběh líčí pravdivý příběh o původu viru Ebola, vysoce infekčního smrtícího viru ze středoafrického deštného pralesa a jeho prvního příchodu do USA.

  • The I-Land

    The I-Land

    Deset lidí se probudí na ostrově a nevědí, kdo jsou a jak se na ostrov dostali. Vydávají se tedy na cestu se snahou vrátit se domů. Brzy ale přijdou na to, že tento svět není takový, jak se zprvu zdá a pro své přežití budou muset udělat maximum, aby je nepotkala smrt.

  • In the Dark

    In the Dark

    Seriál In the Dark je adaptací knihy od autora Marka Billinghama. Jedná se o osobitou a okouzlující kriminální sérii, která se zaměřuje na Helenu Weeks a její cestu skrze mateřství.

  • The IT Crowd (Partička IT)

    The IT Crowd (Partička IT)

    Do poklidného, i když trochu osamělého, života ajťáků Roye a Mosse ze suterénu budovy nadnárodní korporace zasáhne jednoho dne neočekávaná událost. Jejich šéfem se stává Jen, která je v mezilidské konverzaci o pár stupínků lepší než oni a která o IT neví vůbec nic.

  • Jericho

    Jericho

    Malé městečko Jericho v Kansasu. Atomový hřib na obzoru. Naprostá izolace od okolního světa. Nikdo neví, co se děje. Nikdo neví, zda vůbec mimo Jericha někdo přežil. Nikdo neví, co bude dál. Taková situace v některých probouzí to nejlepší, v jiných ale to nejhorší.

  • The Last of Us

    The Last of Us

    Rozvedený a svobodný otec Joel, jenž je pašerákem s temnou a tragickou minulostí, má za úkol propašovat 14letou dívku jménem Ellie přes postapokalyptické Spojené státy. Oba se snaží přežít v dystopickém světě, který byl zpustošen vypuknutím smrtící choroby, která mění lidi na vražedné příšery.

  • Lost in Space (Ztraceni ve vesmíru)

    Lost in Space (Ztraceni ve vesmíru)

    Rodina Robinsonových byla vyslána do vesmíru, aby založila novou kolonii. Když se nečekaně vychýlí z kurzu, jsou nuceni přistát na ztracené planetě. Jedná se o remake klasického sci-fi seriálu ze 60. let, který se dočkal v 90. letech i filmového zpracování.

  • Love, Death & Robots

    Love, Death & Robots

    Love, Death and Robots je animovaná antologie, která se svými příběhy zaměřuje na všechny klasické žánry od sci-fi, hororu, komedie až po fantasy. Příběhy zahrnují pestrou škálu postav, ať už jde o mléčné výrobky, vlkodlaky, či roboty.

  • Mary Kills People

    Mary Kills People

    Mary Harrisová je svobodnou matkou a doktorkou na pohotovosti, kromě toho také patří jedince, kteří pomáhají dlouhodobě nemocným lidem ukončit své trápení na tomto světě. Svým klientům pomáhá s asistovanou sebevraždou. O tuto pomoc je čím dál tím větší zájem a pro Mary je složitější nepřitahovat na sebe pozornost.

  • The Mist (Mlha)

    The Mist (Mlha)

    Na malé město se hrne mlha, kvůli které nejenom nejde nic vidět, ale také vstupuje do lidí, kterým mění jejich pocity a nálady. Co lidé dokáží udělat pro své přežití, když jsou zaslepeni strachem? Seriál vychází ze stejnojmenného příběhu spisovatele Stephena Kinga.

  • The OA

    The OA

    Dramatický mysteriózní seriál o slepé mladé ženě, která zmizela, sedm let byla pohřešována, a nyní se znovu vrátila se záhadně uzdravenýma očima. Hlavní roli ztvární Brit Marling, která je společně s režisérem Zalem Batmanglijem také spoluautorkou námětu a scénáře.

  • Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Orange Is the New Black (Holky za mřížemi)

    Dramatický příběh částečně odrážející skutečný příběh sepsaný ve stejnojmenném biografickém románu spisovatelky Piper Kerman. Hlavní hrdinka se dostala na patnáct měsíců do vězení za pašování peněz drogového kartelu.

  • Person of Interest (Lovci zločinců)

    Person of Interest (Lovci zločinců)

    Společensko-kritický seriál od Jonathana Nolana (Temný rytíř), který odráží, stejně jako například Homeland, důsledky jedenáctého září. Především se ale zaměřuje na problematiku vládního sledování, a to očima akčního a špionážního thrilleru.

  • Prison Break (Útěk z vězení)

    Prison Break (Útěk z vězení)

    Do té doby příkladný občan Michael Scofield vejde do banky se zbraní a je za to uvězněn. To je však jen začátek jeho plánu na osvobození svého bratra z věznice. Vše má do nejmenších detailů promyšleno a nechybí mu silná motivace ani trpělivost. Útěk z vězení právě začíná.

  • Proof

    Proof

    Doktorka Carolyn Tyler je vynikající chiruržka, kterou smrt jejího syna svede dohromady s miliardářem a investorem do technologií, s nímž se rozhodne více prozkoumat možnosti reinkarnace a oživení mrtvých.

  • Pustina

    Pustina

    Pustina je dramatickým příběhem vesnické komunity zasažené sérií záhadných a šokujících událostí, ve chvílích, kdy se pod celospolečenským nátlakem ocitá na pokraji vlastního zániku.

  • The Rain

    The Rain

    Šest let poté, co brutální virus téměř vyhladil celou populaci ve Skandinávii, se dva přeživší sourozenci vydávají hledat bezpečí. Připojují se k jiné skupině přeživších, ale brzy si budou muset uvědomit, že největší nebezpečí jim nehrozí zvenčí, ale zevnitř.


Filtr seriálů